Schaub Lorenz mi SEG mi? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon

kizilok83 -> Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Eylül 2006; 11:33:25)

Schaub Lorenz 70 ekran 375 , SEG 70 ekran 385 YTL hangisini tavsiye edersiniz? .Schaub Lorenz zamanın en iyilerindendi ondan peder baskı kurdu , son halinden pek haberdar değilim Schaub Lorenz in.Fikri olan arkadaşlar varmı?

kizilok82 -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Eylül 2006; 12:36:02)

bu 2 ürün hakkında fikri olan arkadaş yokmu?

arsen-lüpen -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Eylül 2006; 22:23:23)

quote:

Orjinalden alıntı: kizilok82

bu 2 ürün hakkında fikri olan arkadaş yokmu?

Ya arkadaş ikiside birbirinden ok

19can84 -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (16 Eylül 2006; 0:15:27)

İki tv nin de 37 ekranını kullanıyorum. Nitelik olarak bi fark yok gibi.Hangisi ucuzsa onu al. Zaten ikisini de martketlerden alıcaksın büyük ihtimalle ve marketler tv bozuk çıkarsa 15 gün içinde direkt değiştiriyorlar. Sonradan problem çıkarıcaklarını da sanmıyorum. Ama seg vestelin ve servis olarak daha avantajlı.

org -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (16 Eylül 2006; 15:06:19)

Bende 63 ekran s.lorenz var 3-4 ay dan bu yana kullanıyorum oldukça iyi , selamlar ...

demircibu -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (17 Eylül 2006; 9:49:12)

2sinide alma hocam al birine vur ötekine
arçelik al yada panasonic phılıps al ama onları alma[&:]

etez -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (17 Eylül 2006; 17:04:31)

bence seg al bizde seg var gayet güzel takılıyoruz tek eksisi geç açılması kumandaya bastığın gibi değilde bi 5sn kadar sonra açılıyor

garantisini de vestel veriyo bu bile yeter bence

bobita -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (17 Eylül 2006; 18:17:25)

Arkadaşım Schaub Lorenz eskiden normal bir markaydı,şimdi beş para etmez.SEG ise Vestel'in yanının yanı bir ürün, öyle ki Regal v.b. ürünlerinde kutuya Vestel tesislerinde üretilmiş yazmalarına rağmen, SEG'de bunu bile yapmamışlar (sanırım utandılar[8D] ).
Farkındayım bütçe meselesi ama ben sana şunu tavsiye ediyorum (çünkü TV bir kere alınacak bir şey,emaneten almamakta fayda var) biz 2 hafta önce arkadaşıma Vestel'in modelini hatırlamadığım 70 ekranını 10 taksitle (hatta bonus kendiliğinden +3 taksit daha verdi) 500 YTL'ye aldık.
Tanıdık bir yerden falan değil,herhangi bir Vestel bayisiydi.Liste fiyatı biraz daha yüksekti ama alıcı olduğumuzu görünce (ikimiz de pazarlık falan yapamayız) kendiliğinden bu fiyata düştü.Muhtemelen peşin para versek daha da düşecekti.
TV ihtiyacı aniden çıktığı için biz de senin gibi önce marketlerde benzer markalara baktık,hatta alacaktık ama nakliye problemi çıktı da vazgeçtik.İyi ki almamışız,şimdi 100 YTL fazlasına yan marka falan değil, adam gibi Vestel sahibi olduk.

kizilok82 -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (22 Eylül 2006; 3:01:08)

ilginiz için teşekkürler

org -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (22 Eylül 2006; 8:47:30)

Ben aldığım 63 ekran S.lorenzi 259 ytl ye almıştım o paraya ne arçelikte ne vestelde ne de diğer markalarda hiçbir tv bulamadım , en ufak fark 200 ytl idi o yüzden s.lorenz i tercih etiim ve lcd alana kadar bununla idare edeceğim şu ana kadar iyi gidiyor . Selamlar ...

gezmen -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (24 Eylül 2006; 11:58:01)

Ben bi kaç gün önce SEG 70 ekranı TV'yi Migros'tan 329 YTL'ye aldım. Gayet memnunum. Görüntü güzel, kanal geçişleri yeterli, dizaynı da iyi, özellikle arkasının fazla uzun olmaması hoşuma gitti. Alıcısı da güçlü, daha önceki TV'imde aynı antenle net olmayan kanallar bunda gayet net. Ön tarafta AV ve kulaklık çıkışı var.[:'(]

NomadLion -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (24 Eylül 2006; 12:44:45)

Bu yaz Carrefourdaki ucuz modelleri incelediğimde aynı dvd yayınını en net gösteren tv olarak SEG dikkatimi çekmişti. Eğer vestel arçelik beko regal almayı düşünmüyorsan SEG tercih edilebilir.

aymatov -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (3 Aralık 2006; 21:43:43)

arkadaşım bence seg tv al

yaman156 -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (5 Ocak 2007; 17:57:51)

Arkadaş ben lorenz 70 ekran kullandım. bence LORENZ güel bir ürün ama çok şükür ki arıza çıkarmadı henüz arıza çıkarsa ne yaparım bilmiyorum ama SEG de garantisi VESTEL tarafından veriliyor en azından garantisi tarafından bir artı notu var. [:'(]

Bio -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (6 Ocak 2007; 15:13:38)

geçen sene, arızalanması yüzünden 1 ay içinde 3 tane Schaub Lorenz 70 ekran tv değiştirmiştim.[&o]

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Ekim 2007; 1:29:23)

sikayetvardaki schaub lorenz yorumlaindan sonra insan almak istemiyor.

mutklima -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Ekim 2007; 8:50:40)

genelde ikiside degil ama bunlardan biri olacak zorunluluğu varsa vestel garantili seg.

Emerald Dolphin -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Ekim 2007; 11:46:48)

schaup lorenz in dün migrosta 72 ekranı 359 ytl idi,
alacaktım ama taşıması bir dert arabaya sığmaz,yoksa tv den şüphem yok babam 3 yıldır 70 ekranını kullanıyor,kumandası hariç herşeyi güzel...

BreakBeaT -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Ekim 2007; 21:15:17)

bende de schaub lorenz 37 ekran var 1 sene sorunsuz kullandım arıza çıkardı bedavaya servise götürdüm 5-6 saatte oldu

alalı 3 yıl oldu bir kere arıza çıkardı sorunsuz hallettik ayrıca kumandası çok iyi çekior

görüntüde fena değil

by_ram -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (19 Mayıs 2008; 20:12:32)

konuyu hortlatıyorum ama bugün çok kararsın kaldım.Hazır konusu da varken sorayım size.

Schaub Lorenz 72 düz ekran = 340ytl
SEG 70 ekran (düz değil bombeli) = 320ytl
SEG 72 ekran düz ekran = 470ytl

şimdi siz olsanız hangisini alırsınız.Sanırım segin kalitesi daha iyi.Zaten bu kadar fiyat farkı olmasa hiç tereddüt etmeden alıcam seg.hem servis hem kalite açısından iyi; ama SL(Schau Lorenz) baya ucuz.düz ekranla bombeli ekran arasında bu kadar fiyat farkı olması kafamı karıştırıyor.tvleri tansaşta gördüm deneme fırsatı da olmadı.kararsız kaldım epey.

Kısacası 72 düz ekran schaub mı
72 bombeli ekran seg mi? siz ne dersiniz?

teşekkürler...

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (19 Mayıs 2008; 20:23:35)

Bu vakitten sonra sakın bombeli alma, bombeli tvler artık sadece bombay'da kaldı [8D] Şaka bir yana schaub lorenz düz ekran al, ustelik 2 sene yenisiyle değiştirme garantisi var, yani bir sorun çıkarsa tamire gondermiyorsun, hooop yenisini gonderiyorlar. Ben carrefourda seg ile slorenzi yanyana gördüm, oyle aman aman bir fark yoktu valla.

darkingfb -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 10:00:28)

yuhbe seg nezaman 385 oldu geçen sene içerenköy carrefourdan 275 ytlye hemde 12 taksitle almıştım..düşeceğine çıkıyor fiyat ilginç.ama tvden çok memnunum..

mirasoglu -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 10:07:00)

Schaub Lorenzin adını İmper firması satın aldı eskiden imper diye marketlerde satılan tv ler şimdi Schaub Lorenz oldu İstanbul Güneşlide merkezleri var bahçeşini görseniz markette tv nin yanından bile geçmezsiniz bütün malzeme bahçede açıkta üstünü naylonla kapamışlar tüplerde aynı şekilde

ercanwins -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 10:47:34)

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

yuhbe seg nezaman 385 oldu geçen sene içerenköy carrefourdan 275 ytlye hemde 12 taksitle almıştım..düşeceğine çıkıyor fiyat ilginç.ama tvden çok memnunum..

Şuan carrefourda seg 72 ekran tv 175 YTL yukarıda arkadaşların yazdığı 2006 yılına ait fiyatlar konu hortlamış, şuan tüplü tv devri kapandığı için ölü fiyatlar seg 19" lcd tv bile 395 ytl fiyatla tansaşta,tekwood 19" lcd tv de 395 ytl ye bim de satılıyor bu zamanda tüplü tv ye para vermek akıl işi değil ama hiç yoksa diğer odamdada bitane bulunsun diyorsan 37 ekran seg var 85 gaymeye carrefourda onu değerlendirebilirsin

by_ram -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 17:20:53)

quote:

Orjinalden alıntı: ercanwins

quote:

Şuan carrefourda seg 72 ekran tv 175 YTL yukarıda arkadaşların yazdığı 2006 yılına ait fiyatlar konu hortlamış, şuan tüplü tv devri kapandığı için ölü fiyatlar seg 19" lcd tv bile 395 ytl fiyatla tansaşta,tekwood 19" lcd tv de 395 ytl ye bim de satılıyor bu zamanda tüplü tv ye para vermek akıl işi değil ama hiç yoksa diğer odamdada bitane bulunsun diyorsan 37 ekran seg var 85 gaymeye carrefourda onu değerlendirebilirsin

carrefourda seg 72 ekran 175ytl[sm=alala.gif] hocam eminmisin hangi carrefourmuş bu.bi yanlışın var galiba.

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 19:35:07)

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

quote:

Orjinalden alıntı: ercanwins

quote:

carrefourda seg 72 ekran 175ytl[sm=alala.gif] hocam eminmisin hangi carrefourmuş bu.bi yanlışın var galiba.

yok oyle birşey, 175 ytl 72 ekran olsun her odaya 72 ekran tv koyarım [8D] fiyatlar yukardaki arkadasin yazdıgı gibi

http://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Cat=37&SubCat=77&Page=1
burda da shaub lorenz

by_ram -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 19:52:27)

yok mu ya hiç yorum yapıcak olan. siz olsanız hangisini alırsınız.düz ekranla bombeli çok mu farkeder?schaub lorenz çok mu kötü?niye seg in bombelisiyle düzü arasında 150ytl fark var?düz çok mu güzel.?madem düz pahalı schaub nasıl bu kadar ucuza üretiyor?vs vs vs ......[sm=alala.gif]

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (20 Mayıs 2008; 20:37:56)

Benim arkadaşlar aldı 72 schaub lorenz, düz modelinden, kablo tv ile kullanıyor. Bence görüntü o fiyata hiç de fena değildi. Bombeli seg alacagına flat s.lorenz al bence. Bombeli tv hala niye çıkarırlar anlamış değilim, o kadar kötü görünt açısı var ki istedigi kadar net olsun gene seyretmem

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (26 Mayıs 2008; 21:43:43)

Hangisini aldın hocam ? Bizim salonda 70 ekran çok eski bir telefunken vardı, sizlere ömür. Birkaç kez tamir ettirdim hep arızalandı. Ben de bugun eskiciye verdim gitti. Şimdi valide yeri boş kaldı dolduruver diyor [:D] , ben de 72 ekran flat bir schaub lorenz ya da SEG mi alsam diyorum.
Nasıl olsa 2000 ytlilik LCD tvler bile 400 ytlilik şu market tüplü tvlern bile görüntü kalitesini veremiyor.
[8D]

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (26 Mayıs 2008; 22:07:40)

bu arada seg 72 düz ekran kangurumda 399 ytl gidip de 470 ytl'ye almayın.

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

konuyu hortlatıyorum ama bugün çok kararsın kaldım.Hazır konusu da varken sorayım size.

şimdi siz olsanız hangisini alırsınız.Sanırım segin kalitesi daha iyi.Zaten bu kadar fiyat farkı olmasa hiç tereddüt etmeden alıcam seg.hem servis hem kalite açısından iyi; ama SL(Schau Lorenz) baya ucuz.düz ekranla bombeli ekran arasında bu kadar fiyat farkı olması kafamı karıştırıyor.tvleri tansaşta gördüm deneme fırsatı da olmadı.kararsız kaldım epey.

Kısacası 72 düz ekran schaub mı
72 bombeli ekran seg mi? siz ne dersiniz?

teşekkürler...

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (26 Mayıs 2008; 22:15:21)

Seg 70 Ekran Teletext Televizyon carrefour'da 299 YTl, ama düz mü bombeli mi yazmamışlar, gidip bakmak lazım

[image]http://www.carrefour.com.tr/ProductsPictures/segtelevizyon.jpg[/image]

Standart Fiyat: 299 YTL

hakangokduman -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (26 Mayıs 2008; 23:07:44)

Carrefour'da bombeli olan SEG 72 ekran 299 YTL.
Haftasonu gördüm. Düz ekran 72'ler ise ~400 YTL civarında satılıyor.

3-4 yıllık SEG 72 CRT sahibiyim. Sadece TV olarak kullanımda hiç bir problem yaşatmadı. Laptop'la görüntü almaya çalıştığımda siyahbeyaz çıkıyor. Bu yüzden bilgisayar bağlamadım. DVD player, ve uydu bağlı. Ben bu CRT TV'den memnunum.

valenciaendoor -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (27 Mayıs 2008; 0:01:43)

bende de 72ekran flat seg var.canon fotoğraf makinasını bile bağlayabiliyorum.349ytlye almıştım migrostan.memnunum diyebilirim.şimdiye kadar ciddi bir sorun çıkarmadı.

unpop -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (1 Haziran 2008; 14:58:14)

carrefour ya da migros tv'yi eve nakliyesini yapıyor mu ? Avrupa kupası başlamadan alayım 72 ekran seg ya da s.lorenz ama eve getiremem .Mutlaka magazanın servisi ile gelmesi lazım.

bnvx -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (15 Eylül 2008; 12:46:34)

ben schaub lorenz marka uydu alıcı alıcısı satın almak gibi bir hata yaptım. alalı yaklaşık 1,5 ay oldu. 15. günde bozuldu tamiri 3 hafta sürdü. servisten geri geldi 1 hafta sonra tekrar bozuldu. şu anda hala serviste. şirketin istanbul merkezini aradığımda gördüğüm kötü muamele de cabası. akıllı olun ve bu markadan uzak durun.

CNC 59 -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (28 Ekim 2008; 20:39:31)

bugün carrefourda 72 ekran schaup lorenz falt 288 ytl idi ama eve servis olmadığından güvenemedim doğrusu

andy1 -> Cevap: Schaub Lorenz mi SEG mi? (28 Ekim 2008; 23:15:55)

arkadasım şahsi fikrim shrplorenz bana 100 ytl 84 ekran verseler almam.dun tesadufen şikayet var formunda urun hakkındakı şikayetleri goruınce acıkcası.şok oldum evi yanandan tut servıste urunu kaybolana kadar şikayetlerle dolu.ve okudgum kadarıyla servisleri inanılmaz kötü.firmanın iyi nşyeti cok guzel butun şikayetleri nerdeyse halletmısler ama.servis olayı aynı korku filmi gibi.servisler yuzunden olan firmalara oluyor.seg al derim zaten avrupa piyasaına sattıkları urunler vestelin markasıdır.shrplorenz firma olarak urunun arkasında duruyor musterisini bellliki magdur etmemeye calısıyor.fakat servisleri sorunlu sahsi fikrim ben almam

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.1875