Şimdi Ara

localappstore hk. bir bakarmısnız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    localappstore arada bir yanlışlıkla çalışmakla birlikte çoğu zaman çalışmıyor.
    çalışmıyor derken candy saga oynarken ilave şeyler satın alamıyor. çok istisna aldığı oluyor. nedir çözümü?
    cihaz 6.1.4 I5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 14 Haziran 2014; 16:15:22 >

• localappstore olayı zaten online oyunlarda ve bazı oyunlarda olmayabiliyor,atıyorum senin facebook hesabına bağlanıyorsa olmayabilir,ravionun yeni oyunlarıda da işe yaramıyor mesela bende kullanıyorum ama işe yaradığı oyunlar var ama yaramadıklarıda var,mesela real racing 3 de işe yarıyor,yada 1-2 tane dergi uygulamasında basit uygulamalarda vs. geri kalanlar genelde sorunludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 14 Haziran 2014; 16:34:17 >
  • hocam face ile bağlanmadan oynuyorum zaten candy saga yı.
    yinede çalışmama olacak öyle mi
  • Bende az önce meraktan indirip denedim facebook bağlanmadım,ama genede birşeyler satın alamadım oyun içi
    KemalSanlii nikli arkadaş önermiş ama denemek lazım.
  • İap cracker kaloranin reposunda var ve harika sekilde yapiyor bu isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    deneyim dönerim hocam..

edit: iap free ios 5,6,7 kalora reposunda denedim. süper bi tweak uygulama içi satın alımda çok ise yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --caner-- -- 14 Haziran 2014; 17:34:34 >
  • bilgialp kullanıcısına yanıt
    uygulama masa üstüne kısayol atıyor ya hani içerisine girilmiyor. ama çalışıyor. sizde de mi öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • localiapstore bazılarında çalışıyor. iapfree bazılarında çalışıyor. iapcracker bazılarında çalışıyor. hepsinde farklı satın alma metodlarını pas geçtiği için farklılık gösteriyor. her 3'ünüde telefonunda kullanan biri olarak söylüyorum. eğer iapfree yüklüyse zaten localipastore boşa düşüyor hiçbir oyunda çalışmıyor. localiapstore'nin işe yaradığı uygulamalar genelde Appstore login olmanı isteyen uygulamalar. ona göre seçip kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

localiapstore bazılarında çalışıyor. iapfree bazılarında çalışıyor. iapcracker bazılarında çalışıyor. hepsinde farklı satın alma metodlarını pas geçtiği için farklılık gösteriyor. her 3'ünüde telefonunda kullanan biri olarak söylüyorum. eğer iapfree yüklüyse zaten localipastore boşa düşüyor hiçbir oyunda çalışmıyor. localiapstore'nin işe yaradığı uygulamalar genelde Appstore login olmanı isteyen uygulamalar. ona göre seçip kullan.

Hocam iapfree coreplugin diye birşey istiyor ne yapabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

localiapstore bazılarında çalışıyor. iapfree bazılarında çalışıyor. iapcracker bazılarında çalışıyor. hepsinde farklı satın alma metodlarını pas geçtiği için farklılık gösteriyor. her 3'ünüde telefonunda kullanan biri olarak söylüyorum. eğer iapfree yüklüyse zaten localipastore boşa düşüyor hiçbir oyunda çalışmıyor. localiapstore'nin işe yaradığı uygulamalar genelde Appstore login olmanı isteyen uygulamalar. ona göre seçip kullan.

Hocam iapfree coreplugin diye birşey istiyor ne yapabilirim?

zaten iapfree tek başına işe yaramaz. Core Plugin bir çok oyunda çalışan bir eklentisi. bazı oyunlara özel kendi plugini var. Core plugini olmadan aipfree kesinlikle çalışmaz. Core Plugin diye aratırsan cydia'da bulabilirsin

• amonRa kullanıcısına yanıt
    Çalıştı hocam onu yüklemeden..

• quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

Çalıştı hocam onu yüklemeden..

beraber yüklenmiş olabilirler. eskiden iapfree tek başına kuruluyordu. iapfree'yi açtığında zaten Core Plugin'i yükleyin diye uyarı verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

uygulama masa üstüne kısayol atıyor ya hani içerisine girilmiyor. ama çalışıyor. sizde de mi öyle

Aynen oyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.