Şimdi Ara

Bıktım arkadaş yaa ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, Apartman da bir yerel ağ kurduk.Zoom ADSL 5551 X5 4 ethernek port ve 1 USB port modemimiz var.(routerlı) modem admin bu arada tabii..

Sorun şu, Günde 2-3 kere modem kendini atıyor..netten kopuyo ve tekrar bağlanıyo falan...Ayrıca icq surekli açık kalmasına rağmen gunde 7-8 kere MSN den de atıyor...Bunun gibi sorunlarım var..

Sizce bunu nasıl aşabilirm...

Arkadas lar kalite diyoruz para veriyoruz berbat bişi yaaa...neden bölee....Ben geek kullandım 1 hafta kadar sırf kendi yandı diye ustune para verip değiştirdim..Geek gibi duyulmamıs marka bile yapmıyor bunu..sizce sebep nedir...acaba?

• abi bende X4 modem var.. onda bi ayar vardı bu ayar bağlantıyı sürekli kılıyodu.. default bi ayardı.. açıklamasında sürekli hatta kalmasını sağlar diye yazıyodu.. şimdi ben diyorum ki acaba senin modemde bu secenek için farklı bi değer mi girilmiş acaba..? eğer gün içindeki kopmalar arasında geçen süreler ritmik ise büyük ihtimalle modem ayarlarına bi göz atmalısın.. belki bu deger önceki modeminde normaldi bu yüzden de hattan düşmüyodun o zamanlar..

icq bu kopmalar sırasında offline oluyo ama online gösterebiliyo.. yani icq çalışıyo da msn niye çalışmıyo kardeşim..! demeyesin..
  • firewallun bu olayla alakası olduğu hiç düşünmüyorum.. gerçek sebebinden ise emin olamıyorum.. şimdi bi baktım zoom consola da "Disconnection Timeout" diye bi boşluk var.. maksimum 32767 saniye seçebilirsiniz diyo.. o da yaklaşık 9 saat ediyo. yani maksimum 9 saat olduğuna göre senin günde 2-3 defa düşüyo lafına uyum gösteriyo.. Bende bu değer "0" gözüküyo.. ben düşme sorunu yaşamadım hiç.. hem de hiç .. bi bakıver..
  • o zaman zıştığımız gün bu gündür... bu gün yıllarca anılıp hatırlansın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER NE ALDIM BAKSANIZA Bİ
    5 yıl önce açıldı
    BU NE ŞİMDİ GENE YAA?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aman kardeş iyice araştır da operasyon tamamlanınca bu da bi halta yaramadı demeyesin
  • walla bina yeni kablolar yeni daha gıcır gıcır cunku binaya telefon bağlanir bağlanmaz ertesi gun adsl modem baglandi bana...o yuzden tırsıyom arkadas...donanım a da actım konu orda bi oku durumu ...cevplarda

Arkadas lar kalite diyoruz para veriyoruz berbat bişi yaaa...neden bölee....Ben geek kullandım 1 hafta kadar sırf kendi yandı diye ustune para verip değiştirdim..Geek gibi duyulmamıs marka bile yapmıyor bunu..sizce sebep nedir...acaba?

Merhabalar cimbomemre,

Burada bir yanlışlık olduğundan düzeltme yapmak istedim:

GEEK sırf kendi yandı demişsin ancak şu ana kadar satılan hiç bir modem yanmış vs gibi bir durumla karşılaşılmadı. Sadece GEEKte voltaj gerilimlerine karşı modemin üzerinde ekstra koruma konulduğundan girişteki sigortaları atmaktadır. Bahsettiğiniz sorun bundan ibarettir.

"Geek gibi duyulmamıs marka bile yapmıyor bunu" gibi söyleminize alındık haberiniz olsun :) (Bkz: forum reklam)

Saygılarımla
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.