Benim uzun zamandır oynadığım tek oyun haulin gerçekten hiç sıkılmadan oynuyorum ben oyunu geçen sene indirdim orjinal olarak birde turkey map v1.01 yükledim en son çıkan oydu sanırım bi kaç haftadır bu konuyla ilgileniyorum digimax55 arkadaşın yaptığı turkey mapi indirdim ve tırlardaki aksesuarlarda sanırım 1.6 patchle oluyormuş ben turkey map ve 1.6 patchi indirdim patchte tek sorunum şu motor sesi bir süre sonra kısık geliyor birde motor sesi dışardan hiç duyulmuyor sanki hiç araba çalışmıyor gibi patch yüklemeyince böyle bir sorun olmuyor yardım ederseniz sevinirim patchle ilgili 2. sorum ise aksesuar olayını çözemedim tırlara aksesuar alınmıyor servise gidiyorum falan hiç bişe yok orda acaba tırımı nasıl modifiye edebilirim? son olarak turkeymap le ilgili sorum ise turkey mapteki otobüsler çok kasıyor bilgisayarı trafikte 1 otobüs olduğunda oyun oynanmaz hale geliyor 3-4 tane olunca oyunu zorla kapatıyorum bunun bir çözüm yolu varmı yani ben otobüs falan istemiyorum sadece sehirler kalsın yeter.Biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler
ROCKWEEL KIZMA ABI ARKADAS SORMUSTA SEN YAPABILIYORMUSUN DIYE BENDE CEVAP YAZDIM ONA SENDE COK SINIRLISIN KARDES KUSURA BAKMA SANA BISEY DEMEDIM YAPAMIYORUM BILGISAYAR BENIM DEGIL INTERNET CAFE DE OYNUYORUM
ROCKWEEL KIZMA ABI ARKADAS SORMUSTA SEN YAPABILIYORMUSUN DIYE BENDE CEVAP YAZDIM ONA SENDE COK SINIRLISIN KARDES KUSURA BAKMA SANA BISEY DEMEDIM YAPAMIYORUM BILGISAYAR BENIM DEGIL INTERNET CAFE DE OYNUYORUM
ne siniri yau :)
" defalarca söyledik bas bas bagırdık :p "
bunu kast ediosan sonun :p var biraz dikkat
kimseye kızıp bagırıp cagırmaya hakkımız yok , evet bazen biraz dikkatli olmak gerektiğini dile getiriyoruz .. ama dediğim gibi kimseye sınırlendıgımız yok açıklıyoruz sadece .)