Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çıktı...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: akesar62, maniaq_qs
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çıktı... Sayfa: <<   < önceki  113 114 [115] 116 117 118 119 120 121 122   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
#GECE#

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 9:28:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Günaydın..

@akesar62 senin de skin çalışman güzel olmuş,tebrikler.Sana kamerayı nasıl kullanacagını yazayım;

İlk önce belgelerim/haulin içinde config.sys isimli dosyayı not defteri ile aç.(simgeli olan)
Sonra satırlardan used_g flyspeed"0.0" olanı "5.0" olarak değiştirip kaydedip çık.
Oyuna girdiğinde park halindeyken el frenini çek(önemli).Klavyeden o,p harflerinin üstünde
0 (sıfır) tuşuna bastıgında kamera aracın altına girer.Sen ok tuşlarını ve mauseyi kullanarak kamerayı
aracın üstüne çıkar ve istediğin pozisyondan çekebilirsin.

SCANIA T620 & BASF YAPI KİMYASALLARI DOUBLE TANK

"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile...
Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz...
Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
uguRnB

9 Ekim 2008; 10:21:39 

Herkese iyi oyunlar arkadaşlar.Ben normalde oyun oynayan biri değilim fakat dün merak edip 18 Wheels of Steel - Pedat to the Metal oyununu indirdim ve oynamaya başladım.Açıkçası bayağı sardı. Sormak istediğim, bu 18 Wheels of Steel serisinin en son çıkan oyunu hangisidir?Pedal to the Metal oyununu indirdikten sonra baktığımda bu serinin farklı farklı oyunları olduğunu gördüm.Serinin en son oyunu hangisidir ve en iyi oyunu hangisidir?

Teşekkürler..

#GECE#

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 10:34:33 

uguRnB bir süre pedal'da oynamanı,daha sonra haulin ile devam etmeni tavsiye ederim.
serinin en son çıkanı eurotrucksimulatör'dür.Haulin'e mod ilavesi yaparsan bu konuda ki linkler
yardımı ile,biraz sorun yaşayabilirsin.Burda o sorunlara cevap bulabilirsin.Dersen ki ben bu
oyunları sade şekliyle oynamak istiyorum,sana tavsiyem eurotrucksimulatör olur.Neden dersen
ets'nin görsel anlamda sana daha çok zevk verecegini garanti veririm.Ayrıca ets hakkında bilgi
leri konusunda ayrıntılı bulabilirsin...
Aklına takılanları tekrar sorabilirsin....iyi oyunlar.....

"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile...
Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz...
Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
uguRnB

9 Ekim 2008; 10:42:30 

#GECE# teşekkür ederim cevap verdiğin ve bilgilendirme yaptığın için..

TheProphecy

9 Ekim 2008; 12:10:47 

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProphecy -- 11 Ekim 2008; 13:57:09 >

Kurtlar Vadisi Pusu

Bu memleket tarihte Türktü,halde Türktür ve EBEDİYETEN TÜRK KALACAKTIR...
ATATÜRK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
#GECE#

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:20:44 

Adem nerelerdesin kendini nadasamı bıraktın senin weeda skini adam paylaşmış:
Volvo FH16 4x2 tuning by GEorge .....xooit.fr'de.......

SAMET_556088

9 Ekim 2008; 13:32:43 

kardeşim sağolasın ama çok oldun diceksin belkide iki tır aldım bide dorse aldım nasıl vericem işçiye ingilizce olduuğu için anlamıyorum yeni aldım oyunu bide bu aldığım tırın birini kendim kullanamıyorum kendim alamıyormuyum acaba bilgi verirseniz sevinirim

#GECE#

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 14:53:23 

Elinde bu makinalar olan varsa upload edebilirmi?Buldugum sitede ki linkleri kırılmış.
@konyalı mancı sende bi ara f2000'i görmüştüm,paylaşırmısın?
Not:resimler alıntıdır...

RockweLL
Uzaklaştırılmış
29.9992401273194 gün cezanın 21 günü kaldı.

9 Ekim 2008; 15:13:20 

quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

Şunun bi Orjinal Download linki elime geçmedi.

5-6 linkten indirdim fakat patchi yüklerken hata veriyor.

http://www.hemmenindir.org/oyunlar/hard-truck-haulin-indir/

3 part olandan indir , diğer tek linkte sorun varmış şifresinde .. 3 parttan bi çok arkadaşımız sorunsuz ındırdıp patch yapabildi.. bilgine ..
RockweLL
Uzaklaştırılmış
29.9992401273194 gün cezanın 21 günü kaldı.

9 Ekim 2008; 15:16:51 

quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Adem nerelerdesin kendini nadasamı bıraktın senin weeda skini adam paylaşmış:
Volvo FH16 4x2 tuning by GEorge .....xooit.fr'de.......

Buralardayız , okul falan .. koşturmaca ..

Baktım , Skin download bölümünde göremedim , skin tsarımlarında görmüş olmayasın sen onu ? ben adama pm attım o kadar , vermem bu benim özel çalışmam , çok biliosan otur kendin yap dedi bende yaptım şimdi istediği kadar paylaşsın tın .)

Edit : Volvo bölümünde gördüm , çok eski bir paylaşım o hatta ben yorum bile yapmışım taa ne zaman , ama o 4x2 bizim istediğimiz 6x4 bu farklı bırı dıerını gorsen daha guzel , neyse yukarda yazdıgım gıbı kendı ısımızı gorduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockweLL -- 9 Ekim 2008; 15:15:42 >
SAMET_556088

9 Ekim 2008; 15:19:44 

Bana yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar

uranos50

9 Ekim 2008; 16:25:49 

Selamlar.

Volvo FH 460

Ekteki dosya (3)

....:::: Haulin Prof ::::....
akesar62

9 Ekim 2008; 16:47:21 

quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Günaydın..

@akesar62 senin de skin çalışman güzel olmuş,tebrikler.Sana kamerayı nasıl kullanacagını yazayım;

İlk önce belgelerim/haulin içinde config.sys isimli dosyayı not defteri ile aç.(simgeli olan)
Sonra satırlardan used_g flyspeed"0.0" olanı "5.0" olarak değiştirip kaydedip çık.
Oyuna girdiğinde park halindeyken el frenini çek(önemli).Klavyeden o,p harflerinin üstünde
0 (sıfır) tuşuna bastıgında kamera aracın altına girer.Sen ok tuşlarını ve mauseyi kullanarak kamerayı
aracın üstüne çıkar ve istediğin pozisyondan çekebilirsin.

SaoL abi Çok Çok teşekkur ederim her soylediğin için...

Gidisime YoLLar Durusuma KızLar Hasta...

Mercedes... Kamyoncu <3
akesar62

9 Ekim 2008; 16:51:04 

Su Gunlerde skın İşinde az daha kazandığım tecrube ile Bunları yapabildim..

Gidisime YoLLar Durusuma KızLar Hasta...

Mercedes... Kamyoncu <3
romeo_redline @hotma

9 Ekim 2008; 17:06:27