Şimdi Ara

HP LaserJet Pro 500 color MFP M570dw hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ofis için HP LaserJet Pro 500 color MFP M570dw yazıcı almayı düşünüyorum. Hem renkli tonerlerine hem de siyah tonerine dolum yapılabiliyor. Dolum sonrası baskı kalitesi hakkında, daha önceden bu modele dolum yaptıran arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: gaziinsaat

    Ofis için HP LaserJet Pro 500 color MFP M570dw yazıcı almayı düşünüyorum. Hem renkli tonerlerine hem de siyah tonerine dolum yapılabiliyor. Dolum sonrası baskı kalitesi hakkında, daha önceden bu modele dolum yaptıran arkadaşlar varsa yorumlarını rica ediyorum.

    seçmiş olduğunuz yazıcı yanılmıyorsam her toneri 5500 sayfa yazıyordu. fakat ürün çok pahalı idi . bence onu alacağınıza hp colorjet pro mfp m476 modelini alın 310 serisi toner kullanıyor muadilide 70 lira civarında 1800 civarı çıktı alabilirsiniz.
    sizin seçtiğiniz yazıcının toneri bozulduğunda temin etmeniz zor enazından orjinalini alamazsınız cünkü cok pahalı yani gereksiz. ama bu yazıcıyı alırsanız hertürlü orjinal boş tonerini bulabilirsiniz cünkü cc530 serisi tonerlerle aynı kasadan ürettiler. sadece yan kapaklarını değiştireceksiniz eski toneriniz ile. anlamadığınız yer varsa sorun yardımcı olayım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.