Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Futbol >> Beşiktaş

blue_wind -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 22:44:45)

Taraftarımızla öcünmeliyiz ama bazılarıda utanmalı ya. Mesela yönetim, mesela aldığı paranın hakkını vermeyen futbolcular[:-] Yazık o taraftara[:-]

ChordSolo -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 22:54:38)

hadi yav[sm=s20.gif][sm=s20.gif]geçmiş olsun hepimize o zaman.bakalım bizim tosbağalar ne yapacak?[sm=s18.gif]

Jedi_Knight -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 22:56:57)

Bu takım ne zaman oynamaya başlıcak ya mrk etmeye başladım bu sene şampiyon felan olacağımız yok bari şimdiden bişiler yapılsada seneye güzel şeyler yapsak..[8|]

BJKKKKK -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 22:57:13)

Ne sistem var ne bir şey, artık tigana gitmeli ve şu kaleci bozuntusunu da yanına almalı [8|]

cdemir -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:00:28)

BJK'a geçmiş olsun.

Taraftara da[sm=claps.gif]

Şu Baki Mercimek midir fasulyemidir nedir? Ne diyim ben bu adama. [8|]

Hadi onu geçtim. Bu adamı oyunda tutan adama ne diyim. [8|]

2 gol'de hatası var birde penaltıya sebebiyet veriyordu. Hakem o pozisyonda penaltı çalsa çalar..

Dragon_Rider -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:08:16)

BJK taraftarları daha gerçekleri görmek istemediği surette takımları sürünmeye devam eder...

i$ takımı desteklemek değildir...hak eden takım desteklenir sadece...

Dünkü GS taraftarı tepkisi sahaya giren ki$iler dı$ında bence gayet yerindeydi...Futbolcuya gerekli uyarıyı taraftardan ba$ka kimse veremez...

Sahada ruhsuz oynayan bir takım varsa desteklenmez...Böyle bir takımı desteklemek i$ değildir...Örnek alınması gereken bir$ey de değildir...

atiyba -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:10:18)

derdin ne?
yorum yapmayıp o smile ile millleti çıldırtmak mı? hem de 3 kere ?
iyi veya kötü yorum yapmayacaksan boşa yer kaplama..herkesin sinirleri bozuk maç kaybetmişiz yabancı bir takıma karşı..

quote:

Orjinalden alıntı: feat

[sm=s15.gif]

Silphatos -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:25:48)

maçtan döndüm, tek gördüğüm çarşının performansı ve bakiye edilen milyon tane küfürdü =p. ama totenım da pek bir şey yapmadı hani, çok rahat berabere kalabilirlerdi ama runje+baki sağolsun.

.TaneR. -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:34:28)

b.mercimek bırakın beşiktaşı bence 1.ligde top oynayacak standartda bir adam değil. berbatov kedinin fare ile oynadığı gibi oynattı onu bu gece [:-]

BeyazBüyü -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:46:14)

feat konu ile alakasız smile atıp post kasmayın son kez uyarıldınız.

ozanmt -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:49:44)

ingilterenin sıradan takımında bile maçı çevirebilecek bir sürü adam var beşiktaşta güvendiğim birazdan parlar dediğim bir tane adam yok. ricardinho geldiğinden beri kaç şut çekti [sm=s20.gif]

psychomic -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:54:13)

Yahu yazıklar olsun bu Beşiktaşa...

Taraftar 5 gol değerindeydi bu gece bu takımla yenemezdik ama en azından berabere kalabilirdik.

Baki'yi Ve Runje yi bırakın futbol takımımda marangozum olsa oraya almam !!!

Taraftar rakip takımı maç sonunda alkışladı gerçekten çok güzel görüntülerdi.

Orta sahada oynamayan Mehemet, Serdar ve Ricardinho ya koskocaman birer [:-]

Milyon $ lar böyle harcanmamalı...

Büyük konuşmak istemiyorum ama şu kaleci gitmeden bir daha maça gitmeyeceğim !!!

TRQX -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:56:51)

bu takım pazar günü de böyle oynarsa, rize 3 puanı rahat alır

TRQX -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (19 Ekim 2006; 23:58:50)

quote:

Orjinalden alıntı: ozanmt

ingilterenin sıradan takımında bile maçı çevirebilecek bir sürü adam var beşiktaşta güvendiğim birazdan parlar dediğim bir tane adam yok. ricardinho geldiğinden beri kaç şut çekti [sm=s20.gif]

ceza sahasınada mayın var sanıyorlar, içeri girmeye korkuyorlar
ne iştir arkadaş, o baki ve runje gitsinler artık bu takımdan
(o runjeye kim verdiyse yılın oyuncusu ödülünü bana telefonunu verin, verdiğine pişman edeyim ...... neyse [&o])

mckoray -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 0:15:53)

Fahri'yi bu sene kaç maçta denedin,Burak'ı kaç maçta forvet oynattın ki bu maçta bu dizilişde oynatıyorsun
TİGANA!!!!!!

Ve sen bunu ilk defa da yapmıyorsun.

Ben anlamadım sen ne yapmak istiyorsun.

Anlayan varsa ALLAH aşkına bana anlatsın

[sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif][sm=s20.gif]

alisan -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 0:24:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

BJK taraftarları daha gerçekleri görmek istemediği surette takımları sürünmeye devam eder...

i$ takımı desteklemek değildir...hak eden takım desteklenir sadece...

Dünkü GS taraftarı tepkisi sahaya giren ki$iler dı$ında bence gayet yerindeydi...Futbolcuya gerekli uyarıyı taraftardan ba$ka kimse veremez...

Sahada ruhsuz oynayan bir takım varsa desteklenmez...Böyle bir takımı desteklemek i$ değildir...Örnek alınması gereken bir$ey de değildir...

o taraftar ölünce susar sadece

15 sene sampiyon olmadıgımız dönemde futbolumuz degil taraftarımız konusulurdu

bu taraftar hep vardı hep var olucak

ölmek var susmak yok

besiktas ulan besiktas

cemil14 -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 0:38:17)

bu maçla söylenecek 3 şey var. Çek git tigana, çek git baki , çek git runje. [8|][:-]

Arap -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 0:38:45)

@ALİ ŞAN MAÇIN BAŞINDAKİ TÜM STAT KARTAL GOL GOL GOL VİDEOSU VARMI SENDE.

HARİKA BİR OLAYDI YA YOK BÖYLE BİR SEYİRCİ HELAL OLSUN HEPİNİZE.

alisan -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 0:42:24)

quote:

Orjinalden alıntı: egem1194

@ALİ ŞAN MAÇIN BAŞINDAKİ TÜM STAT KARTAL GOL GOL GOL VİDEOSU VARMI SENDE.

HARİKA BİR OLAYDI YA YOK BÖYLE BİR SEYİRCİ HELAL OLSUN HEPİNİZE.

mac 2-0 olduktan sonra macın sonlarına dogru bütün stad ayakta 3 lü yaptıya iste onun videosu var ama

upload sitelerinin biri bozuk digeride üyelik istiyo
ekliyemiyom eger msnden istersen msn ini pm at hemen yollayayım[:'(]

gorkem86 -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 1:35:29)

mösyo seni çok seviyorum(!)zaten kasa dolusu para dökülmüş...verin 4 milyon euro sunu,çektirip gitsin...alsın yanına süper kalecisi ve mercimeeni de,çektirsin gitsin ülkemden...benim taraftarımın böyle birine yedirecek parası yok...40 milyonluk bileti alabilmek için bugün ne insanlar gördüm çırpınan...onca yol katedip de...neyse...sustum...bir stad dolusu beyazlılar...SİZİ ÇOK SEVİYORUM[:'(]

demircibu -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 2:31:49)

beyler geçmiş olsun avrupa kupalarındaki diğer maçları alırsınız inş[:'(]

birde şu bakiden kurtulun yaw [8D]

DRAVENBACH -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 7:12:10)

[X(][X(] beyler tigana gitsin ok ... ama bize bu tur basarisizliklari yıllardır yasatan BJK yonetimide gitmeli demirorenden yonetetici falan olmaz ...olmadıgıdıda yıllardır belli.neden hala o koltukda oturur bu adam yawww....

murat23 -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (20 Ekim 2006; 9:24:41)

bidaha bjk taraftarı hakkında şöle böle konuşan yazarı yada diger takım taraftarının allah taş eder

Arap -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (21 Ekim 2006; 8:07:38)

+1903 [image]http://www.paylasbenimle.com/forum/avat/bjk.gif[/image]

quote:

Orjinalden alıntı: murat23

bidaha bjk taraftarı hakkında şöle böle konuşan yazarı yada diger takım taraftarının allah taş eder

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (21 Ekim 2006; 12:52:20)

Ç.Rizespor - Beşiktaş

Mosyo gitmedikce rahatca kazaniriz diyemicez ama..KArakartala basarilar kazanicagimiza inaniyorum [&:]

Technics -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (21 Ekim 2006; 13:00:44)

bunun üzerine tek kelime etmek olmaz artık...

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

mösyo seni çok seviyorum(!)zaten kasa dolusu para dökülmüş...verin 4 milyon euro sunu,çektirip gitsin...alsın yanına süper kalecisi ve mercimeeni de,çektirsin gitsin ülkemden...benim taraftarımın böyle birine yedirecek parası yok...40 milyonluk bileti alabilmek için bugün ne insanlar gördüm çırpınan...onca yol katedip de...neyse...sustum...bir stad dolusu beyazlılar...SİZİ ÇOK SEVİYORUM[:'(]

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 12:06:29)

Ee mac oncesi son gorusler nelerdir ?

Maci konusalim biraz da [:@]

Technics -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 12:20:19)

tothenam a yenilen takım acısını rize den çıkartır.. bizde herşeyi unutur o 2 gereksizi izlemeye devam ederiz

YoK -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 12:24:46)

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

tothenam a yenilen takım acısını rize den çıkartır.. bizde herşeyi unutur o 2 gereksizi izlemeye devam ederiz

Eğer kaleye Murat ile çıkar da takım gol yemeden maçı bitirirse (inşallah) bundan sonra Runje yi kaleye almaya cesaret edemez heralde

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 12:41:30)

quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

quote:

Eğer kaleye Murat ile çıkar da takım gol yemeden maçı bitirirse (inşallah) bundan sonra Runje yi kaleye almaya cesaret edemez heralde

İnşallah dedigin olur [8D]

Artik ricoyu izlemek istiyorum..Gostersin marifetlerini..[:o]

Technics -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 13:20:22)

işin kötüsü muratta traş kaleci ama denize düşen hesabı olacak bizimki biraz..ben ta cordaba zamanından beri diyorum bize iyi yedek lazım diye..mhyre nin yedeğiydi asper düşünün artık siz gerisini

quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

quote:

jimwest16 -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 16:51:14)

nıhayet bobo

comennias -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 16:52:58)

Arkadaşlar maçı izleyemedim güzelmiydi gol?

*BlaCkEaGLe* -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 17:06:20)

yazıklar olsun
rize gibi kümeye mücadele eden bi takıma zor bela gol atıyoruz

TRQX -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 17:25:54)

1-0 oldu bizim oldu ya ona bakalım

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 17:27:24)

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

yazıklar olsun

Saha patates tarlasi gibiydi [>:]

soho -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 17:47:49)

haftalardır takımda hiçbir iyileşme yok..
beşiktaş böyle 1-0..0-0 skorlar ile gidecek gibi görünüyor..

Jedi_Knight -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 17:50:38)

son dakkalarla gelen gol gene kazanan beşiktaş ama tabiki bu lig sonuna kadar 1-2 golle şampiyon olmak rüya bunu herkeze belirteyim oynan futbolda iyi değil [sm=s15.gif]

*BlaCkEaGLe* -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 17:58:33)

ya abi tamamda futbol adına değişen hiçbir şey yok
karşı karşıya kaç tane pozisyon harcadılar
baki zaten allaha emanet
mağlup duruma düşseydik çok zor olurdu o maçı çevirmemiz

quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

yazıklar olsun

Saha patates tarlasi gibiydi [>:]

Technics -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 18:03:51)

adamların bir topu direkte patladı.. okadar dandik bir takım bile bizden daha iyi oynadı (rizeliler alınmasın takımları inanılmaz kötü) bu kaleciye tahammül edebilen adamlara [sm=claps.gif][sm=claps.gif][sm=claps.gif]

Ekim sonunda takımda en ufak bir taktik görüntü sergileyemeyen fransızlara [sm=claps.gif][sm=claps.gif][sm=claps.gif]

Manero -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (22 Ekim 2006; 18:08:13)

oynan futbolu hiç beğenmedim,Burak kendini yerlere atarak bir yere varamayacağını anlamalı artık.

bu zor galibiyet takıma iyi moral olur uefa maçları öncesi.

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 12:28:32)

Bu Takima 3 tane atmazlarsa Yaziklar olsun..

Electra -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 12:33:08)

Zor maç 1-0 olsun bizim olsun. Beraberlikte iyi sonuçtur, Bucasporun kalitesi ve Avrupanın en iyisi olduğunu düşünürsek 1-0 a razıyım.

Technics -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 12:44:44)

[8D]
quote:

Orjinalden alıntı: electra

Zor maç 1-0 olsun bizim olsun. Beraberlikte iyi sonuçtur, Bucasporun kalitesi ve Avrupanın en iyisi olduğunu düşünürsek 1-0 a razıyım.

psychomic -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 12:46:57)

quote:

Kötümser olmayın bu kadar 5 tane bile atarız. [sm=s16.gif] Neyse çok iyimser oldu sanırım. 2 tane bile yeter [8D]

YoK -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 13:01:33)

quote:

[8D]

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 13:13:37)

Artik Delgado İle Rico yu sahada birlikte gormek istiyorum..Tabi doru taktikle [:@]

Electra -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 13:55:57)

Gülün gülün, İnegöl maçında takımın t.direktörü de Tiganaydı.

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 14:41:55)

Mac hangi kanalda bilen war mi ? [:)]

Peja -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 15:50:19)

17:30 da Lİg Tv de[:'(]

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 15:53:13)

quote:

Orjinalden alıntı: Peja

17:30 da Lİg Tv de[:'(]

Pff kanaLD filan wermiyormu yaw şimdi kahveye nasi gidicem ki ben [8|] [X(]

TRQX -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 16:52:24)

zemin kötüyse, göztepe maçına döner bu maç
Allah verede ilk yarım saat içinde bir gol bulalım,yoksa strese gireceğiz yine bayram bayram

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 17:38:25)

Maci hangi radyodan dinliyosunuz ?

İzleyenler buraya golleri yazsinlar [:)]

psychomic -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 17:47:28)

Gol : Dk13 Fahri

acimakarna -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 17:54:08)

Buca taş gibi takımmış [:'(]

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 18:12:37)

quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

Buca taş gibi takımmış [:'(]

Yorumlari alalim yari biticek [8D]

acimakarna -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 18:13:04)

Maç 2-0 gökhan

baki kırmızı kart

oLiViaa -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 18:15:23)

quote:

Maç 2-0 gökhan

baki kırmızı kart

Hay.. Fantezi futbol da sictik..Gokhan Gulec i yazmadik ki [8D] Baki de kirmizi gordu pff [X(]

Edit : İşalla golu atan Zan olan Gokhandir [8D][8D]

labmen -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 18:24:18)

quote:

Orjinalden alıntı: oLiViaa

quote:

Maç 2-0 gökhan

baki kırmızı kart

Hay.. Fantezi futbol da sictik..Gokhan Gulec i yazmadik ki [8D] Baki de kirmizi gordu pff [X(]

Edit : İşalla golu atan Zan olan Gokhandir [8D][8D]

bizde gökhanı yazdık ama saağolsun baki zıçtı puanımızın içine [8D]

BJKKKKK -> Cevap: << BJK vs. GS - Beşiktaş Haftanın Maçı >> (25 Ekim 2006; 18:45:10)

BOBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO [8D]

Gol yani 3-0 [&:]

Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.953125