Giriş | |
|
|
|
19 Ekim 2006; 23:54:13
|
|
|
Yahu yazıklar olsun bu Beşiktaşa... Taraftar 5 gol değerindeydi bu gece bu takımla yenemezdik ama en azından berabere kalabilirdik. Baki'yi Ve Runje yi bırakın futbol takımımda marangozum olsa oraya almam !!! Taraftar rakip takımı maç sonunda alkışladı gerçekten çok güzel görüntülerdi. Orta sahada oynamayan Mehemet, Serdar ve Ricardinho ya koskocaman birer Milyon $ lar böyle harcanmamalı... Büyük konuşmak istemiyorum ama şu kaleci gitmeden bir daha maça gitmeyeceğim !!!
|
|
|
19 Ekim 2006; 23:56:51
|
|
|
bu takım pazar günü de böyle oynarsa, rize 3 puanı rahat alır
|
|
19 Ekim 2006; 23:58:50
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozanmt ingilterenin sıradan takımında bile maçı çevirebilecek bir sürü adam var beşiktaşta güvendiğim birazdan parlar dediğim bir tane adam yok. ricardinho geldiğinden beri kaç şut çekti ceza sahasınada mayın var sanıyorlar, içeri girmeye korkuyorlar ne iştir arkadaş, o baki ve runje gitsinler artık bu takımdan (o runjeye kim verdiyse yılın oyuncusu ödülünü bana telefonunu verin, verdiğine pişman edeyim ...... neyse )
|
|
20 Ekim 2006; 0:15:53
|
|
|
Fahri'yi bu sene kaç maçta denedin,Burak'ı kaç maçta forvet oynattın ki bu maçta bu dizilişde oynatıyorsun TİGANA!!!!!! Ve sen bunu ilk defa da yapmıyorsun. Ben anlamadım sen ne yapmak istiyorsun. Anlayan varsa ALLAH aşkına bana anlatsın
| |