hatta özellik olarak 3310 un renklisi ama tipi iyi işte...!
cep doktor sana bişey sorcem telefonun ses kalitesi nasıl yuksekmi kalitelimi yok herikisidemi yada hic biri degilmi son bişey daha menü yazılımı 6230i gibi ya 6230i gibi yavasmı menü gecşleri biliyosun 6230i cok yavaş insanı delirtiyo mesaj falan yazarken bunu sebebide tahminim ekranını coznurlugu yuksek oldugunda telefon kaldıramıyo olması 8800 da 208e 208 aynısı yani sence nasıl hız olarak mesaj yazmak galeriyi gezmek
valla size tavsiyyem nokia 8910 alın.. 100-150 ye bulursunuz 2. EL... ben aldım 2. el kullanıyorum.. acaip temiz bişi.. işte fotoları.. alın size 100 ytl ye 8800 .. GEREK YOK 1.5 MİLYAR VERMEYE..
BUNLAR BENİM 8910.. BU ARADA DİĞER TELEFON ÇİZİĞİ VS. Sİ ÇOK OLAN TEL.. KARŞILAŞTIRMA İÇİN KOYDUM..
kaydederek daha net bakabilirsiniz pcnize.. F11 e basın .. explorer açıkken.. bu arada fotolar SONY-DSC T-33
cep doktor sana bişey sorcem telefonun ses kalitesi nasıl yuksekmi kalitelimi yok herikisidemi yada hic biri degilmi son bişey daha menü yazılımı 6230i gibi ya 6230i gibi yavasmı menü gecşleri biliyosun 6230i cok yavaş insanı delirtiyo mesaj falan yazarken bunu sebebide tahminim ekranını coznurlugu yuksek oldugunda telefon kaldıramıyo olması 8800 da 208e 208 aynısı yani sence nasıl hız olarak mesaj yazmak galeriyi gezmek
Ses kalitesi olarak pek birşey bekleme ama fazla tiz yok nasıl desem 7610 nasıl çalıyosa buda öyle çalıyor.Ama onunki kadar tiz yok hafif çalıyor bu.Menü geçişleri yavaş değil 6230i´de kullandım o tam bir ızdırap zaten .Telefon yavaşlığının ekran çözünürlüğüyle pek bir alakası yok telefonun RAM i ile alakalıdır bunun RAM ´ide kasmıyo işte yavaşlama yok. Mesaj yazmak , galeriyi gezmek sorunsuz
cevaplar icin tekurler peki sen 8800 alıken n73 aklına hic gelmedimi yani dikkatini cekmedimi ???
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87
Ses kalitesi olarak pek birşey bekleme ama fazla tiz yok nasıl desem 7610 nasıl çalıyosa buda öyle çalıyor.Ama onunki kadar tiz yok hafif çalıyor bu.Menü geçişleri yavaş değil 6230i´de kullandım o tam bir ızdırap zaten .Telefon yavaşlığının ekran çözünürlüğüyle pek bir alakası yok telefonun RAM i ile alakalıdır bunun RAM ´ide kasmıyo işte yavaşlama yok. Mesaj yazmak , galeriyi gezmek sorunsuz
bişey daha sorcem ( zaten benimde bişeylerim bitmiyo bukusura bakam) 8800 satışı ne zaman sonlanır sence veya bi bilgin varmı ? ben şimdi n73 alcem kendimi bi tatmin etcem yaza dogruda 8800 alırım herhalde ikis yeter bana bu arad n73 cok kaba abi ya ben okadar para vermem ona kapalı oldugu halde n73ten daha byuk