Şimdi Ara

ADOBE LIGHTROOM™

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BETA 3

Son zamanlarda gördüğüm en güzel yazılımlardan biri olacak Adobe® Lightroom™ , daha çok fotograf profesyonellerini , baskılı ve digital medya profesyonellerine hitab eden bir ürün..

Yepyeni bir yazılım olan LIGHTROOM™ Büyük ölçekli fotograf editasyonları için geliştirilmiş. Ayrıca Macromedia ve Adobe birleşmesinden çıkan ilk ortak ürün olma özelliğini taşımakta. LİghtRoom Microsoft Windows ve Apple Mac ortamında çalışıyor. Beta 3 sürümü olan bu 7mb lık boyutu küçük işlevi büyük yazılıma DH ailesi olarak hep birlikte merhaba diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 15 Eylül 2006; 20:22:41 >

• güzel paylaşım
  • photoshop kadar iş görürü mü görürse indirecem...
  • Beta ve Trial sürümler le yıldız parlak değil. Uğraşın için saol dostum.
  • indirmeye başladım ama tam olarak ne işe yarıyor.özellikleri nedir mesela
  • Foruma döndüğün belli oluyo be @Technics
  • Sağol yaw.Bir bakalım.

Tekrar hoşgeldin bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 15 Eylül 2006; 23:37:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adobe Illustrator hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • progu kurup biraz inceledim.güzel bir editleme programıymış.değişik efektler verebiliyoruz.
  • adam foruma döndü çoştu gene , saolasın @Technics
    ayrıca program gördüğüm kadarıyla picasa gibi birşey olmalı tabi gördüklerim bunlar, denemeden bilemeyiz
  • yükledim baktım gerçekten güzel yeni başlayanlar için çok ideal hiç zor değil herkeze tavsiye ederim

sağol technics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 16 Eylül 2006; 0:26:45 >
  • technics iş başında
    hoşgeldin...
  • eyvallah arkadaşlar, hoşbulduk...adobe yeni bir yazılım duyuracak bizim haberimiz olmayacak olurmu hiç :) güzel bir yazılımda olsa arayüzü klasik yazılımlara benzemediğinden ilk başta zorluk çekilebilir uyarmadı demeyin. ama 1-2 kullanımdan sonra alışılıyor.
  • Technics gelmiş hoş gelmiş

bu program ile yapılmış ornek bir edit gosterebilirseniz sevinirim... daha cok nerelerde işe yarar.. photoshop plug-inlerinden farkı nedir? beta lara karsiyim ama adobe olunca farklı oluyor
  • Arkadaşlar Merhaba Lıghtroom 4.1 kullanmaya başladım ama bir kaç sorunum var; Mesela Klasör'deki bir fotoğrafı atıyorum o foto attığım klasörden tamamen gidiyor bunun bir çözümü var mıdır ? Birde yaptığım fotoğrafı nereye kaydettiğini bilmiyorum ''Farklı kaydet'' diye bir seçenek var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
  • 2006 daki konuyu hortlaşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

2006 daki konuyu hortlaşmışsın

Ya abi napıyım deli oldum çözemedim bir türlü şu lanet programı .s
  • Bu program ne işe yarıyor hala çözemedim
  • Konuyu dehşet şekilde hortlatayım...

Bu program ile ilgili kısa eğitim videoları hazırlıyorum.

İgilenenler kanalıma göz atabilir;

http://www.youtube.com/channel/UCEGOfPaNYPGNpNEM6b726Uw?sub_confirmation=1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.