Giriş | |
|
|
|
15 Ekim 2008; 21:13:27
|
|
|
SS Ler Boyle GzL ss lerin yanında biraz basitçe ve dandik gozukuckler ama elimde gelen..
|
|
|
15 Ekim 2008; 21:30:27
|
|
|
dile baktım bi dil var polski imiş valla başka yok ve dorseyi koyuyorum ama tırı kullandığım içinmi ne koyamadım (garaja değil parka koymaya çalıştım) ingilizce daha iyiydi yav türkçe türkçe diye tutturduk azbuçuk anladığım ingilizceden de olduk
|
|
15 Ekim 2008; 21:44:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SAMET_556088 dile baktım bi dil var polski imiş valla başka yok ve dorseyi koyuyorum ama tırı kullandığım içinmi ne koyamadım (garaja değil parka koymaya çalıştım) ingilizce daha iyiydi yav türkçe türkçe diye tutturduk azbuçuk anladığım ingilizceden de olduk Kullandıgın için koyamıyorsan Başka Tır aL Paran mı yok ? C:\Documents and Settings\User\Belgelerim\18 WoS Haulin\save Buraya gir Kullandıgın save dosyasını aç ctrl+f yap Sonra gelen arama motoruna money_account yaz sonra sonraki yap bulacak sana onun karsısında da sayılar war onları 9999999 yap paran sınırsız gibi birşey olur Ve istediğin kadar dorse Tır alabilirsin arkadasım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akesar62 -- 15 Ekim 2008; 21:54:11 >
|
|
|
15 Ekim 2008; 21:56:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: biosX quote:
Orjinalden alıntı: RockweLL quote:
Orjinalden alıntı: #GECE# ID ve Şifre istenmiş.. 1- http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php Komple ne ararsan 2 - http://truck-phorum.eu/forum/viewforum.php?f=82 TIR'lar 3- http://truck-phorum.eu/forum/viewforum.php?f=83 DoRse'ler 18wosfreaks......ID: Gece Pass:123456 truck-phorum.....ID: ozgur825 Pass:123456 Paylaşmak güzeldir..:) Önceki Sayfada kaldı kaynamasın .. eyv.yüzbaşım paylaşım için tşk. truck-phorum <<< burada nece kullanılıyor dil olarak çakmadım gibi oldum sanki eurotruck daki tır yamaları haulin de kullanılabiliyormu ? Cekce Galiba Yok OlmuyorLar arkadasım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akesar62 -- 15 Ekim 2008; 21:53:24 >
|
|
|
15 Ekim 2008; 22:04:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SAMET_556088 dile baktım bi dil var polski imiş valla başka yok ve dorseyi koyuyorum ama tırı kullandığım içinmi ne koyamadım (garaja değil parka koymaya çalıştım) ingilizce daha iyiydi yav türkçe türkçe diye tutturduk azbuçuk anladığım ingilizceden de olduk mod'tan turkish.scs yi çıkarttın mı ? o zmn ingilizceye döner herhalde..
|
|
15 Ekim 2008; 22:09:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: RockweLL quote:
Orjinalden alıntı: biosX eyv.yüzbaşım paylaşım için tşk. truck-phorum <<< burada nece kullanılıyor dil olarak çakmadım gibi oldum sanki eurotruck daki tır yamaları haulin de kullanılabiliyormu ? TruckPhorum un ne dilce oldugunun bi önemi yokki , bizim verdiğimiz linkler sonu 82 olan dırek tırların oldugu bolum tır markalarını gorup dırek gırıp basitçe indirebilirsiniz , 83 olan ise dorse bölümüdür , sayfa açıldıktan sonra karşımıza çıkan Navesy kısmında 4 sayfa dorse mevcuttur .. Eurotruck'takileride haulinde kullanamazsın . Ve bu Kadar büyük boyutta yazmayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockweLL -- 15 Ekim 2008; 22:04:48 >
|
|
15 Ekim 2008; 22:17:32
|
|
|
RockweLL kardeşim turkiye yamasıyok sildim onları patch_1_06 bunu kurar kurmaz değişti dil bide sadece 2-3 tane modifiye oldu öne bi koruma demiri yukarıya yana sarılambalar oldu başkada olmadı acaba benim oyundamı bi sourun vardır akesar62 kardeşim bi deniyeyim sağolasın bakalım olcakmı
|
|
15 Ekim 2008; 22:20:48
|
|
|
Onemli değiL arkadasım her zaman Bide o modifiye işi tırdan tıra değişir yani bi tırda 5 ozellik warsa diğerlerinde de 5 modifiye ozellği olmaz değişir
|
|
|
15 Ekim 2008; 22:22:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SAMET_556088 RockweLL kardeşim turkiye yamasıyok sildim onları patch_1_06 bunu kurar kurmaz değişti dil bide sadece 2-3 tane modifiye oldu öne bi koruma demiri yukarıya yana sarılambalar oldu başkada olmadı acaba benim oyundamı bi sourun vardır akesar62 kardeşim bi deniyeyim sağolasın bakalım olcakmı Sametçim Dil olayına takılma öyle ezbere oynarsın bişey olmaz.. Modifiye olayına gelince her tırın öyle bi sürü aksesuarı olmuyor yapim aşamasında adamlar ne ekledıyse o çıkıyor , başka tırları denedikçe bi sürü aksesuar cıktıgını göreceksin..
|
|
15 Ekim 2008; 22:24:36
|
|
|
Birde Bende bir türkiye haritası full türk firmaları oyun türkçe falan oyle bir scs oLacaktı kullanmıyorm bakalm duruyor mu ilk oynaadıqımda denemistim upload edebiLirsem link wericem.
|
|
|
15 Ekim 2008; 22:33:56
|
|
|
Orjinalden alıntı: akesar62 Turkey Map + Türk FirmaLar + Oyun Türkçe http://rapid+share.com/files/34646042/18_Wos_Haulin_TR_v1.01.rar [+]Kalkacak Arkadasım buyur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akesar62 -- 15 Ekim 2008; 22:32:27 >
|
|
|
15 Ekim 2008; 22:39:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: akesar62 SS Ler Boyle GzL ss lerin yanında biraz basitçe ve dandik gozukuckler ama elimde gelen.. Bana Yorum Yok mu ?
|
|
|
15 Ekim 2008; 23:02:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: #GECE# ""Önceki Sayfada kaldı kaynamasın .."" jestine teşekkür ederim,RockweLL.... MAN'cı arkadaşlarım için birkaç masaüstü denemesi yaptım,beğeninize sunarım... Not:Resimlere man'ın logosunu paintten koyduktan sonra resmin kalitesi düştü. Pütürlü bir görünüm aldı.Bende logoları iptal ettim.Sorunun çözümünü bilen varsa yardımını beklerim.. Bence harika olmuşlar abi , emeğine sağlık , logo işini hallederiz problem değil .) ewet gzller eline sağlık.... ya size bi sorum olcak ben bu truck_storage yi çözemedim video sunu da izledim yaptım ama olmuyo be kaç tane esas istediğim tır var ve açamıyorum bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz acaba..... bi tanesi de bu volvo açılmıyor... gerçekten çok kral bu 400 power
Ekteki dosya (1)
|
|
15 Ekim 2008; 23:14:11
|
|
|
Arkadasım Anlatayım sana Hem bilmeyenlerde orenmis oLurlar. En once Bir klasor acıyoruz adını Vehicle yapıyorz daha sonra o klasorun içine bir klasr daha acıyoruz onu da truck yapıyoruz. Sonra onun içine { @include "definition/fcl.sii" @include "definition/fclass.sii" @include "definition/fcol.sii" @include "definition/fcol2.sii" @include "definition/fcor.sii" @include "definition/fla.sii" @include "definition/flcc.sii" @include "definition/i8600.sii" @include "definition/i8600_2.sii" @include "definition/i9200.sii" @include "definition/i9300.sii" @include "definition/i9400i.sii" @include "definition/i9900i.sii" @include "definition/kk100.sii" @include "definition/kt2000.sii" @include "definition/kt600.sii" @include "definition/kt800.sii" @include "definition/kw900.sii" @include "definition/m613.sii" @include "definition/mv.sii" @include "definition/p320.sii" @include "definition/p351.sii" @include "definition/p357.sii" @include "definition/p362.sii" @include "definition/p379.sii" @include "definition/p385.sii" @include "definition/p387.sii" @include "definition/s9513.sii" @include "definition/vvn.sii" @include "definition/w4900ex.sii" @include "definition/w6900.sii" } Bir notdefteri açarak İşte Bunları yazıyoruz.Sonra kaydedip cıkıyoruz.Daha sonra dosyanın uzantısını sii. yapıyoruz yani isim değiştir den sonunundaki uzantıyı sii. yapcaz. Daha sonra eklemek istedğiniz tırın içini açıyoruz.İçinde oLan vehicle ardından truck ve definition u acıyoruz.Onun içinden tır ismi yazıyor olacak o ismi alıyoruz ve bu truck strogateye yapıstırıyoruz orneğin : @include "definition/xf105.sii" xf105 yazan yere işte tırın ismi gelecek ama definition içinde yazan ismi.Her tır eklemek istediğimizde yaptıgımız sii. uzantısını txt. ye çeviriyoruz içine ekliyeceğimizi ekliyoruz kaydetip cıkıyoruz ve tekrar | | | |