Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
!!! PC'niz Güvende Mi Değil Mi ? - Tıklayın Öğrenin !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> !!! PC'niz Güvende Mi Değil Mi ? - Tıklayın Öğrenin !!! Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rietveld

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 23:09:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Active Security Monitor 1.0.0.315 (Ücretsiz)

Active Security Monitor, bilgisayarınızın ne kadar güvende olduğunu gösteriyor ve bilgisayarınıza 100 üzerinden puan veriyor.

Yaptığımız testlerde, programın hızlı bir şekilde bilgisayarı taradığını ve doğru sonuçlar verdiğini gördük. Anlaşılması kolay arayüzü sayesinde, programı kullanmak çok kolay. AOL Active Security Monitor, bilgisayarınızdaki güvenlik açıkları konusunda tavsiyelerde de bulunuyor.

Program sayesinde sisteminizde bulunan anti-virus, firewall(güvenlik duvarı), anti-spyware yazılımlarının sizi ne kadar koruduğunu öğrenebilir, ayrıca kablosuz bağlantı güvenliği, işletim sistemi, tarayıcınız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın kayıtlı olduğu ağı da görebilirsiniz.

2.7 MB boyutunda ücretsiz ve süper programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 21 Ekim 2006; 18:57:33 >

[(^)] Korku Bedenini Sarmaya Başladığı Anda Nefesimi Hissedeceksin Arkanda [(^)]
!!~=~ Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] ~=~!!
:::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
cefucsa

14 Eylül 2006; 23:19:05 

%88 çıkıyo

bi nod32 bide spybot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 14 Eylül 2006; 23:31:45 >

Türk ve Osmanlı Tarihi Kulübü
onur54529

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 23:20:11 

Benim şuan değil ama 2 hafta önceki güvenlidir Çok güzel saol...

::AlacaKaranlıkT!M::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 23:20:11 

Bu program Winamp ile de eğer kurulum sırasında seçerseniz sponsor programlar olarak yüklenebiliyor

Güzel bir program gerçekten de. Teşekkürler @Rietveld

• Hayat bir bilgisayar oyunu değildir, kaybedince baştan alamazsın.
  • alperen_69

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 23:22:19 

deneyelim bakalım kaspersky e güveniyorum + spywaredoctor var

pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
    Rietveld

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 23:23:06 

Evet sonuçları görelim.

Benim 93 çıktı.

Baya güvenli demekki.

PC'de BitDefender Internet Security 10 (Anti-Virus , Anti-Spyware , Firewall , Anti-Spy) + Ewido Anti-Spyware 4 + Spyware Doctor 4 yüklü.

100 alan olacak mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 14 Eylül 2006; 23:44:41 >

[(^)] Korku Bedenini Sarmaya Başladığı Anda Nefesimi Hissedeceksin Arkanda [(^)]
    !!~=~ Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] ~=~!!
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
    KayipKral

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 23:29:55 

Rietveld, hakikaten cok kaliteli ve guzel programlar buluyorsun. Neredeyse Forumu degil seni takip edicez.

exe dosyasini flash diskimde sabit klasorune aliyorum.

Şimdi ilginç bi durum söz konusu oldu... :)

1 - Bu puan antivir + ad aware se Personel + spybot - Search&Destroy ile alına sonuç

2 - Buda yukarıda sayılanlara BitDefender Internet Security 10 eklendikten(programı şimdi indirdim) sonraki skor.

Soru : programı kurarken anti spay olarak spybot u değil bitdefenderi kullanmasını seçtim bu demek oluyorki spybot bit defenderden daha iyi bir antispy bu skoru düşürdü (zaten yukaridaki resimlerde de belli)

ancak bit defenderin tanitiminin yapildiği bu başlıkta, bitdefender internet security 10 un antivirus ve fire wall olduğu da yazılı... peki oyleyse skor neden değişmedi. En azından fire wall skorunda bi artış olması gerekmezmiydi.

Not : programı tam sürüm olarak kurduktan sonra etkinlikleri agresif olarak ayarladım.

Arkadaşlar konu dağılmasın diye yaptıklarımı ve değişiklikleri buraya yazıcam. Aşağıdaki Mesaj; Tarih 16/09/2006 Saat 22:03

Yukarıda anlattıklarımı ve bi kaç mesaj aşağıda yazdıklarımı okuduysanız anlarsınız ki bu program kurulu iken aktif hale getirmek yada yeni antivirs vb kurmak anlamsız oluyor. Programı kaldırıp ondan sonra güncelleme yada yeni program kurmalısınız ki program kurulurken hangi programı tarayacağını arastırdığında o programda gorulsun...

Yukarıdaki skorları aldıktan sonra canım baya bi sıkıldı ve bilgisayırımı antivirus bakımından tekrar elden geçirmeye karar verdim.

Service pack 2 çakılı xp cd ini bi kaç hafta once almıştım arkadaşımdan hazır elimde varken onu kurdum forumları biraz araştırdıktan sonra nod32 ve spyware doctor un tercih edilen programlar olduğunu gördüm, kendi tecrübelerim ile de spy bot seek&destroy u kullanıyordum. adaware pro yuda tam sürüm olarak kurdum gitti.

Aşağıdaki sonuç...
    Service Pack 2 + nod32 + spyware doctor + spybot seek&destroy + ad aware pro (hepsi tam sürüm) ile alındı.

Service Pack 2 nin güncellemesi yapılmadan yaptığım taramada 91 çıkmıştı şu an güncellemeler yükleniyor. Özellikle 86 olan sonucu koydum ki güncelleme yada yeni program kurulduğunda skorun aşağıa indiğini açıklayabileyim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayipKral -- 16 Eylül 2006; 22:13:49 >

..::Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun::..

...:::Büyüklüğün Ölçütü Mütevaziliktir:::...

Raidmax Smilodon | FSP Blue Storme II 500W | E 6750 | Gigabyte P 35 DS3 | Seagate 400 Gb 16 Mb SataII | Msi X1950 Pro 256Mb/256Bit | Kingstone Hyperx 2X1Gb 2GN(GERCEK 800Mhz) | Asus 1814BLT Sata Dvd RW (Light Scribe) | Creative Live Value 16 Bit | Creative İnspire 5200 5+1 | Air Ties Rt110 | Samsung 961 BF 19" 2 ms LCD Monitor
    TriaThlon

14 Eylül 2006; 23:42:18 

Rietveld her zamanki gibi teşekkürler...
    ben de %88 çıktı. Avast 4.7 Home Edition + Ad-Aware SE Personal + Windows Güvenlik Duvarı...

Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön
    Nasip olur da seni bulursam hesap sorarsan sor
    Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin
    Bilirim senin için yaralı...

BeAr

15 Eylül 2006; 0:04:34 

bende bi nod32 var okadar %85 cıktı :D
    SELBAL

15 Eylül 2006; 0:27:24 

bende sadece avast pro var 73 çıktı

İNTEL E5200 2.5 GHZ@4,8 GHZ ASUS COMMANDOMİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
    ▓2*1 GB DDR2 667 TWMS▓ZOTAC 8800 GT 22' VİEWSONİC LCDAUDİGY 2 ZS + CREATİVE MEGAWORKS 5+1 2x250 WD GB RAİD 0 HD
    DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?
    OPEL VECTRA 2.5 V6 CDX
    Nodex

15 Eylül 2006; 0:29:01 

92 çıktı.Nod32 + avast + spyware doctor 4

sağol rietveld

JR.IVORY
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

15 Eylül 2006; 0:43:43 

rietveld sen başıma gelen en tatlı şeysin...
    %96 hahahaa

edit: sonuç sürekli deişyo yanlız .??
    bu sonuncu ;;;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR.IVORY -- 15 Eylül 2006; 17:59:47 >
    TriaThlon

15 Eylül 2006; 0:46:30 

arkadaşlar bu arada sisteminizde tek bir antivirüs bulunursa daha iyi. çakışma sorunu yaşanabilir...

Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön
    Nasip olur da seni bulursam hesap sorarsan sor
    Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin
    Bilirim senin için yaralı...

the_point

15 Eylül 2006; 0:56:54