Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çikti...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: maniaq_qs
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Yarış Oyunları >> Cevap: 18 Wheels of steel Haulin Çikti... Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Private

12 Kasım 2006; 23:29:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

evt bende seattle boise reno arası gidip geliyordum sonra bi hotele uğrayınca 4 yıldızlı şoför çıktı haftalık 800 dolara kiraladım ama 2. tırım yok en yakın zamanda alacam ama ayrıca amergine nin mallarını götürmesi kolay oluyor nedense hep ordan mal alıyom

mediterranean man

13 Kasım 2006; 8:55:48 

quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

caner zaten hauline çıkan bütün tırlar 3dartpol da var biraz beklemek gerek yeni tırlar için.

arkadaşlar bişey sorcam.normal yolda 120-130 giderken öndeki arablar birden duruyo sizde de böyle oluyo mu?

Yeni 1.06 patch çıktı.Onu indir ve yükle.

BlackMafiaX

13 Kasım 2006; 9:09:39 

haulin için mi soruyosun mediterranean haulin içinse cıktı ;)

ama benimki kopya oldugu için bende calısmıyo internetten indiren arkadaslar hiç indirmesin patch match calısmıyo

mediterranean man

13 Kasım 2006; 12:08:54 

quote:

Orjinalden alıntı: BlackMafiaX

haulin için mi soruyosun mediterranean haulin içinse cıktı ;)

ama benimki kopya oldugu için bende calısmıyo internetten indiren arkadaslar hiç indirmesin patch match calısmıyo

Yok sevgili arkadaşım BlackMafiaX, Caner sormuş da,Ben de ona cevap vermeye çalıştım. Ben 1.06 patch i indirdim ve yükledim.Gayet iyi çalışıyor.Öndeki araçlar artık önünde zınk diye durmuyorlar.Yeşil ışıkların yanma süreleri biraz daha uzatılmış.Yol kenarlarındaki polis araçları biraz daha kenara çekilmiş.Oyuna biraz daha çeki düzen gelmiş yani.

BlackMafiaX

13 Kasım 2006; 12:12:14 

tamam anladım

sebenlim

Sisteme Gözat

13 Kasım 2006; 14:15:27 

Arkadaslar..Training bolumu var..
onu indirip tırı yanaştırma egsersizleri yapablrisniz
Ben bunu 1 numaralı kameradan yani kabin icinden yanaştırdım.. 3 tane huni devirdim..
hoş birşey..

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebenlim -- 13 Kasım 2006; 16:00:10 >

sebenlim

Sisteme Gözat

13 Kasım 2006; 14:19:17 

2. foto

indirilecek link:
http://www.hardtrucksite.pl/downloads/Driving_School_1.0_Final.rar

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebenlim -- 13 Kasım 2006; 14:39:35 >

troy mcclure

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Kasım 2006; 23:38:12 

1.06 patch i nereden indiricez ve nasıl çalıştıracağız?
Birde şu amerikalılar emniyet şeridi yapmış kimse ordan gitmiyor tabi, ama trafik falan sıkışıkken biz yardırıp ordan gidiyoruz ve hiçbir cezası olmuyor. Bu da oyunun bizlere göre eksik noktasımı, hinlik noktası mı artık ne derseniz diyin..

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir

Private

14 Kasım 2006; 0:48:56 

bence cezalar az olmuş bi tek kırmızı ışıkta geçersen ceza yiyorsun daha çok eminyet şeridinden gidiyorum bişi demiyor şehir içinde gazı köklüyorum gene ceza yok bi arabaya çarpıyorum 2 dk sonra yıldız doluluğu gidiyor serbest oluyorum biraz kurallar az ha bide şerit değiştirirken sinyal vermiyincede ceza kesilmesi lazım ayrıca akşam olunca far yakmazsanda ceza kesilsin oldu olacak silecekleri açmazsanda ceza kesilsin

mediterranean man

14 Kasım 2006; 1:02:39 

quote:

Orjinalden alıntı: troy mcclure

1.06 patch i nereden indiricez ve nasıl çalıştıracağız?
Birde şu amerikalılar emniyet şeridi yapmış kimse ordan gitmiyor tabi, ama trafik falan sıkışıkken biz yardırıp ordan gidiyoruz ve hiçbir cezası olmuyor. Bu da oyunun bizlere göre eksik noktasımı, hinlik noktası mı artık ne derseniz diyin..

Aşağıdaki linke tıklayarak 1.06 patch i indirebilirsin.dosyayı indirdikten sonra,sadece tıklaman yeterli.o kendisi otomatik olarak kuruyor zaten.senin bir şey yapmana lüzum yok.
http://www.gamespot.com/pages/gamespace/download.php?pid=934442&sid=6161556&mode=latest
Aslında oyunda 18 wos steel pedal to the metal de olduğu gibi options bölümünden trafik yoğunluğunu da bizim ayarlamamız sağlanabilirdi.Şehirler arası, bilmem kaç şeritli otoban yollarda böylesine yoğun trafik olması bence abartılmış.Şehirler arası o ıssız yollarda, yalnız gitmenin de ayrı bir zevki var.
Ne yapalım idare edeceğiz artık.Belki ilerde yeni bir patch daha çıkarırlarsa inşallah bunu da düzeltirler.

HyperXCrossfire

14 Kasım 2006; 17:47:27 

internetten indirilen oyunda çalışmıyo bu patchler dimi.1-2 arkadaş indirmiş çalışmadı

black label

14 Kasım 2006; 17:55:47 

böle bişi olamazzz....

BlackMafiaX

14 Kasım 2006; 17:58:05 

internetten indirilenlerde olmuyo

black label

14 Kasım 2006; 18:17:23 

peki bu patchlerin olması için bi yama fln var mı??

ridvan1903

Sisteme Gözat

14 Kasım 2006; 18:59:37 

Arkadaşlar bir şey soracam bu oyunu ben kurdum çalıştırdım ne yatımsa bir turlu şu oyun akışını hızlandıramadım her türlü grafik ayarlarını yaptımsa olması 256 mg fx 5500 512 ram 3.2 cpu kullanıyorum herhangi bir pach varmı

Samsung 32R81B & Xbox 360 Arcade (Falcon) Gametag =ridvan1903

Logitech Z 5500 ---- HD TR Dolby Digital Film ---- Audigy 2 ZS --- Playstation 2 --- Leadtek 7950 gt --- Microsoft sidewinder wheel
HyperXCrossfire

14 Kasım 2006; 20:45:38