Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @
    Tablet dünyasında bir yeniliğe daha imza atan Samsung, yeni tablet ailesi Galaxy Tab S’i Amerika’nın New York kentinde düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı.

    Belkide uzun zamandır hakkında en çok yazı çıkan tablet serilerinden biriydi Galaxy Tab S. Türkiye’ye göre bugün gece yarısı, Amerika’ya göre ise 12 Haziran Perşembe günü saat 19:00′da yaptığı basın açıklamasıyla Galaxy Tab S hakkındaki bütün sorulara cevap veren Samsung, yeni tablet ailesiyle pazara güçlü bir ürün daha çıkarıyor.

    Samsung’un yeni tablet ürün ailesi Galaxy Tab S, öncelikle boyutları itibariyle 10,5 inç (288 ppi) ve 8,4 inç (359 ppi) olmak üzere 2 seçenekle piyasaya çıkıyor. Ancak bu iki modelin de en büyük özelliği Süper AMOLED ve WQHD çözünürlükte (2560X1600) dünyadaki ilk tablet olması. Tabi bu kadar yüksek çözürlükte olmasının yanında Samsung Galaxy Tab S’in ultra ince (6.6 mm) bir tasarıma sahip olması da çok ilgi çekti. Hazır tasarımdan bahsetmişken ağırlıklarına gelince Samsung Galaxy Tab 10.5 465 gram iken (LTE’li versiyonu 467 gram) Galaxy Tab 8.4 ise 294 gram (LTE’li versiyonu 298 gram).

    İşlemcisi ve Kamerası

    Samsung Galaxy ailesinde 2 boyut seçeneği olduğu kadar 2 farklı versiyonla da geliyor. LTE destekli (mobil hatlarla çalışan) versiyonunda Snapdragon 800 chipsetini a 2.3GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 CPU ile kullanan Samsung, Wi-Fi’lı versiyonunda ise Samsung’un Exynos 5 Octa chipsetini yine dört çekirdekli 1.3GHz hızında Cortex-A7 ve 1.9GHz hızında Cortex-A15 ile bütünleştirirken her iki versiyonda da 3GB of RAM’i tercih etmiş.

    Bütün versiyonlarda 16GB ve 32GB seçenekleriyle çıkacak olan Galaxy Tab S’lerin bellekleri ise microSD kart ile 128GB’a kadar çıkarılabilecek. Pil ömürlerine gelince 10.5 inç’lik versiyonunda 7.900 mAh Li-Ion pil kullanan Samsung, 8.4 inç’lik versiyonunda ise 4.900 mAh kullanmış. Ayrıca arkada 8 MP’lik (3.264 × 2.448) LED flaşlı bir kameraya sahip olan yeni versiyonlarda ön tarafta ise 2.1 inç’lik (1.920 X 1.080) Full HD video çekebilen bir kamera tercih edilmiş.
    İşletim Sistemi ve Fiyatı
    Güvenliğe geldiğimizde ise Samsung’ta ilk olarak Galaxy S5 akıllı telefonlarda gördüğümüz parmak izi okuma özelliğini Galaxy Tab S ailesinde de görüyoruz. Ayrıca en son sürüm Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan Galaxy Tab S’de yine çoklu pencere açm ve S Voice gibi özellikleri görmemiz mümkün.

    Bugün tanıtılmasıyla beraber Amerika’da ön siparişe açılan Galaxy Tab S, Temmuz ayında marketlerdeki yerini alırken, yine Amerika satış fiyatları ise Galaxy Tab 8.4 için $399, Galaxy Tab S 10.5 içinse $499′dan başlayacak.







  • Arkadaslar sizce bu tabletin oyun performansi nasil olur? Yuksek grafikli oyunlar icin tabiki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super olur diyim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selam,

    Galaxy s4 kullanmaktayım.Tablet s 10.5 almayı düşünüyorum. Bu konu üzerinden devam edelim.
  • Şu anda Note 8 tablet kullanıyorum ama Galaxy TAB S'in 8,4 inclisi geldiğinde almak istiyorum. Türkiye'ye ne zaman girer ve fiyatı ortalama ne olur acep?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GÖKHANK

    Şu anda Note 8 tablet kullanıyorum ama Galaxy TAB S'in 8,4 inclisi geldiğinde almak istiyorum. Türkiye'ye ne zaman girer ve fiyatı ortalama ne olur acep?

    türkiyede 1 ay sonra satışa girecek 8,4 inch olanı 1200,1300 tl civarı olur tahminim
  • iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benozgurum

    quote:

    Orijinalden alıntı: GÖKHANK

    Şu anda Note 8 tablet kullanıyorum ama Galaxy TAB S'in 8,4 inclisi geldiğinde almak istiyorum. Türkiye'ye ne zaman girer ve fiyatı ortalama ne olur acep?

    türkiyede 1 ay sonra satışa girecek 8,4 inch olanı 1200,1300 tl civarı olur tahminim

    8.4 inc 3g lisini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.