Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Schaub Lorenz mi SEG mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Schaub Lorenz mi SEG mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kizilok83

15 Eylül 2006; 11:33:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Schaub Lorenz 70 ekran 375 , SEG 70 ekran 385 YTL hangisini tavsiye edersiniz? .Schaub Lorenz zamanın en iyilerindendi ondan peder baskı kurdu , son halinden pek haberdar değilim Schaub Lorenz in.Fikri olan arkadaşlar varmı?

kizilok82

15 Eylül 2006; 12:36:02 

bu 2 ürün hakkında fikri olan arkadaş yokmu?

arsen-lüpen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Eylül 2006; 22:23:23 

quote:

Orjinalden alıntı: kizilok82

bu 2 ürün hakkında fikri olan arkadaş yokmu?

Ya arkadaş ikiside birbirinden ok
19can84

16 Eylül 2006; 0:15:27 

İki tv nin de 37 ekranını kullanıyorum. Nitelik olarak bi fark yok gibi.Hangisi ucuzsa onu al. Zaten ikisini de martketlerden alıcaksın büyük ihtimalle ve marketler tv bozuk çıkarsa 15 gün içinde direkt değiştiriyorlar. Sonradan problem çıkarıcaklarını da sanmıyorum. Ama seg vestelin ve servis olarak daha avantajlı.

org

16 Eylül 2006; 15:06:19 

Bende 63 ekran s.lorenz var 3-4 ay dan bu yana kullanıyorum oldukça iyi , selamlar ...

Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN...
demircibu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Eylül 2006; 9:49:12 

2sinide alma hocam al birine vur ötekine
arçelik al yada panasonic phılıps al ama onları alma

2.el ve sıfır PC de peşin fiyatına 6taksitle BİLGİSAYARLAR
Refarans Listem 400 Küsürü Geçti...Profilden bakın
etez

17 Eylül 2006; 17:04:31 

bence seg al bizde seg var gayet güzel takılıyoruz tek eksisi geç açılması kumandaya bastığın gibi değilde bi 5sn kadar sonra açılıyor

garantisini de vestel veriyo bu bile yeter bence

sen olmayınca yanımda cereyan yapar kapılar çarpar içimde sabahtan akşama ansızın hiç beklemediğim anlarda sensizliğin ürpertisi yetmezmiş gibi her kapı çarpmasında bir korku kaplar beni sıçramak isterim yerimden bağırmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlik birde zaman mekan yokmuş gibi o anlarda ama anılar akar içimden taşmışda kudurmuş Kızılırmak gibi sıçramak isterim yerinden koşup kurtulmak birde ama put gibi kalırım kalbim atmaz nefes alamam içimde sensizlikle
bobita

17 Eylül 2006; 18:17:25 

Arkadaşım Schaub Lorenz eskiden normal bir markaydı,şimdi beş para etmez.SEG ise Vestel'in yanının yanı bir ürün, öyle ki Regal v.b. ürünlerinde kutuya Vestel tesislerinde üretilmiş yazmalarına rağmen, SEG'de bunu bile yapmamışlar (sanırım utandılar ).
Farkındayım bütçe meselesi ama ben sana şunu tavsiye ediyorum (çünkü TV bir kere alınacak bir şey,emaneten almamakta fayda var) biz 2 hafta önce arkadaşıma Vestel'in modelini hatırlamadığım 70 ekranını 10 taksitle (hatta bonus kendiliğinden +3 taksit daha verdi) 500 YTL'ye aldık.
Tanıdık bir yerden falan değil,herhangi bir Vestel bayisiydi.Liste fiyatı biraz daha yüksekti ama alıcı olduğumuzu görünce (ikimiz de pazarlık falan yapamayız) kendiliğinden bu fiyata düştü.Muhtemelen peşin para versek daha da düşecekti.
TV ihtiyacı aniden çıktığı için biz de senin gibi önce marketlerde benzer markalara baktık,hatta alacaktık ama nakliye problemi çıktı da vazgeçtik.İyi ki almamışız,şimdi 100 YTL fazlasına yan marka falan değil, adam gibi Vestel sahibi olduk.

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
kizilok82

22 Eylül 2006; 3:01:08 

ilginiz için teşekkürler

org

22 Eylül 2006; 8:47:30 

Ben aldığım 63 ekran S.lorenzi 259 ytl ye almıştım o paraya ne arçelikte ne vestelde ne de diğer markalarda hiçbir tv bulamadım , en ufak fark 200 ytl idi o yüzden s.lorenz i tercih etiim ve lcd alana kadar bununla idare edeceğim şu ana kadar iyi gidiyor . Selamlar ...

Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN...
gezmen

Sisteme Gözat

24 Eylül 2006; 11:58:01 

Ben bi kaç gün önce SEG 70 ekranı TV'yi Migros'tan 329 YTL'ye aldım. Gayet memnunum. Görüntü güzel, kanal geçişleri yeterli, dizaynı da iyi, özellikle arkasının fazla uzun olmaması hoşuma gitti. Alıcısı da güçlü, daha önceki TV'imde aynı antenle net olmayan kanallar bunda gayet net. Ön tarafta AV ve kulaklık çıkışı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 24 Eylül 2006; 11:59:10 >

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın.
Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.
Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller koyacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın.
Bundan sonra da sana büyüksün derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin. M.K. Atatürk
NomadLion

24 Eylül 2006; 12:44:45 

Bu yaz Carrefourdaki ucuz modelleri incelediğimde aynı dvd yayınını en net gösteren tv olarak SEG dikkatimi çekmişti. Eğer vestel arçelik beko regal almayı düşünmüyorsan SEG tercih edilebilir.

aymatov

3 Aralık 2006; 21:43:43 

arkadaşım bence seg tv al

yaman156

5 Ocak 2007; 17:57:51 

Arkadaş ben lorenz 70 ekran kullandım. bence LORENZ güel bir ürün ama çok şükür ki arıza çıkarmadı henüz arıza çıkarsa ne yaparım bilmiyorum ama SEG de garantisi VESTEL tarafından veriliyor en azından garantisi tarafından bir artı notu var.

İmza eklemeyeceğim artık... her sözüm kural dışı

http://www.nurlubahce.tr.cx/ sitemize bekliyoruz...
Bio

6 Ocak 2007; 15:13:38 

geçen sene, arızalanması yüzünden 1 ay içinde 3 tane Schaub Lorenz 70 ekran tv değiştirmiştim.
unpop

15 Ekim 2007; 1:29:23 

sikayetvardaki schaub lorenz yorumlaindan sonra insan almak istemiyor.

mutklima
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ekim 2007; 8:50:40 

genelde ikiside degil ama bunlardan biri olacak zorunluluğu varsa vestel garantili seg.
Emerald Dolphin

15 Ekim 2007; 11:46:48 

schaup lorenz in dün migrosta 72 ekranı 359 ytl idi,
alacaktım ama taşıması bir dert arabaya sığmaz,yoksa tv den şüphem yok babam 3 yıldır 70 ekranını kullanıyor,kumandası hariç herşeyi güzel...

elinden geliyorsa bir ağız tatlandırmaya bak,o ağıza yumruk atmak erkeklik değildir
kötülere iyilik yapmak, iyilere kötülük yapmak demektir
SonsuzaRaP

15 Ekim 2007; 21:15:17 

bende de schaub lorenz 37 ekran var 1 sene sorunsuz kullandım arıza çıkardı bedavaya servise götürdüm 5-6 saatte oldu

alalı 3 yıl oldu bir kere arıza çıkardı sorunsuz hallettik ayrıca kumandası çok iyi çekior

görüntüde fena değil