Şimdi Ara

65000 TL C sınıfı Manuel Benzinli Donanınmlı Hatchback(i30 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 50000 TL nakit var. Taş çatlasa 15000 kredi çekebiliriz. Yaş 23.

    -Marka takıntım yoktur.
    -Maksimum 1600 cc motoru olan araç bakıyorum.
    - İş yerine servisle geleceğim. Daha çok şerhirler arası,pazar akşamları arkadaşlarımla dışarı çıkarken kullanıcağım. Az yakması çok önemli değil ama ortalama yakıt tüketimi 9-10 lt yi geçmesin.
    - 0 araç alıcaz.
    -2.elde çabuk satılsın diye bir derdim yok çünkü evlenip çoluk çocuğa karışıncaya kadar kullanacağım. Tahmini 5-10 yıl.
    -Araçtan beklentilerim biraz performanslı olması ama şehir içinde sıkışık saatlerde kullandığımda ocağıma incir ağacı dikmesin. En önemlisi virajlarda yol tutuşu iyi olsun.
    -Donanım seviyesi iyi olsun ama çok lüks pahalı donanımlar aramıyorum. Örneğin Dinamik dönüş farları deri koltuklar gibi.
    -Bagaj kısmı ve arka yolcu oturma alanı çok önemli değil ailecek bir yerlere gittiğimizde babamın aracını kullanıyoruz.
    -Aracta kesinlikle olmasını istediğim donanımlar 4 disk fren abs, esp, hava yastıkları. yokuş kalkış desteği, arka park sensörü, kaliteli müzik sistemi(cep telefonundan veya usb'den mp3leri alabilsin) kaliteli ses sistemi xenon far, rahat koltularının olması, En önemlisi Antalya'da yaşıyorum kliması iyi soğutsun

    Biz bugün showroomları gezdik sırasıyla Peugot 308 1.6thp allure, Ford Focus Titanium Ecoboost, Seat Leon 1.4 Tsi Fr, VW golf 1.4 tsi 122 hp ve Mazda 3 e baktık (mazda arkadaşımın arabası)

    dar zamanımızdan dolayı hiç bir araçla test sürüşüne çıkmadım.

    Peugot 308 için yorumlarım: Araç gayet hoş duruyor. İç tasarımda beğendiğim yerler oldukça fazla sadeliği inanılmaz hoşuma gitti. Direksiyonuna acayip ayar oldum çok küçük. İç Mekan oldukça kaliteli duruyor.
    Focus:Dış tasarımını beğendim. İç tasarımı hiç beğenmedim. Orta konsolda bir sürü tuş var ve ön göğüs sanki adamın üstüne üstüne geliyor gibi. Ama forumdan okuduğum kadarıyla virajlarda onun yol tuşuna yaklaşabilen fazla araç yok gibi. O yüzden 1-0 diğer araçlardan önde gibi
    Seat: Aracın iç ve dış tasarımına aşık oldum tam istediğim gibi. (fr modeli showroomda yoktu diğer model için konuşuyorum) Ancak ön konsolun alt kısmı klima tuşlarının bulunduğu yer sanki elimde kalacak gibi his verdi. Aracın 1.4 fr modelinin incelemerini izledim sanırım arka süspansiyonla ilgili sıkıntıları varmış 1 viteste çok patinaja düşüyormuş. Ama gönlüm bu arabadan yana ne yalan söyleyeyim kırmızısının görünüşü muhteşem
    Golf:Showrooma girmemizle çıkmamız bir oldu. Çünkü araç kilitliydi. Oradaki görevliye sorduk araç satıldı dedi. 5 dklığına açmasını rica ettik. Adam tersledi. Hayır dualar ile ayrıldık.
    Mazda 3: Arkadaşımın arabası. O yüzden arabayı iyi biliyorum. Yol tutuşu arabadan beklendiği düzeyde değil. 2005 mazda 6 sahibiyiz. Arabamız düzlüklerde çok ölü. Ama iş viraja gelince tabiri caizse köpek gibi yol tutuyor. Mazdanın direksiyonuna geçince virajlarda kendi aracımızdaki güveni bulamadım. Kasislerin hepsini direk hissediyorsunuz. Uzun farları bir mazda klasiği çok zayıf. Sürüş poziysonu direksiyon tepkileri çok iyi klima performansı çok iyi ki Antalya'da yaşıyoruz klima çok önemli bir unsur. Dış tasarımına sözüm yok şahane. İç tasarım da güzel ama fotoğraflarda gözüktüğü kadar değil.

    Yarın Astra 1.4 Cosmo Megane i30 bravo auris ve c4 bakıcaz

    Evet arkadaşlar başka hangi araçlara bakmalıyım. Ve bu araçladan hangilerini önerirsiniz.
    Bide seat kullanıcılarna özel ricam bu arabaya özel bir ilgi duyuyorum. Kullanıcı yorumlarınız benim için çok önemli.

    Ekleme Bugün birkaç araca daha baktık
    Astra: Dış görünüş çok güzel bayağı hoşuma gitti. İç tasarım taş gibi çok sağlam duruyor. Malzeme kalitesi çok iyi. Buracıda favorilerime eklediö
    Megane: İç dış hiç bir türlü beğenmedim. Özellikle vites kolu internette yazdıkları gibi çok kötü bir his veriyor.Bu aracı eledim.
    İ30:Kısaca beğenmedim
    Auris: Dış tasarımı oldukça değişik iyi yada kötü birşey diyemiyorum. İç tasarım kütük gibi her yer sert plastik tasarım 0 hiç beğenmedim.Bu aracı eledim.
    C4: Dış tasarım güzel hoşuma gitti. İç tasarımda öyle. Ama 508 daha şık bu aracıda eledim.
    Bravo:Dış görünüş eh işte. İç tasarım sanki diğer araçlara göre daha eski bir tasarımı var. bu aracıda eledim

    Özet yazmak gerekirse seçenekleri 3 e indirdik.
    308 1.6 thp allure tam 65000Tl (pazarlıksız),
    Seat Leon Fr+ fr plus paketi(full led ön arka far ve sunroof) + seat ses sitemi ve media system plus (toplamda 9 hoparlör 4 tweeter 1 subwoofer) + ön arka park sensörü ve optik park sistemi 63000tl(pazarlıksız)
    Astra Cosmo 1.4 + flexride 65000TL(pazarlıklı)

    Bu üç aracı test edip haftaya kesin karara varıcaz. Sizce bu üçünden hangisi daha iyi olur ?

    Ekleme: Hafta içi civic hb bakılacak ve test sürüşlerine çıkılacak

    Merhaba Arkadaşlar.
    Test sürüşlerine çıktım golfte karar kıldım.Hatta gazımı alamayıp golfü kiraladım. Nedir ne değildir iyice öğrenmek için.
    Seat leon ve Astra ve 508 den neden vazgeçtiğimi yazayım önce

    Leonun torsiyonlu olduğunu bilmiyordum. Bir fotoğraf gördüm. Sanırım herkez görmüştür. Bir golfü fren testi yapıyorlar arka taraf uçmuş resmen.Bilgili birkaç kişiye sordum bağımsız süspansiyonun torsiyondan daha sağlıklı yoltutuşu ve konfor getirdiğini söylediler.(sadece vw veya seat a özel yorum değil genel olarak)
    508: İç malzeme kalitesi çok sırıttı. İzmirde alel acele bakmıştık. Orta konsoldaki multimedya inanılmaz yavaş. Birde yabancı sitelerde aracın virajlarda çok yattığını söylüyorlar.
    Astra: Aslında güzel araba ama golfü daha çok sevdim.

    Bu yüzden golfe karar kıldım.Bu arada highline da pazarlık olurmu? Çünkü forumlarda sürüş konfor paketi alınsa dahi comfortline ekranı hareketli oklarla park göstergesini desteklemiyormuş. Eğer pazarlık olursa 1.4 tsi 122 hp higline opsiyonsuz düşünüyorum. Bugün golf kiraladım. Sanırım comforttu (orta konsol siyah direksiyonun sağ tarafındaki tuşlar çalışmıyordu) ruhsata baktım 1.4 122 hp tam alacağım araba denk geldi(donanım hariç) araçta yalıtım mükemmel süspansiyonlar ayrı bir dünya malzeme kalitesi çok iyi yol tutuş güzel birde sanırım ilk kez turbolu araç kullandığımdan dolayımıdır bilmem araç kalkışta özellikle alt devirlerde fırlıyor. Acayip hoşuma gitti. Eğer pazarlık yapıp 66-67 ye gelirse babama yalvar yakar bir şekilde ikna ederim. Mükemmel arabaymış golf.


    Araç alındı arkadaşlar diğer konumda sorulan sorular ve ona verilen cevaplar

    Merhaba arkadaşlar aracı aldıktan sonra aşırı yoğunluktan dolayı ne konuya bakabildim nede cevap yazabildim herkesten özür dilerim. İzninizle birkaç sorulara toplu cevap vereyim ve ilk izlenimlerimi aktarayım.

    quote:

    Araç çok yakar

    100 km şehir içi 500 km şehirler arası kullandım . Araçlarda motoar açma olduğuna inandığım için bir dizel değilde atmosferik benzinli gibi yüksek dervirlerde vites attım(3500-4000 d/dak) yol bilgisayarının ortalaması 6.1 lt depoyu fulleyemedeğim için reel ortalamayı söyleyemiyorum. 6.1 lt beni tatmin etti ki araç rodaj süresinde 10000 km den sonra 4,5-5 arası gezerim gibi geliyor.

    quote:

    Neden otomatik tercih edilmedi ?

    En büyük nedeni yaş ve oturulan şehir. Yaş 24 yer Antalya . Biraz genç olduğumuzdan vites koluyla oynamayı seviyoruz ne yalan söyleyeyim. Bide Antalya'da iş saatlerinde yakanmadığınız sürece insanı canından bezdirecek bir trafik yok. İş yerine de şirket aracıyla gidip geliyoruz. 3 neden ise otomatik vites fabrika verilerini göre 2 lt fazla yakıyor ve de 1 sn 0-100 den çalıyor. 2 litre çok fazla bir değer bence.

    quote:

    Neden elit paket tercih edilmedi?

    Elite paket stokta yoktu bayramdan sonra geleceğini söylediler(tam gün veremediler.). Bende beklemek istemedim. Merak edenler için Elitle(dolu) ile style(boş) arasındaki en büyük farklar: Panaromik sunroof, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön park sensörü ve geri vites kamerası geri kalanlar dizayn ile alakalı. Style paket kesinlikle takminkar donanımları bulunduruyor. Örneğin bütün güvenlik donanımları. arka park sensörü çift bölgeli otomatik klima otomatik kısa far, otomatik silecek, otomatik katlanan yan aynalar gibi. Kesinlikle bu aracın boş paketi bir çok aracın orta donanım paketinden daha dolu.

    quote:

    Neden beyaz değil?

    İlk neden her araba artık beyaz. Şirket arabası gibi her yer beyaz trafik artık beyaz araba kusacak farklı olmayı da severim. 2. neden i30 a en az yakışan renk beyaz en çok yakışan ise kırmızı (kişisel görüşüm lütfen atarlanmayınız )

    quote:

    Ödeme şekli ve fiyatı nedir ?

    Nakit olarak 60000 tl ye alındı.

    quote:

    i30club forumuna da bekleriz

    Zaten üyeyim üye adı: ahmetalb

    quote:

    Hyundai gerçekten değer kaybediyor

    Kesinlikle haklısınız. Ama ben arabama uzun yıllar binmeyi düşünüyorum. O yüzden değer kaybını fazla kafama takmadım.

    quote:

    İç mekan plastik kalitesi oldukça düşük

    Bu yoruma vereceğim tek cevap . Arkadaşım sanırım hayatın boyunca Mecedesden inmedin. Araçta kullanılan plastik kalitesi de birleşim yerleri de üzerine vurunca çıkardığı ses de gayet iyi. Özel olarak beğenilmeyen yer varsa onu bilmiyorum belirtin aracı tekrar inceleyeyim tekrar bakayım.

    quote:

    İkinci el e90 alınırdı

    Haklısınız belki alına bilinirdi. Belkide mantıklı olan tercih oydu. Ama sıfır araç aradığımı daha önce forumda belirtmiştim. 2.elde hasarlı araç alırım korkusuyla 0 araca yöneldim.

    quote:

    Kış girmeden bir boya koruma yaptırın

    Antalya da deneyimli yer yok diye okudum forumlar da. Sizlerden yer tavsiyeleri bekliyorum.

    quote:

    Hocam beğenmediğiniz arabayı neden aldınız acaba

    İlk başta(3 ay önce). Araç bakmaya gittiğimizde ne yalan söyleyeyim arabaya alıcı gözle bakmadık . Bayağıda yorgunduk. E tabi bide hyundai mi o ne be vursan dağılır gaz çıkarsan bozulur ön yargısında bulunduk. Halt ettik. Gayet güzel alınacak araçmış. Ki aldık mutluyuz.

    Başka sorularınız varsa lütfen sorun çekinmeyin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım keyif de duyarım. İyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.
    Söz verdiğim üzere aracın düzenlenmiş fotoları. Daha iyi fotolar eklenecek

     65000 TL C sınıfı Manuel Benzinli Donanınmlı Hatchback(i30 alındı) 65000 TL C sınıfı Manuel Benzinli Donanınmlı Hatchback(i30 alındı)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetalb -- 22 Eylül 2014; 0:00:28 >







  • Vay be şu fiyatlara bakın, zamlardan önce 65bine full donanımlı, dizel, C segmenti bir araç alınabiliyordu.

    Seçenekleri bir değerlendirelim.

    Golf 1.2 TSI 105 HP Comfortline + Bixenon + 17 Jant + Sürüş Konfor Paketi = 64595 TL bütçe için en iyi seçeneklerden biri olabilir 3-4 ay beklersiniz.

    Leon 1.4 TSI FR 140 HP + Leon FR Plus Paketi (LED) + Sunroof = 64000 TL

    Astra 1.4 T 140 HP Cosmo Kampanyalı fiyatı 64.171 TL diyor konfigüratör Sunroof ekleyince 66 bin TL en donanımlı araç bu.

    i30 Elite 62.100 TL seçenekler arasındaki en dolu araç ve güzel araba ama bunların yanında ben olsam hiç düşünmezdim benzinli motoru pek performanslı değil.

    Mazda 3 bunlar arasından en yakışıklısı bence ama fiyatı 72 bin TL maalesef.

    308 Allure 1.6 THP 156 HP en güçlü motora sahip araç, 18 jantla süper gözüküyor ve bence sınıfında Golf'ten sonra 2 numara, motoru gayet iyi, tipi güzel ama direksiyonu sevmemişsiniz :)

    Megane dizel alınmayacaksa bence bu motorların yanında almanın bir mantığı yok benim fikrim bu.

    Focus makyaj yedi birkaç ay içerisinde gelir diye düşünüyorum. Titanium X paketi ile beraber 69 bin civarı.

    Golf'ten soğumuşsunuz en iyisi o bence ama cidden çok pahalı. Astra'nın donanımı çok iyi ve Leon FR en albenili olanı artık karar tamamen size kalmış :)




  • ds4'e de bak elin değmişken.

    ayrıca citroen'in hemen yanında subaru'da var. 74 diyorlar gerçi ama xv'ye de bir göz at derim.
  • Bence astra, sizce Leon, ama Jülyet'in de gönlünü alın derim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.
    Gofün 1.2 sini değilde 1.4 comfortline 122 hp olanına bakıyorum soğuma kısmına gelince arabadan değil İzmirdeki şubesinden soğudum. Mezuniyet için izmirdeyiz cuma günü Antalya' ya gidince tekrar bakıcam bu araca zaman bol olacak beğendiğim araçların test sürüşlerine çıkmayı düşünüyorum bir sonraki haftasonu
    Leona gelince sanki showrooma girdiğimde ben bu arabayı alıcam dedim de vicdanım rahat etsin diye diğer araçlara bakıyormuşum gibi geldi.
    Astraya daha bakmadık yarın bakıcaz ona.
    İ30 ne yalan söyleyeyim babam o parayı hayatta vermez hyundaiye ama genede bakıcaz.
    Mazda 3 harbiden bayağı pahalıymış şimdi baktım fiyatına. O bizi fazlasıyla aşar.
    308 için kesin konuşmuyorum. Yılın aracı seçildi sanırım test sürüşüne bakmadan olmaz belki beğenmediğim direksiyon aracı sürerken hoşuma gider.
    Meganı zaten düşünmüyorum ama vicdan meselesi yarın bir gün keşke onada baksaydım dememek için.
    Focusun yeni kasasını beklemem sanırım oldu bitti işi ailecek severiz. 1 haftaya kesin bi araba alıcaz ama hangisi olacak orasını bilmiyorum işte.




  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    hocam onlar beni çok aşar ds4 20000tl fazla subarudada hatchback göremedim
  • nkaradeniz kullanıcısına yanıt
    hocam param yetse aklımdaki araba 116 veya jülyet de olmuyor işte bizimkileri fazla zorlamak istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetalb

    hocam onlar beni çok aşar ds4 20000tl fazla subarudada hatchback göremedim

    xv neredeyse hb boyutlarında bir araç hocam. ds4'ü 2. el almak mantıklı zaten. son fiyatlarına bakmadım onun ama ikinci elde temizi rahat bulunur hemde tam genç işi araç.
  • o paraya ben olsam 0 km almazdım ama tercih sizin, bence 1.4 tsi leon fr en iyi seçenek.
  • İkinci el araç almayı başlarda düşünüyordum ama sahinden.com baktım kmsi ve yaşı az araçlara 0 km araçlar arasında 5000 tl bile fark yok. Hani 2. ele 60000 verdikten sonra 0'ınada 65000 verlir gibi. Zaten kimse donanımla araç almamış sanki hep baz donanımlı araçlar var. İstetiğim araçları bir türlü bulamadım. Birde satıcılara güvenemiyorum. Forumda çok okuduk pert araçları millete satanlar mı desen keyfi komple boyalımı desen çıtır hasarlı 10000 tl masraflı araçlarmı desen bi türlü güvenemiyor insan oyüzden daha alt model olsun ama sıfır olsun istiyorum. Sizlerde haklısınız 0 fiyatları çok pahalı farkındayım ama 2. el araçtan anlayan bir tanıdığımda yokki onla beraber bakayım araçlara.
  • auris 1.6 132 bg valvematic mümkünse skypack
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetalb

    Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.
    Gofün 1.2 sini değilde 1.4 comfortline 122 hp olanına bakıyorum soğuma kısmına gelince arabadan değil İzmirdeki şubesinden soğudum. Mezuniyet için izmirdeyiz cuma günü Antalya' ya gidince tekrar bakıcam bu araca zaman bol olacak beğendiğim araçların test sürüşlerine çıkmayı düşünüyorum bir sonraki haftasonu
    Leona gelince sanki showrooma girdiğimde ben bu arabayı alıcam dedim de vicdanım rahat etsin diye diğer araçlara bakıyormuşum gibi geldi.
    Astraya daha bakmadık yarın bakıcaz ona.
    İ30 ne yalan söyleyeyim babam o parayı hayatta vermez hyundaiye ama genede bakıcaz.
    Mazda 3 harbiden bayağı pahalıymış şimdi baktım fiyatına. O bizi fazlasıyla aşar.
    308 için kesin konuşmuyorum. Yılın aracı seçildi sanırım test sürüşüne bakmadan olmaz belki beğenmediğim direksiyon aracı sürerken hoşuma gider.
    Meganı zaten düşünmüyorum ama vicdan meselesi yarın bir gün keşke onada baksaydım dememek için.
    Focusun yeni kasasını beklemem sanırım oldu bitti işi ailecek severiz. 1 haftaya kesin bi araba alıcaz ama hangisi olacak orasını bilmiyorum işte.

    Rica ederim, Ben opsiyonları fazla tuttum 1.2 TSI'ı 65 e getirdim, 1.4e bakıyorsanız bi-xenonla 65i azda olsa geçiyor ama 65e alınır, 3-4 ay bekletirler, comfortline'da maalesef hız sabitleyici ve ön-arka park sensörü yok sürüş konfor paketi ile geliyor. Ledli Kırmızı FR Leon cidden çok şık ve 140lık motorun performansının gayet güzel olduğu söyleniyor. Oto-park.com'un test videolarını izlemenizi tavsiye ederim Leon ve Golf'ün farkları hakkında fikriniz biraz daha netleşmiş olur. Leon'un LED farlarındaki uzunların bi-xenon kadar iyi olmadığını söylüyorlardı.

    http://www.youtube.com/watch?v=POu9OB4blxU Leon FR testi

    http://www.youtube.com/watch?v=2seNp05DMYo Golf 1.4 TSI ACT 140lık

    Leon SC 1.6 TDI testi sitelerinde mevcut son cümlede söylediğim ledlerin uzunları hakkında yorumları var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abstraction

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetalb

    Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.
    Gofün 1.2 sini değilde 1.4 comfortline 122 hp olanına bakıyorum soğuma kısmına gelince arabadan değil İzmirdeki şubesinden soğudum. Mezuniyet için izmirdeyiz cuma günü Antalya' ya gidince tekrar bakıcam bu araca zaman bol olacak beğendiğim araçların test sürüşlerine çıkmayı düşünüyorum bir sonraki haftasonu
    Leona gelince sanki showrooma girdiğimde ben bu arabayı alıcam dedim de vicdanım rahat etsin diye diğer araçlara bakıyormuşum gibi geldi.
    Astraya daha bakmadık yarın bakıcaz ona.
    İ30 ne yalan söyleyeyim babam o parayı hayatta vermez hyundaiye ama genede bakıcaz.
    Mazda 3 harbiden bayağı pahalıymış şimdi baktım fiyatına. O bizi fazlasıyla aşar.
    308 için kesin konuşmuyorum. Yılın aracı seçildi sanırım test sürüşüne bakmadan olmaz belki beğenmediğim direksiyon aracı sürerken hoşuma gider.
    Meganı zaten düşünmüyorum ama vicdan meselesi yarın bir gün keşke onada baksaydım dememek için.
    Focusun yeni kasasını beklemem sanırım oldu bitti işi ailecek severiz. 1 haftaya kesin bi araba alıcaz ama hangisi olacak orasını bilmiyorum işte.

    Rica ederim, Ben opsiyonları fazla tuttum 1.2 TSI'ı 65 e getirdim, 1.4e bakıyorsanız bi-xenonla 65i azda olsa geçiyor ama 65e alınır, 3-4 ay bekletirler, comfortline'da maalesef hız sabitleyici ve ön-arka park sensörü yok sürüş konfor paketi ile geliyor. Ledli Kırmızı FR Leon cidden çok şık ve 140lık motorun performansının gayet güzel olduğu söyleniyor. Oto-park.com'un test videolarını izlemenizi tavsiye ederim Leon ve Golf'ün farkları hakkında fikriniz biraz daha netleşmiş olur. Leon'un LED farlarındaki uzunların bi-xenon kadar iyi olmadığını söylüyorlardı.

    http://www.youtube.com/watch?v=POu9OB4blxU Leon FR testi

    http://www.youtube.com/watch?v=2seNp05DMYo Golf 1.4 TSI ACT 140lık

    Leon SC 1.6 TDI testi sitelerinde mevcut son cümlede söylediğim ledlerin uzunları hakkında yorumları var.



    oto parkın testlerini beğenmiyorum şahsen 5serisini yerden yere vurmuşlardı

    Edit:Bu golf testi iyi olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Haziran 2014; 0:04:25 >




  • Dediğiniz özelliklere 308 Thp allure pek opsiyon ekletmeden uyuyor.motoruda hem güçlü hemde yılların ödüllüsü.test sürüşü yapmanızı öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt önemli değilse i30 öneririm, donanım olarak ağzına kadar dolu, tasarımı hos, liste fiyatından 4-5 bin indirim yapıyorlar. Veya bulabilirseniz mazda 3 hb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahsen sehirlerarasi kullanacak olsam d sinifi 2000 motordan asagisini dusunmezdim. 1.6 uzun yolda c sinifi tad vermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giulietta nin tanımı mı yapılmış

    Ama donanım yok ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimhendrix

    quote:

    Orijinalden alıntı: Abstraction

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetalb

    Yorumlarınız için teşekkür ederim hocam.
    Gofün 1.2 sini değilde 1.4 comfortline 122 hp olanına bakıyorum soğuma kısmına gelince arabadan değil İzmirdeki şubesinden soğudum. Mezuniyet için izmirdeyiz cuma günü Antalya' ya gidince tekrar bakıcam bu araca zaman bol olacak beğendiğim araçların test sürüşlerine çıkmayı düşünüyorum bir sonraki haftasonu
    Leona gelince sanki showrooma girdiğimde ben bu arabayı alıcam dedim de vicdanım rahat etsin diye diğer araçlara bakıyormuşum gibi geldi.
    Astraya daha bakmadık yarın bakıcaz ona.
    İ30 ne yalan söyleyeyim babam o parayı hayatta vermez hyundaiye ama genede bakıcaz.
    Mazda 3 harbiden bayağı pahalıymış şimdi baktım fiyatına. O bizi fazlasıyla aşar.
    308 için kesin konuşmuyorum. Yılın aracı seçildi sanırım test sürüşüne bakmadan olmaz belki beğenmediğim direksiyon aracı sürerken hoşuma gider.
    Meganı zaten düşünmüyorum ama vicdan meselesi yarın bir gün keşke onada baksaydım dememek için.
    Focusun yeni kasasını beklemem sanırım oldu bitti işi ailecek severiz. 1 haftaya kesin bi araba alıcaz ama hangisi olacak orasını bilmiyorum işte.

    Rica ederim, Ben opsiyonları fazla tuttum 1.2 TSI'ı 65 e getirdim, 1.4e bakıyorsanız bi-xenonla 65i azda olsa geçiyor ama 65e alınır, 3-4 ay bekletirler, comfortline'da maalesef hız sabitleyici ve ön-arka park sensörü yok sürüş konfor paketi ile geliyor. Ledli Kırmızı FR Leon cidden çok şık ve 140lık motorun performansının gayet güzel olduğu söyleniyor. Oto-park.com'un test videolarını izlemenizi tavsiye ederim Leon ve Golf'ün farkları hakkında fikriniz biraz daha netleşmiş olur. Leon'un LED farlarındaki uzunların bi-xenon kadar iyi olmadığını söylüyorlardı.

    http://www.youtube.com/watch?v=POu9OB4blxU Leon FR testi

    http://www.youtube.com/watch?v=2seNp05DMYo Golf 1.4 TSI ACT 140lık

    Leon SC 1.6 TDI testi sitelerinde mevcut son cümlede söylediğim ledlerin uzunları hakkında yorumları var.



    oto parkın testlerini beğenmiyorum şahsen 5serisini yerden yere vurmuşlardı

    Beğenmemeniz gayet normaldir hocam, herkesin fikri farklıdır, bahsettiğiniz testi bende izledim, aracı kötülediler evet ama E Serisi ile kıyaslayarak kötülediler, test aracınının kmsi bir hayli fazlaydı ve ön konsoldaki tuşlardan biri silinmeye başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam, E Segmentindeki bir araçta böyle birşeyin olmaması gerekir. Offtopic oldu biraz ama :)




  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Zaten oto-park carbuyer, whatcar, autoexpress youtube ve fourumun arama kısmının resmen ırzına geçtim. Yaklaşık 4-5 saattir inceleme okuyorum, izliyorum. Arkadaşın söğlediğinin aksine otoparktaki eleman ların çoğu sözlerine inanıyorum adamlar tam nokta atışı yorumlarda bulunuyor. Farları bizim mazdanınkinden iyi olsun yeter. Bi ara canımıza tak etmişti apaçi işi Xenon taktıracaktık ta vaz geçtik. O yüzden farlar çok ta dert değil tabikide denemeden olmaz. Biyerden temin edip aracı gerekirse kiralayıp akşam sürerim. Ama şu arka süspansiyon olayı (zaten ilk oto-park tan duydum) canımı sıkmıyo değil.
  • kesinlikle ya leon fr yada yeni mazda 3 hb bakın gerisi boş golf falan da bakabilirsiniğz ama 2. planda olsun

    bi mazda 3 hp alın kafanız rahat olur hem performans hem yok tutuşu hem donanım hem kalite tüm istedikleriniz fazlasıyla var bu araçta
    hemde o bir JAPON yani.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.