Giriş | |
|
|
|
5 Kasım 2006; 22:11:52
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: sebenlim @HyperXCrossfire ss icin tşk.. arkadaşlar sizlerde gonderin.. önemli değil sebenlim daha da eklicem. quote:
sağolasın HyperXCrossfire.ama şimdide bu yeni tırların dosyalarını indirdim ama scs dosyası olmuyor bir yardım lütfen murti indirdiğin dosyaların içinde(rarlı dosya)scs uzantılı dosya vardır onu belgelerim/haulin/mod içine atacaksın
|
|
5 Kasım 2006; 23:12:20
|
|
|
birdaha sağol kardeş bişi daha sorcam bu tırları nerden modifiye ediyoruz(dış görünüşünü)
|
|
|
6 Kasım 2006; 1:57:20
|
|
|
dahada çok ss bekliyoruz ....
|
|
|
6 Kasım 2006; 9:00:40
|
|
|
bende yeni başladım. ekran gidip gelmeye başladı, yol kenarına çektim.. klavyeyi kurcaladım ?! adamı uyutamadım. öylecene bekliyorum kenarda, yola da çıkamıyorum ?
gokmen00
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
6 Kasım 2006; 9:36:02
|
|
|
|
2. kameradayken sol altta 2 tane gösterge var bunlar ne işe yarıyo acaba
|
|
|
|
|
6 Kasım 2006; 11:36:49
|
|
|
Arkadaşlar.Oyun esnasında benzin aldıktan sonra hiç hareket etmeden save yapın.Sonra tekrar load yapın.Aldığınız benzin için para ödemediğinizi göreceksiniz.Haydi hayırlı yolculuklar
|
|
6 Kasım 2006; 16:56:21
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gokmen00 2. kameradayken sol altta 2 tane gösterge var bunlar ne işe yarıyo acaba en soldaki hava onun yanındaki su sıcaklığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 6 Kasım 2006; 16:56:50 >
|
|
7 Kasım 2006; 0:48:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: face1tr bende yeni başladım. ekran gidip gelmeye başladı, yol kenarına çektim.. klavyeyi kurcaladım ?! adamı uyutamadım. öylecene bekliyorum kenarda, yola da çıkamıyorum ? up, nasıl uyutacaz adamı ?
|
|
7 Kasım 2006; 15:25:07
|
|
|
Sınavlarda başarılar..bizimkiler 20 kasımda.. su sıralar tır dan ziyade carbon dayım.. ps:ss atmayanlar.. hadi ama...
|
|
8 Kasım 2006; 17:25:40
|
|
|
Hard Truck Tycoon la bu oyunun organik bir bağı varmı?. Kafamıza göre yollar falan yapabiliyor muyuz Hauline?
|
|
|
9 Kasım 2006; 12:27:10
|
|
|
bildigim kadarıyla cok bir benzerligi yok.. haulinde tycoon gibi yol yapma veya gelişmiş derecede menajerlik yapmak yok.. ama genede sofor kiralayıp araba alıp iş yapabiliyorsun..
|
|
9 Kasım 2006; 14:25:55
|
|
|
64 lük ekran kartında çalışır dimi?
|
|
9 Kasım 2006; 15:09:14
|
|
|
berbat bir oyun:) aslında severim bu kamyon şoförlüğü oyunlarını. ama maalesef, son yıllarda kayda değer bir oyun yok bu kategoride. big murtha vardı mesela, onun ikincisi kötüydü ama ilki çok iyiydi king of the road, bence bu kategorinin kralı.
|
|
|
9 Kasım 2006; 16:41:12
|
| | | |