Şimdi Ara

ZYXEL P-660HNU-F1 ADSL2+ 4 PORT 300Mbps ADSL2+ KABLOSUZ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün sıfırdır bozuduğu için servise gönderdim sıfır olarak yenı modem olarak aldım hiç kullanılmadı ilk açan siz olacaksınız garantiside devam etmektedır vatan bilgisayardan alınmadır faturasına kadar hersey vardır istanbul içi elden satılır nakıt olarak satılır bu fiyata hiç biryerden bulamazsınız diğer marketlerde 170---200 tl arası değişiriyor...bütün aparatları herseyi tamdır mesaj atmanız yeterlidir...
    http://www.teknosa.com/urunler/125430370/zyxel-p-660hnu-f1-adsl2-4-port-300mbps-adsl2-kablo

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ZYXEL P-660HNU-F1 ADSL2+ 4 PORT 300Mbps ADSL2+ KABLOSUZ MODEM ZYXEL P-660HNU-F1 ADSL2+ 4 PORT 300Mbps ADSL2+ KABLOSUZ MODEM ZYXEL P-660HNU-F1 ADSL2+ 4 PORT 300Mbps ADSL2+ KABLOSUZ MODEM

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat 140 tldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mylove - DATADOT - Rapatör -ozgboy - dincerZ- ay_erdi - yasinsahin - enigmaenergy - bilbar - ftt - enig ma - Berkant007-sercan511- mhamadko-Sarper26-horizon79- Sahafiec - furkan0707 - Storm Bringer - kamikazeden - bozbirik - hozes- kerim_bayramoğlu - FairFight - cllyldrm -evren1514 - metot17 - MurNesPc - nesbar - monti24 - onuraydin - Braunschweig - hasli - sinan681 - Taichie - technician77-seloxs-Laswegaswings-cihan9999-mrr3e316-uğur294- E.C-UniqueX- rachadell -raul_meireles-denondj -YalancininMumu-mec-pudinkk- toggy06-baykus54 -DeliciousTaste-keb@nlı23 - sezar61 - miralay-
    CARNIVALE-VioLee-can008-colorfullife-infidel-berkaycan9191-WinteR-nudeanchowy -saintyler-LSG-

Satışım yok,ilgimi çeken ürünleri alıyorum.
    REFERANSIM ADIMDIR.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.