Şimdi Ara

Eşya takibi için Bluetooth temelli yeni bir cihaz daha: TrackR bravo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Eşya takibi için Bluetooth temelli yeni bir cihaz daha: TrackR bravo



     

    Önemli eşyalarımızın kaybolması tehlikesine karşı hazırlanan en yeni Bluetooth temelli takip cihazlarından TrackR bravo, ince gövdesiyle dikkat çekiyor ve an itibariyle Kickstarter benzeri yapısıyla tanıdığımız Indiegogo üzerinde koyduğu hedefi katlamaya devam ediyor.

     

    Standart cüzdanlar içerisine sığabilecek kadar ince bir gövdeyle (3.5mm) hazırlanan TrackR bravo, geliştirici firma tarafından belirtildiği kadarıyla dünyanın en büyük kişi tabanlı GPS ağını kullanıyor ve böylece kaybolan objeler başkaları sayesinde de bulunabiliyor. Teknik olarak Bluetooth 4.0 teknolojisi kullanan cihaz, bu teknolojiyle 33 metre içerisinde bağlı olduğu akıllı telefonlardan yerini gösterebiliyor, istenirse sesli uyarı verebiliyor ve direkt olarak kendisi üzerinden akıllı telefonların bulunması gibi ters bir işlemi de yerine getirebiliyor. CR1616 piliyle 1 yıl kullanım ömrü sunabilen TrackR bravo, alüminyum gövdesiyle de istenilen her noktaya (Anahtarlık, çanta, bilgisayar vb.) rahatlıkla konumlandırılabiliyor.

     

    Site üzerinde konan 20,000$ hedefi bitimine 39 gün kala 146,240$ gibi güzel bir seviyeye getiren takip cihazı TrackR bravo, yapılacak en az 29$ bağış (ABD dışı 10$ kargo) ile 2015 Ocak ayında elde edilebiliyor. Ürünün tanıtan kısa videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

     


    (IG)  
    Eşya takibi için Bluetooth temelli yeni bir cihaz daha: TrackR bravo


     

     




    Kaynak:https://www.indiegogo.com/projects/trackr-bravo-the-thinnest-item-tracking-device-ever







  • Güzel bir ürün,fiyatı da uygun.Telefonlar için daha küçük ve sırıtmayan versiyonları yapılırsa iyi olur.Hatta çalınma durumlarında emniyet güçlerinin merkezleri ile bağlantılı olacak ve konum belirtecek seviyede olursa hırsızlık olaylarına daha kısa sürede müdahale edilebilir.

  • oppo N1

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cutuak

    oppo N1

    Oppo N1 ne alaka benzer bir özelliği mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha büyük yapsalarmış.
    bu tip ürünlerin çok küçük ve ince olması lazım ama maalesef çok büyük oluyor

  • buna para verenin aklında şüphe ederim :( hem pil yiyecek hem 1 adet hem de 30 metre çekim kapasitesi. kim uğraşacak onun şarjıyla marjıyla

  • kutu içinde buna benzer minicik bir aparat geliyor. isterseniz anahtarlarınızı ya da başka birşeyinizi takabilirsiniz. üstelik isterseniz uygulamalarınızdan herhangi birini mesela kamerayı iliştirebilirsiniz. ve kamerayı uzaktan kullanabilirsiniz @MrKemal17
  • Nokia trasure tag gelse de sunlarin teslimat tarihi havalari bitse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak cihazlara güzel olabilir, yoksa koca ipad'i kaybedecek kişi zor bulunur. Telefonları da başka telefondan çaldırarak kolaylıkla buluyorsun.
  • Gps ile aldığı sinyalı merkeze bildirmesi için veri bağlantısına ihtiyac duyacaktır. bu olmadıgı surece Bluetooth mesafesi hic bir seyi ifade etmez anca ev cafe sahil gibi ortamlarda anahtar bulur

  • 30 m. dışında bir işe yarayacağına inanmıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.