Giriş | |
|
|
|
9 Ekim 2008; 10:34:33
|
|
|
uguRnB bir süre pedal'da oynamanı,daha sonra haulin ile devam etmeni tavsiye ederim. serinin en son çıkanı eurotrucksimulatör'dür.Haulin'e mod ilavesi yaparsan bu konuda ki linkler yardımı ile,biraz sorun yaşayabilirsin.Burda o sorunlara cevap bulabilirsin.Dersen ki ben bu oyunları sade şekliyle oynamak istiyorum,sana tavsiyem eurotrucksimulatör olur.Neden dersen ets'nin görsel anlamda sana daha çok zevk verecegini garanti veririm.Ayrıca ets hakkında bilgi leri konusunda ayrıntılı bulabilirsin... Aklına takılanları tekrar sorabilirsin....iyi oyunlar.....
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
|
|
|
|
|
9 Ekim 2008; 10:42:30
|
|
|
#GECE# teşekkür ederim cevap verdiğin ve bilgilendirme yaptığın için..
|
|
|
9 Ekim 2008; 12:10:47
|
|
|
edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProphecy -- 11 Ekim 2008; 13:57:09 >
|
|
|
9 Ekim 2008; 12:20:44
|
|
|
Adem nerelerdesin kendini nadasamı bıraktın senin weeda skini adam paylaşmış: Volvo FH16 4x2 tuning by GEorge .....xooit.fr'de.......
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
|
|
|
|
|
9 Ekim 2008; 13:32:43
|
|
|
kardeşim sağolasın ama çok oldun diceksin belkide iki tır aldım bide dorse aldım nasıl vericem işçiye ingilizce olduuğu için anlamıyorum yeni aldım oyunu bide bu aldığım tırın birini kendim kullanamıyorum kendim alamıyormuyum acaba bilgi verirseniz sevinirim
RockweLL
Uzaklaştırılmış 29.9992401273194 gün cezanın 21 günü kaldı.
|
 |
|
9 Ekim 2008; 15:13:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: K@D!R Şunun bi Orjinal Download linki elime geçmedi. 5-6 linkten indirdim fakat patchi yüklerken hata veriyor. http://www.hemmenindir.org/oyunlar/hard-truck-haulin-indir/ 3 part olandan indir , diğer tek linkte sorun varmış şifresinde .. 3 parttan bi çok arkadaşımız sorunsuz ındırdıp patch yapabildi.. bilgine ..
|
|
|
RockweLL
Uzaklaştırılmış 29.9992401273194 gün cezanın 21 günü kaldı.
|
 |
|
9 Ekim 2008; 15:16:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: #GECE# Adem nerelerdesin kendini nadasamı bıraktın senin weeda skini adam paylaşmış: Volvo FH16 4x2 tuning by GEorge .....xooit.fr'de....... Buralardayız , okul falan .. koşturmaca .. Baktım , Skin download bölümünde göremedim , skin tsarımlarında görmüş olmayasın sen onu ? ben adama pm attım o kadar , vermem bu benim özel çalışmam , çok biliosan otur kendin yap dedi bende yaptım şimdi istediği kadar paylaşsın tın .) Edit : Volvo bölümünde gördüm , çok eski bir paylaşım o hatta ben yorum bile yapmışım taa ne zaman , ama o 4x2 bizim istediğimiz 6x4 bu farklı bırı dıerını gorsen daha guzel , neyse yukarda yazdıgım gıbı kendı ısımızı gorduk..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockweLL -- 9 Ekim 2008; 15:15:42 >
|
|
|
|
|
9 Ekim 2008; 15:19:44
|
|
|
Bana yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar
|
|
9 Ekim 2008; 16:25:49
|
|
|
Selamlar. Volvo FH 460
Ekteki dosya (3)
|
|
|
9 Ekim 2008; 16:47:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: #GECE# Günaydın.. @akesar62 senin de skin çalışman güzel olmuş,tebrikler.Sana kamerayı nasıl kullanacagını yazayım; İlk önce belgelerim/haulin içinde config.sys isimli dosyayı not defteri ile aç.(simgeli olan) Sonra satırlardan used_g flyspeed"0.0" olanı "5.0" olarak değiştirip kaydedip çık. Oyuna girdiğinde park halindeyken el frenini çek(önemli).Klavyeden o,p harflerinin üstünde 0 (sıfır) tuşuna bastıgında kamera aracın altına girer.Sen ok tuşlarını ve mauseyi kullanarak kamerayı aracın üstüne çıkar ve istediğin pozisyondan çekebilirsin. SaoL abi Çok Çok teşekkur ederim her soylediğin için...
|
|
|
9 Ekim 2008; 16:51:04
|
|
|
Su Gunlerde skın İşinde az daha kazandığım tecrube ile Bunları yapabildim..
|
|
|
9 Ekim 2008; 17:06:27
|
|
| | |