ROCKWELL KARDES BEN BAKTIM DA BULAMADIM SEN BI DETAYLI BISEKILDE SOYLEDI BIZDE YAPALIM ZAHMET OLMAZSA KUSURA BAK MA SENIDE YORUYORUZ AMA HEVES ISTE OYUNU COK SEVIYORUM
Ya rocwell :) ben cem kusura bakma bende bu modifiye yapmayı beceremedim ??? gidiyorum servise sadece motor lastik falan filan ama rüzgarlık tepe lambaları falan yok bi yardımcı oluver be biz sana zahmet :)
Arkdaşlar bi yardım Ltfn.... Şu modifiye olayını bilen varmı (:
cok basıt dostum oyunda tamırcıler war genelde benzıncılerın yanında olurlar orda modıfıye edebılırsın aracını ama bunun ıçin 1.6 pach yüklü olması lazım
arkadaşlar işte modifiye parçaları halka içinde olanlar :D yani bilmeyen yoktur ama yinede koyam dedim tabi her arabada olcak die bişi yok skin'i yapanın azizliği kolay gele...
arkadaşlar işte modifiye parçaları halka içinde olanlar :D yani bilmeyen yoktur ama yinede koyam dedim tabi her arabada olcak die bişi yok skin'i yapanın azizliği kolay gele...
resım koyman ıyı olmus kardesım sımdı daha ıyı oldu
scream87 senın bu yazdıkların ne ıse yarıyor ben senın yazdıklarını yaptım da sadece araba renlerı beyaz oldu degısen bısey yok
Ark.ım benim yaptığım alıntı v1.06 patch oyuna uygulandığında oyunda şifreleri yazamıyorsun.O şifreleri yazmak için konsolun o şekilde olması lazım.O gördüğün liste konsol un açık şekli.Keşke yapmasaydın, daha önceki mesajlarımızı okusaydın ( son 3-4 sayfadaki ).O oyundaki arabalarla ilgili değildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream87 -- 5 Ekim 2008; 22:56:29 >
Arkdaşlar bi yardım Ltfn.... Şu modifiye olayını bilen varmı (:
cok basıt dostum oyunda tamırcıler war genelde benzıncılerın yanında olurlar orda modıfıye edebılırsın aracını ama bunun ıçin 1.6 pach yüklü olması lazım
patch yüklü olmadan da bi kısım modifiyeleri yapabilirsiniz ama benim gibi otobüs mod da oynuyorsanız ve araçlara Sat gibi eklentiler eklemek istiyorsanız bu patch i yüklemelisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scream87 -- 6 Ekim 2008; 18:35:54 >