evde cnm sıkıldı gidip macı izleyim dedim macta daha cok canım sıkıldı!!!
gercekten cok kalitesiz bir mactı zaten erciyesin seviyesi belli... bir takım organizasyon acısından ancak bu kadar yetersiz olur bir tane ara pası organize atak yok!!!
ya beşiktaşa ne demeli...tigana ilk geldiği zaman bir fenerbahceli olarak bu takımda iyi işler yapabilecegini düşünmüştüm ama sanırım beni bile yanılttı!
bobo yu bu kadar ısrar edip bonservisini aldırması ve inatla takıma koyup 90 dk oyunda tutması anlaşılmaz bir durum...
inşallah bjk duzelir ve yuksek seviyeli guzel bir lig yaşarız...
Yer ile yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü, Kavim göçlerinden bu yana ağlayan, Ve durmadan cep kanyağı yakıcılığında ezgiler çalan, çaldıran, yakalatan, Adı bende gizli bir kadındı İstanbul... Şehre bir yağmur yağdı, ben ağladım...
evde cnm sıkıldı gidip macı izleyim dedim macta daha cok canım sıkıldı!!!
gercekten cok kalitesiz bir mactı zaten erciyesin seviyesi belli... bir takım organizasyon acısından ancak bu kadar yetersiz olur bir tane ara pası organize atak yok!!!
ya beşiktaşa ne demeli...tigana ilk geldiği zaman bir fenerbahceli olarak bu takımda iyi işler yapabilecegini düşünmüştüm ama sanırım beni bile yanılttı!
bobo yu bu kadar ısrar edip bonservisini aldırması ve inatla takıma koyup 90 dk oyunda tutması anlaşılmaz bir durum...
runje nin cok kotu bir kaleci olduğunu düşünmüyorum, kariyeri belli bir kaleci ama bunun yanında su ana kadar bjk de cıkardığı maclarda belli. bir oyuncu ne kadar kaliteli olursa olsun takıma adapte olabilmesi cok onemli... bunun ornekleri geçmiş donemlerde anelka gibi ortega gibi ailton gibi orneklerle gorulebilir. fenerbahce nin bir macta gunah keçisi ilan ettiği robert enke milli takıma cağırılmış bu da ilginç bir dipnot olabilir konuyu pekiştirmek acısından...
inşallah bjk duzelir ve yuksek seviyeli guzel bir lig yaşarız...
edit: duzelt buton yerine alıntı butonunu kullanmışım ozur dilerim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redhotrider -- 1 Ekim 2006; 20:07:30 >
Yer ile yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü, Kavim göçlerinden bu yana ağlayan, Ve durmadan cep kanyağı yakıcılığında ezgiler çalan, çaldıran, yakalatan, Adı bende gizli bir kadındı İstanbul... Şehre bir yağmur yağdı, ben ağladım...
Bana bir kişi daha kalkıp burada Tigana savunmasın.. Çekilsin herkez onun arkasındanda defolsun gitsin..Bukadar insanın emeğini yoketmeyin artık çekin desteğinizi bu futbol cahili fransız köylüsünden!!!
Bugün Bu takımdan bir insan!!!!! orta sahada tek topa basan Adamı Ricardinho yu oyundan çıkartıyosa, Bu takımdan Bir insan!!!!! ileride tek başına pires yapan Burağı çıkartıyorsa, bize 90 dakika ayağında topa basmaktan aciz Serdarı izletiyosa....Arkasına bakmadan defosun gitsin... Allah cezanı versin Tigana !! Lanet olsun senin gibi insana!!!!
DEFOL TİGANA !!!
DEFOL RUNJE
DEFOLUN GİDİN 2NİZDE EVİNİZE...
GÖLGE ETMEYİN BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARINA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 14 Ekim 2006; 12:27:42 >
ne günahı var o sahada aslan gibi mücadele eden futbolcuların... Yazık değilmi o Gökhan zanın, Fahrinin, Burağın emeklerine... Bu kadar güzel oynayabilen bir fahriyi takıma ancak kleberson sakatlandığında sokabilen bir insana insan demem ben asla....
Maçı izliyorum sahada gezinen bir serdar izliyoruz hep beraber arkadaşlarla...dakikalar ilerliyo saçımızı başımızı yoluyoruz...adam artık müdahele et takıma farkı açalım diyoruz ...Adam dakika 70 oluyo anca aklına getiriyo değişikliği...Al burağı ortaya tek koşan adam o, çıkar serdarı koy yerine Ali Tandoğanı kaydır burağın yerine diye düşünürken birde bakıyoruz çıkan Ricardinho !!!! giren Mehmet sedef!!!
Bugün uluorta Beşiktaşa küfür etse daha iyiydi... Şoku atlatamıyoruz üstümüzden İnanamıyorum haala nasıl olur diyorum kendi kendime.. nasıl olurda alır rico yu oyundan... bir değişiklik haberi daha geliyo..sahanın heryerinde pres yapan , ve takımımızın tek şut çeken adamı burak bende diyorumki herkezin içinde izleyin şimdide burağı alacak oyundan...yok deve diyo herkez....
Burağı alıyor...aklıma gelen bütün küfürleri sıralıyorum...90 dakika yerde sürünen bir serdar izliyorum..takımım dayanamıyor bu korkunç saçmalıklara, Defansımın En sağlam adamları ilk defa uzaktan gelen bir şuta müdahele edemiyorlar.. Ve okaleci bozuntusu üzerine gelen ilk şutu auta bırakır gibi kaleye alıyor...Maç boyunca sırtlarından şarıl şarıl emek teri boşalan GÖKHANIN O kızdığımız BAKİnin suratlarındaki ifadeyi görmeniz lazım!!
size söyleyecek tek lafım yok.... cehennem olun gidin cehennem olun...bize uzak olun Allaha yakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 1 Ekim 2006; 21:37:08 >
ilk defa lanet ettim bu takıma ne bu abi ya ligin en çok gol yiyen takımına zor bela bi gol atıyoruz artık ne yapın yapın koruyun o skoru runje'nin yediği gol de evlere şenlik ya kaleci dediğin biraz yere yatar bu bovling oynuyo mübarek ayakta halletmeye çalışıyo işini nereye kadar gitçek bu durum hepsine yazıklar olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *BlaCkEaGLe* -- 1 Ekim 2006; 21:53:54 >
ne günahı var o sahada aslan gibi mücadele eden futbolcuların... Yazık değilmi o Gökhan zanın, Fahrinin, Burağın emeklerine... Bu kadar güzel oynayabilen bir fahriyi takıma ancak kleberson sakatlandığında sokabilen bir insana insan demem ben asla....
Maçı izliyorum sahada gezinen bir serdar izliyoruz hep beraber arkadaşlarla...dakikalar ilerliyo saçımızı başımızı yoluyoruz...adam artık müdahele et takıma farkı açalım diyoruz ...Adam dakika 70 oluyo anca aklına getiriyo değişikliği...Al burağı ortaya tek koşan adam o, çıkar serdarı koy yerine Ali Tandoğanı kaydır burağın yerine diye düşünürken birde bakıyoruz çıkan Ricardinho !!!! giren Mehmet sedef!!!
Bugün uluorta Beşiktaşa küfür etse daha iyiydi... Şoku atlatamıyoruz üstümüzden İnanamıyorum haala nasıl olur diyorum kendi kendime.. nasıl olurda alır rico yu oyundan... bir değişiklik haberi daha geliyo..sahanın heryerinde pres yapan , ve takımımızın tek şut çeken adamı burak bende diyorumki herkezin içinde izleyin şimdide burağı alacak oyundan...yok deve diyo herkez....
Burağı alıyor...aklıma gelen bütün küfürleri sıralıyorum...90 dakika yerde sürünen bir serdar izliyorum..takımım dayanamıyor bu korkunç saçmalıklara, Defansımın En sağlam adamları ilk defa uzaktan gelen bir şuta müdahele edemiyorlar.. Ve okaleci bozuntusu üzerine gelen ilk şutu auta bırakır gibi kaleye alıyor...Maç boyunca sırtlarından şarıl şarıl emek teri boşalan GÖKHANIN O kızdığımız BAKİnin suratlarındaki ifadeyi görmeniz lazım!!
size söyleyecek tek lafım yok.... cehennem olun gidin cehennem olun...bize uzak olun Allaha yakın
beni asıl üzen, fenerin ve gsarayın puan kaybettiği bir haftada küme düşecek bir takımı yenememek oldu zaten yenildiğimiz takımlardan bir tek vestel top oynuyor adam gibi