Şimdi Ara

SanDisk, kurumsal flash depolama üreticisi Fusion-io'yu satın alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • SanDisk, kurumsal flash depolama üreticisi Fusion-io'yu satın alıyor





    Veri depolama çözümleri konusunda dünya lideri firmalardan SanDisk, kurumsal müşteri portföyüne hitap etme çabaları kapsamında önemli bir satın almaya imza atıyor. Firma yaptığı duyuruda, kurumlara yönelik depolama çözümleri sunan Fusion-io adlı şirketi 1.1 milyar dolar karşılığında satın almak üzere olduğunu bildirdi. 




    Fusion-io aslında ismi pek duyulmasa da oldukça önemli bir firma. Apple ve Facebook gibi firmalara veri merkezleri için flash bellek çözümleri sunan firma Steve Woznak'ı da şef bilimadamı olarak işe almıştı. Firma 2011 yılından bu yana sürekli zarar açıklıyordu.




    Fusion-io üst seviye SSD teknolojilerinde başı çeken bir firma. Ancak dev ortakları haricinde çok fazla firmaya ulaşamadı ve bu bakımdan gelirleri düşük kaldı.




    SanDisk, Fusion-io'nun teknolojileri ve portföyü sayesinde kurumsal pazarda daha çok flash depolama ürünleri satmayı amaçlıyor. Firma hali hazırda mobil cihazlara ve kameralara yönelik sunduğu bellek yongaları ile tanınsa da SSD ürünleri daha fazla kar marjı getiriyor. 




    Hali hazırda SanDisk'in SSD bölümü gelirlerde yüzde 61 artış yaşadı ve gelirin yüzde 28'ini temsil eder hale geldi. Firma bu bakımdan kurumsal pazara çok önem veriyor. Fusion-io ile SanDisk'in Western Digital'e karşı da eli daha güçlenecek. Firma geçen yıl da SMART Storage Systems'ı satın almıştı. 

     

     

     



    Kaynak:http://www.reuters.com/article/2014/06/16/us-sandisk-deals-idUSKBN0ER1A620140616







  • Yavaş yavaş güçleniyor. Sandisk alıp sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sandisk ssdler sekrondu bu yüzdende yavaş kalıyordu. Yavaşlığını fiyatı ile kapatan bir markaydı yavaş yavaş a senkron çıkarmaya başladırlar şuan Corsairle kafa kafaya

  • bimle işbirliği yaparsa böyle oluyor demekki :D

  • Fusionio`u yıllar oncesinden biliyor-takip ediyorum,
    ozellikle pcle ssd`de ucmuslar, kapasite ve hizlarina
    bakin sasiracaksiniz.


    www.supermicro.com/products/nfo/PCI-E_SSD.cfm?show=Fusion-io

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd ile hdd piyasası yeniden renklendi. Sandisk ssd konusunda iyi fakat hafıza kartı vs. konusunda bayağı sıkıntılı seriler çıkardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.