Giriş | |
|
|
|
16 Eylül 2006; 18:32:33
|
|
|
Telefonu çıkarıp masaya koyunca herkes versene bi bakim diyo bende sie sürmeyin kirli ellerinizi telefonuma diyorum hevesleri kursaklarında kalıyo Çok ii dikkat çekiyo sokakta bununla yürü GELİN BENİ GASP EDİNNNN dermiş gibi bi hava seziyorum kendimde
|
|
|
16 Eylül 2006; 18:46:21
|
|
|
hayırlı olsun cepdoktor w800 duruyor mu? adam gibi telefon dedikleri bu olsa gerek (ben almam başka )
|
|
16 Eylül 2006; 19:15:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz hayırlı olsun cepdoktor w800 duruyor mu? adam gibi telefon dedikleri bu olsa gerek (ben almam başka ) Sağolasın Evet w800 duruyo satmadım , satamam onu ben , ellerim varmaz..
|
|
|
16 Eylül 2006; 19:27:03
|
|
|
quote:
YEDEK PİL VERMELERİNİN SEBEBİDE BU ZATEN BİDE MASA USTU STANDINDA YEDEK PİL SARJ YERİ VAR AYNI ANDA HEM TELEFONU HEMDE PİLİ DOLDURABİLİYOSUN hımm bu yiyimiş ama yeterli değil... en az 3 gün giden pil isteriz ..nokia duy sesimizi
|
|
|
16 Eylül 2006; 20:25:14
|
|
|
satma sebebin neydi? bende ondan korkuyo okadar para verip ozeliklerinden sıkılıp satmakatan korkuomm quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy Çok hoş ama boş bi telefon görüntüsünden başka bi işlevi yok Kullandıktan 1 hafta sonra dayanamadım sattım
|
|
16 Eylül 2006; 20:44:20
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87 satma sebebin neydi? bende ondan korkuyo okadar para verip ozeliklerinden sıkılıp satmakatan korkuomm quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy Çok hoş ama boş bi telefon görüntüsünden başka bi işlevi yok Kullandıktan 1 hafta sonra dayanamadım sattım Korkma özelliklerinden sıkılmazsın...Çünkü özellik yok içi aynı renkli ekranlı telefonlardaki özelliklerden işte mesela 3100 ama dışı 8800 o var işte
|
|
|
16 Eylül 2006; 20:47:28
|
|
|
hatta özellik olarak 3310 un renklisi ama tipi iyi işte...!
Herkes bir gün GALATASARAY'lı olmasın...! Bırakın GALATASARAY'lılık bize özel kalsın Onların ''HAYAL'' Bile Edemeyeceklerini biz ''GERÇEK'' Yaptık Onlar Bakakaldılar...! ultraAslanÜNİ ................:::::::::::::::::::::::..........NOKIA 3 2 5 0..........:::::::::::::::::::::::............... ...............:::::::::::::::::::..........GRUP ADANA.........::::::::::::::::::Sakın Ctrl+W Yapma
|
|
|
|
|
16 Eylül 2006; 20:52:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY hatta özellik olarak 3310 un renklisi ama tipi iyi işte...! Sen burayada mı geLdin ßari cep bölümünü rahat bırak
|
|
|
16 Eylül 2006; 22:04:37
|
|
|
3310unun renklisi evet measajada yazbliliyon melodi besteliyebiliyonmu ha bide sesle arama varmı quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY hatta özellik olarak 3310 un renklisi ama tipi iyi işte...! Sen burayada mı geLdin ßari cep bölümünü rahat bırak
|
|
16 Eylül 2006; 22:08:34
|
|
|
cep doktor sana bişey sorcem telefonun ses kalitesi nasıl yuksekmi kalitelimi yok herikisidemi yada hic biri degilmi son bişey daha menü yazılımı 6230i gibi ya 6230i gibi yavasmı menü gecşleri biliyosun 6230i cok yavaş insanı delirtiyo mesaj falan yazarken bunu sebebide tahminim ekranını coznurlugu yuksek oldugunda telefon kaldıramıyo olması 8800 da 208e 208 aynısı yani sence nasıl hız olarak mesaj yazmak galeriyi gezmek
|
|
16 Eylül 2006; 22:14:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild valla size tavsiyyem nokia 8910 alın.. 100-150 ye bulursunuz 2. EL... ben aldım 2. el kullanıyorum.. acaip temiz bişi.. işte fotoları.. alın size 100 ytl ye 8800 .. GEREK YOK 1.5 MİLYAR VERMEYE.. BUNLAR BENİM 8910.. BU ARADA DİĞER TELEFON ÇİZİĞİ VS. Sİ ÇOK OLAN TEL.. KARŞILAŞTIRMA İÇİN KOYDUM.. kaydederek daha net bakabilirsiniz pcnize.. F11 e basın .. explorer açıkken.. bu arada fotolar SONY-DSC T-33 SAĞDAKİ benim.. http://img56.imageshack.us/img56/2118/dsc01660ka5.jpg SOLDAKİ BENİM.. http://img95.imageshack.us/img95/3273/dsc01662tq5.jpg VE BU... http://img95.imageshack.us/img95/9380/dsc01663yo9.jpg bu telin dizaynı gerçekten süper
|
|
|
16 Eylül 2006; 23:59:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87 cep doktor sana bişey sorcem telefonun ses kalitesi nasıl yuksekmi kalitelimi yok herikisidemi yada hic biri degilmi son bişey daha menü yazılımı 6230i gibi ya 6230i gibi yavasmı menü gecşleri biliyosun 6230i cok yavaş insanı delirtiyo mesaj falan yazarken bunu sebebide tahminim ekranını coznurlugu yuksek oldugunda telefon kaldıramıyo olması 8800 da 208e 208 aynısı yani sence nasıl hız olarak mesaj yazmak galeriyi gezmek Ses kalitesi olarak pek birşey bekleme ama fazla tiz yok nasıl desem 7610 nasıl çalıyosa buda öyle çalıyor.Ama onunki kadar tiz yok hafif çalıyor bu.Menü geçişleri yavaş değil 6230i´de kullandım o tam bir ızdırap zaten .Telefon yavaşlığının ekran çözünürlüğüyle pek bir alakası yok telefonun RAM i ile alakalıdır bunun RAM ´ide kasmıyo işte yavaşlama yok. Mesaj yazmak , galeriyi gezmek sorunsuz
|
|
|
17 Eylül 2006; 0:17:32
|
|
|
cevaplar icin tekurler peki sen 8800 alıken n73 aklına hic gelmedimi yani dikkatini cekmedimi ??? quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87 cep doktor sana bişey sorcem telefonun ses kalitesi nasıl yuksekmi kalitelimi yok herikisidemi yada hic biri degilmi son bişey daha menü yazılımı 6230i gibi ya 6230i gibi yavasmı menü gecşleri biliyosun 6230i cok yavaş insanı delirtiyo mesaj falan yazarken bunu sebebide tahminim ekranını coznurlugu yuksek oldugunda telefon kaldıramıyo olması 8800 da 208e 208 aynısı yani sence nasıl hız olarak mesaj yazmak galeriyi gezmek Ses kalitesi olarak pek birşey bekleme ama fazla tiz yok nasıl desem 7610 nasıl çalıyosa buda öyle çalıyor.Ama onunki kadar tiz yok hafif çalıyor bu.Menü geçişleri yavaş değil 6230i´de kullandım o tam bir ızdırap zaten .Telefon yavaşlığının ekran çözünürlüğüyle pek bir alakası yok telefonun RAM i ile alakalıdır bunun RAM ´ide kasmıyo işte yavaşlama yok. Mesaj yazmak , galeriyi gezmek sorunsuz
|
|
17 Eylül 2006; 0:27:47
|
|
|
Rica ederim.. 8800 alırken başka bi alternatif düşünseydim bu telefonu almazdım zaten Kesinlikle gider N93 alırdım.Biraz zaman geçsin N93´te alcam inşallah
|
|
|
17 Eylül 2006; 0:36:03
|
|
|
|
bişey daha sorcem ( | | | |