Giriş | |
|
|
|
17 Eylül 2008; 15:30:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Kalemzede quote:
Orjinalden alıntı: gündüzman akesar62 benim bilgisayar prim3b diye hata veriyo yardımet kardeş prism3d.exe hatasının çözüm yolları: * Ekran kartınızın driver dosyasını güncelleyin. * Oyunun grafik ayarlarını en alt seviyeye düşürün. * BELGELERIM'de PRISM3D.EXE dosyasını silin. Oyunu yeniden çalıştırın. (Bu çözümden emin değilim, bilenler yanlışım varsa düzeltsinler lütfen.) * BELGELERIM'de mod dosyası çakışması olabilir. Mod dosyalarını silin, tek tek yerleştirerek deneyin. Çakışmayı bulabilirsiniz. Bulabildiklerim bunlar, belki başka öneriler de olmuştur. Son bir öneri: Sorununuz inşallah çözülür de başkaları aynı sorunu yaşarsa, lütfen ama lütfen "kardeşim gerideki sayfalara bak, anlatıldı bu konu, yeter beee" diye fırça çekmeyin. Forum kültürü sabırla bilgi paylaşmayı gerektirir, insanları azarlamayı değil! Topu topu dört cümlelik bir öneriler sepeti bu, fırça çekmek için de bir o kadar cümle yazmak gerekiyor zaten. ozmn sen cvp verırsın soranlara bızı beyenmıosan
|
|
|
17 Eylül 2008; 15:30:56
|
|
|
Hbo abi msn adresim burrak_need_17@hotmail.com Ekler misin aacaba yada seninkisi ney ?
|
|
|
17 Eylül 2008; 15:35:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hbo quote:
Orjinalden alıntı: Kalemzede quote:
Orjinalden alıntı: gündüzman akesar62 benim bilgisayar prim3b diye hata veriyo yardımet kardeş prism3d.exe hatasının çözüm yolları: * Ekran kartınızın driver dosyasını güncelleyin. * Oyunun grafik ayarlarını en alt seviyeye düşürün. * BELGELERIM'de PRISM3D.EXE dosyasını silin. Oyunu yeniden çalıştırın. (Bu çözümden emin değilim, bilenler yanlışım varsa düzeltsinler lütfen.) * BELGELERIM'de mod dosyası çakışması olabilir. Mod dosyalarını silin, tek tek yerleştirerek deneyin. Çakışmayı bulabilirsiniz. Bulabildiklerim bunlar, belki başka öneriler de olmuştur. Son bir öneri: Sorununuz inşallah çözülür de başkaları aynı sorunu yaşarsa, lütfen ama lütfen "kardeşim gerideki sayfalara bak, anlatıldı bu konu, yeter beee" diye fırça çekmeyin. Forum kültürü sabırla bilgi paylaşmayı gerektirir, insanları azarlamayı değil! Topu topu dört cümlelik bir öneriler sepeti bu, fırça çekmek için de bir o kadar cümle yazmak gerekiyor zaten. ozmn sen cvp verırsın soranlara bızı beyenmıosan Çocuksu tepkinizin yanına bir de şu üçüncü maddedeki önerinin doğru olup olmadığına dair görüşünüzü de ekleseydiniz keşke. Böyle azarlar ve tepkilerle sadece vakit kaybediyor, forum kirliliğine sebep oluyorsunuz. Şimdi sorayım: Üçüncü maddedeki öneride bir yanlışlık var mı?
|
|
17 Eylül 2008; 15:51:01
|
|
|
Abiler skin yapabilen bir abi lazım adresim burrak_need_17@hotmail.com + Resim Nasıl Koyuluyor
|
|
|
17 Eylül 2008; 16:14:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gurmer kardeş bu skinler nasıl tasarlanıyor? DXTBmp Programı , paint , biraz konuya hakimiyet yeterli.. Kes , Kopyala yapiştir yaparsın , yada Kafa'nın Templatesi var kendin tasarlarsın .. Basit ..
|
|
17 Eylül 2008; 16:16:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: akesar62 Abiler skin yapabilen bir abi lazım adresim burrak_need_17@hotmail.com + Resim Nasıl Koyuluyor Hangi skini istiosun gerçekten bi resmini ekle örnek olarak bakalım yaparız burda yapan bi sürü arkadaş var sen önce bi resmini ekle bakalım .. önce resmi upload ediceksin. Örneğin upload edilicek site http://imageshack.us/ olabilir , orda en alttaki kodu alıcaksın gizlidir o + ya basarak açıcaksın alıcaksın linki ordan , daha sonra foruma eklerken , bu mesaj yazdığımız kısımda image die kod vardır ona tıklayıp kodun arasına lınkı yapiştiricaksın örnek : [image] Link [/image]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockweLL -- 17 Eylül 2008; 16:14:11 >
|
|
17 Eylül 2008; 16:17:18
|
|
|
eyw.hocam quote:
Orjinalden alıntı: RockweLL quote:
Orjinalden alıntı: gurmer kardeş bu skinler nasıl tasarlanıyor? DXTBmp Programı , paint , biraz konuya hakimiyet yeterli.. Kes , Kopyala yapiştir yaparsın , yada Kafa'nın Templatesi var kendin tasarlarsın .. Basit ..
|
|
|
17 Eylül 2008; 16:20:19
|
|
|
RockWeLL arkadasım msn de bir görüsebilir miyiz ? burrak_need_17@hotmail.com
|
|
|
17 Eylül 2008; 16:20:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gurmer eyw.hocam Sen bi giriş , bi kurcala , yardımcı olan olur sana burda ..
|
|
17 Eylül 2008; 17:29:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gündüzman bu arada hbo garde önerilerinden mod dosyasıboş pirimexe seyi siliyom gerigeliyo allah rızasıicim yardım bende scania ayla dafla man la yolacıkıp daglara cıkmak istiyom herkafadan ses cıkıyo darılma hbo kardaş canımayeti kardaşlar size dogruyu söyleyim beeentırlaro coook seviyom öyle böyle deyil cocuklutan birsevgi neeolur sunuz bana biryardımm gardaşlarım neolurbe allah rızası içi cnaımmatyeeeeettti neoluurbe bi yardımyaa bi yardım beni cok sevin dirir siniz bu sorun cözül sün isterseniz forum danda ayrılırım imla hatam için pardon Önce böyle isyan etmeyi bırak ve adam gibi yazmaya başla olurmu arkadaşım , ne yazdıgını anlamakta gülçlük çekioruz .. ayrı ayrı 10 tane mesaj atıp forum kirliliğine yol açıyosun ayrıca , onumu yapayim bunumu yapayim demiceksin , herşeyi sıra ile denemek zorundasin .. onlar olmazsa ondan sonra gelip tekrar sorarsın .. lütfen daha düzgün yaz ve böyle flood yapma ..
|
|
17 Eylül 2008; 18:05:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gündüzman haklısın rockwell am cittiyim 1 senedir böyle canıma yetti ayrıca flood de yapmıyom Tamam Arkadaşım anlıyorum uzun zamandır sorunun var , ama arka arkaya 3 4 5 tane msj atmak ve içeriği aynı olan flood'a giriyor.. Herneyse bu bi kenara bırakalım , öncelikle bu forumu baştan bi göz gezdir istersen başlarda Prism3d hatası ile ilgili sayfalar bulucaksın , yda google a HauLin Prism3d Hatasi yaz yardimci olucak bi sürü şey çıkıcaktır , buldugun her yöntemi denemen gerek ..
|
|
17 Eylül 2008; 18:27:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gündüzman rockwell sen bu sorunla ilgili bir şey bili yonmu +bensildim sende üst teki mesajı silersen +ben bu forma yeni uye olduydum oyuzden bilmiyodum imla hata larım için pordon +hayatta herkes hata yapar ben sorununa yardımcı olamadıgım ıcın neden cozum bulabılırsın onu sölüyorum , ama sende hiç araştırma yapmak istemiosun direk sorununu çözücek biri gelsin halletsin istiyosun , biraz araştır .. şimdiye kadar halletmiştin bile .. 1 senedır nası halledemedın hayret, hiç mi bakmıosun sağa sola ? .) takip et oku bak biraz..
|
|
17 Eylül 2008; 18:51:12
|
| | | |