Şimdi Ara

McConaughey “Killer Joe” ile Ekranlara Dönebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  McConaughey “Killer Joe” ile Ekranlara Dönebilir


    “True Detective”deki ‘Rust Cohle’ karakteriyle milyonları ekrana bağlayan Oscar’lı oyuncu Matthew McConaughey yeni bir diziyle dönebilir. “Mud”, “Dallas Buyers Club” ve “Bernie” filmleriyle film eleştirmenlerinin gözdesi haline gelen McConaughey bu sefer karşımıza kiralık katil olarak çıkabilir.

    2011 yapımı William Friedkin’in yönettiği “Killer Joe” filminin MGM tarafından bir dizi haline dönüştürülmesi planlanıyor. Filmin yönetmenliğini yine William Friedk yapacak ve ayrıca filmden de tanıdık bazı yüzler bu dizide yer alacakmış. McConaughey’nin de dizide yer alacağı gelen haberler arasında.

    Son 5 yıl içinde McConaughey’nin film kariyerindeki gidişatının değiştiğini kimse inkar edemez. McConaughey’nin bayat romantik komedi filmlerinden, True Detective’te, Oscar ödüllü Dallas Buyers Club’ta yer almasını sağlayan ilk yapım “Killer Joe”dur. Bu film McConaughey’nin çıkış yapmasını sağlayan ilk filmlerden biridir. Joe Cooper karakterine verdiği soğukluğu, iticiliğive duygusuzluğu hiçbir oyuncu bu kadar net ekrana yansıtamazdı kuşkusuz.

    McConaughey’nin de yaptığı en son açıklamalarla da TV dizisinde oynamaya can attığı anlaşılıyor. Her ne kadar McConaughey şimdilik filmler dışında ek olarak sadece yeni bir True Detective’e hazır olduğunu söylese de, her an başka gelişmeler de yaşanabilir.

    “Killer Joe” hakkında bilgi vermek gerekirse, Joe Cooper sabahları dedektiflik yapıp akşamları kiralık katil kimliğine bürünen biridir. Para karşılığı kim olursa olsun herkesi öldürür. Bunu da kimseye çaktırmadan yapmaya çalışır.

    Şimdilik proje hakkında pek fazla detay yok.



    Kaynak: superkarga







  • Son gelişme nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.