Şimdi Ara

Kiraz Mevsimi (2014- ) | FOX TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
2
Favori
15.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olcak gibi ama diğerlerinden farkıda bu diyebilirim. Konusu güzel senaryo iyi Oyuncular iyi Özge gürel iyi. ;)Cumartesi günü kendi kanalında 1 olabilir ama totalde ilk 5de olur gibi.Sondaki jenerik güzel etkiliyor diyebilirim.

    Mutlu son ve Finali az çok biliyor gibiyiz herhalde.Herhalde sizde haftaya yollarda olcaksınız açıkcası Türk dizisi olarak en çok merak ettiğim diziler arasında diyebilirim.
  • Görünüşe göre bayağı sevildi, destek aldı. Bu sezonun sonuna dek sürebilir ama oyuncu kadrosu buyumedigi sürece yeni sezonlarda devam edemez bence. Elbette bu sezonu tamamlaması bile çok güzel ve yeterli olabilir.

    Konu, senaryo kötü değil izlettiriyor kendini ama kötü olsa bile Özge Gürel için bile izlerim galiba, tabii böyle bi karakterde olursa :D :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    Özge gürel bu dizide başrol olduğu için sevildi bence. Medcezirde farketmedim diyebilirim. Mesela biri daha var beğendiğim oda tatlı ve sempatik Ezgi asaroğlu O hayat benimde oynuyor.O diziyide arada bir izliyom o kız için. Oda çok tatlı tavsiye ederim.Bence oyuncu kadrosu büyür fakat şöyle bir şey var. Kanal takip eder yine birinci gelirse Kadroya biraz daha güçlü kişiler gelir.

    Bencede bu şekilde ilerlemez banada kalırsa ama şimdilik bu tempoda devam ederler.En azından sevgili olmaları lazım sonrasında bir dargın bir barışık olup kadroya bir kaç kişi çekerler bu sırada.

    Şu konuyu bir sürükleyen biziz herhalde olmasak yerlerde.Herhalde izlleyenler dışa vurum yapmıyorlar forumda paylaşmıyorlar 5 sayfa olmuş bu zamana kadar biz sürükledik hakikaten.

    Şimdi Fox tv sayfasına baktımda bir çok kişi yazı yazıyor hakikaten.

    https://www.facebook.com/FOXtelevizyonu?fref=nf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICromwelleI -- 6 Eylül 2014; 0:42:51 >




  • Elbette bu yazdığımız senaryoların olması için öncelik dizinin reytinglerinin iyi olması. Ona göre bölümler şekillenir, devam eder, kadro yenilenebilir, belki bir sonraki sezonda da yayında olur, belki de biter.

    Ezgi Asaroğlu'nu biliyorum. Bi ara Leyla ile Mecnun'a bakmıştım, ordan hatırlıyorum. Özge Gürel'i ilk defa bu dizi de gördüm, zaten uzun zaman sonra sardım bi diziye. Kız aşırı tatlı ve güzel. İnsanın "Gel, evimin kadını ol." diyesi geliyor.
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    Kanal yerinde bir hamle yaptı diğer diziler başlamadan gününü değiştirdi kiraz mevisiminin ve o günde pek fazla dizi yok. Buda kiraz mevsimi için bir avantaj iyi değerlendirmesi lazım.

    Oda güzel ve sempatik bir kız. Onuda izleyince bana hak verirsin.Özge gürel medcezirde oynuyordu ama etkin bir rolü yoktu herhalde devam etcek orada nasıl olcak bakalım. Hem medcezir setine koşcak hemde Kiraz mevsimine ama Kiraz mevsiminde başrol olduğu için daha çok rol alcağı için sıkıntı olmaz diğerinde pek fazla yoktu. Bende tam olarak Kiraz mevsiminde beğendim.

    Çok istiyosanız bir biblosunu falan alın bari evinize koyun aynı işlevi görür varmı bilmiyom. Hakikaten ama çok sempatik kız diyebiliriz.
  • Leyla ile Mecnun'a baktığım dönemde Ezgi Asaroğlu vardı ama onu o kadar beğenmemiştim. Sonradan Audrey Tautou'ya benzeyen kız geldi, o daha tatlıydı. Diziyi izlemedim doğru düzgün, denk geldiklerim böyleydi.

    Medcezir meselesini bilmiyorum. Eğer o dizide de oynuyorsa ve rolü azsa orayı temelli bırakır bence, yani senaryoyu ona göre ayarlarlar herhalde.

    Biblo, tablo vs. almak kızı putlaştırır bence, ayrıca o zaman sesinden yoksun olurum, sesi de çok hoş. =) Dört dörtlük kız, evlenmelik
  • decvarım kullanıcısına yanıt
    Bize anca böylesi gider o kızın dünyası farklı bizimkide öyle ünlü diye değil. Ama biz onu dizide oynamasa göremicektik oda var.Ezgi asaroğlu şu anda O hayat benimde oynuyor Başrol oyuncusu olarak gayetde güzel.Filmde falanda oynamıştı yanlış hatırlamıyosam.

    Bakalım Medcezir başlasın ne olcak Özgenin rolü dediğin gibide olabilir.Neyse ben yatıyorum Hadi iyi geceler sana.
  • Evet, Sağ Salim 2'de oynamıştı. Hoş kız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 6 Eylül 2014; 10:35:05 >
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    O filmdeydi Cüretkar sahnelerde vardı. Fazla olmasada. Bugün postaya Mesut yar bir açıklama yapmış gaztede. Bu hafta karagülün oynucağı dilimde fakat Kiraz mevsimi reytinglerde birinci olduğu için Rotar değişti diye bir başlık açmış.

    Söylediğine göre Cuma günü bir korku salmış gibi kiraz mevsimi anketlerdede cuma günü birinci çıkıyormuş. O yüzden gününü cumartesiye aldılar.

    Cumartesi günüde.Bugünün Saraylısı,Güllerin Savaşı,Güzel Köylü,Şefkat Tepe,Ankara’nın Dikmeni gibi rakipleri olacak.Büyük ihtimalle birinciliğini koruyacak gibi.

    Tnsnin reytinglerinde bu arada yine birinci olmuş özeti ile birlikte.

    http://www.medyafaresi.com/haber/TNS-5-Eylul-TV-reytingleri_383280.html




  • Muhtemelen Ayazla bir barışıp bir küs olarak devam eder.Ondan sonrada sevgili olarak devam ederler .Dizi çok sevildi bence Cumartesi günkü reytinglerdede birinci olacaktır.Sırf Özge Gürel için bile izleniyor zaten
  • Acun'un programları başlayınca hafta sonu 1.liği unutsun bence. Cumartesi çok tehlikeli bir gün fox için.
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    2-3 Olur farketmez yani ama ben sanmıyorum acunun programlarının 1liği alıcağını alsa bile yine ilk 3'de kalır bana kalırsa.Şimdi cumartesi tehlike diyosunuz ama. Her gün bir dizi var toplamda 60 dizi var bu sene. karagülden tut karadayısı kurtlar vadisi reaksiyon gültepe bir ton dizi geliyor bunlar arasında cumartesi şu anda iyi bir tercih ayrıca Acunun programları Tv8de olcak. Foxda olcağı için kiraz mevsimi fazla sıkıntı olmaz.Kanal sadece kendi kanalın reytinglerine bakıyor diye biliyorum. Totaldede dediğim gibi olabilir ilk 3'e girse yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farti

    2-3 Olur farketmez yani ama ben sanmıyorum acunun programlarının 1liği alıcağını alsa bile yine ilk 3'de kalır bana kalırsa.Şimdi cumartesi tehlike diyosunuz ama. Her gün bir dizi var toplamda 60 dizi var bu sene. karagülden tut karadayısı kurtlar vadisi reaksiyon gültepe bir ton dizi geliyor bunlar arasında cumartesi şu anda iyi bir tercih ayrıca Acunun programları Tv8de olcak. Foxda olcağı için kiraz mevsimi fazla sıkıntı olmaz.Kanal sadece kendi kanalın reytinglerine bakıyor diye biliyorum. Totaldede dediğim gibi olabilir ilk 3'e girse yeter.

    Yeteneksizsiniz ve Surviver yayınlandığından beri cumartesi pazar birinciliğini (özeti bile ilk 3'de oluyor genelde) kimseye bırakmadı, bunu baz alarak söylüyorum. Ayrıca sizinde dediğiniz gibi cumartesi sadece bu dizi yok, gün değişikliği çoğu zaman tehlikelidir, Bugünün Saraylısı Arka Sokaklar Fatih Harbiye Şefkat Tepe yeni başlayan 7 Güzel Adam ve bu sezon Cumartesi gününe konuşlanacak yeni diziler olacak.




  • Medcezir 1 hafta ileri alındı Kiraz Mevsimide Cumartesiye geçmiş, bizim iddia yalan oldu çarpışamıyacaklar kanka

    @Lord Joker
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Gün gelir Devran döner Diyelim o zaman. Belki bu sefer şartlar değişir.Ben zaten dizinin hep birincide kalsın demiyorumki ilk 10 da kalsa bile başarılı ama bu tarz diziler anca ilk 5de yer bulursa devam eder.Normalde yaz dizisi olarak başladı fakat reytinglerde birinci olunca işler değişti devam kararı alındı.

    Eğer dediğin gibi olursa zaten dizinin sonu demektir. İnşallah öyle olmaz.Zaten diziyi izleyenlerin çoğu Özge gürel için izliyor çoğunluğu.Bildiğim kadarıyla Survivora daha var 2015de başlıcak o zamana kadar bence gidermi bilinmez bu dizi. Sezon sonuna kadar gider diye düşünüyorum bakalım.Survivar Allstar fazla ragbet görmez gibi ama.

    Bilemicem Niye böyle yapmışlar anlamış değilim Arka sokaklar sıkıntılı olmuş pazartesinde iyiydi o. Diğerlerindede bugünün saraylısı var oda en son %20 ler ile birinci oluyordu.

    Sana şöyle bir sıralama yaparım tahmini o zaman.

    1)Arka sokaklar
    2)Fatih Harbiye
    3)Bugünün Saraylısı
    4)Kiraz Mevsimi
    5)Survivor Allstar

    Benim tahminlerime göre en son böyle olur gibime geliyor.En kötü ihtimal ile bu şekilde. Ama bunlar başladıktan sonra belli olcak bakalım bütün diziler başlasın eğer gidişhat kötü olursa yine gün değişir. Kiraz mevsimi her hafta %30 lara kadar tırmandı.Eğer bunun aşağısına düşerse %10 lara kadar falan o zaman riskli.

    Ne desek boş şu anda anca o zaman belli olcak umut edelimki sıralamada yine çelmeyi takarda hepsine 1 olarak devam eder diğerlerinin günleri değişir.




  • Herkesten duyuyorum bu diziyi. Biraz baktım. Bence izlenebilinir bir dizi olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peekay

    Medcezir 1 hafta ileri alındı Kiraz Mevsimide Cumartesiye geçmiş, bizim iddia yalan oldu çarpışamıyacaklar kanka

    @Lord Joker

    aynen kanka fox akıllılık yaptı karagül'ü başka güne alması saçma olurdu şimdi hem karagül hem de kiraz mevsimi'nden reyting alacaklar cuma zaten arka sokaklar medcezir karagül kapışıyor bi de araya kiraz mevsimini sıkıştırmak saçma olurdu zaten




  • cidden güzel bir dizi.ne ararsan var.kezbanlık yaparsan sonun kapı önü olur öyle.o değil kezbanlık yaptığıda 1000 yakışıklı erkek gücünde olan birisi.o tip herhangibir kişide olsun bir el sallaması ile en güzel kızlar sıralanır.
  • @Lord Joker Yalnız Arka Sokakların günü değişti bilginize bugün bir arkadaş söyledi. Yukarda konuşmalarımız var günü cumartesiye alındı.

    Ayrıca Fatith harbiye,Bugünün saraylısı,Survivor allstar bunlarda Cumartesi günü olcak.Kiraz mevsimini zorlu günler beklicek gibi.

    @alizee81 Güldürdün beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alizee81

    cidden güzel bir dizi.ne ararsan var.kezbanlık yaparsan sonun kapı önü olur öyle.o değil kezbanlık yaptığıda 1000 yakışıklı erkek gücünde olan birisi.o tip herhangibir kişide olsun bir el sallaması ile en güzel kızlar sıralanır.

    Valla dostum katılıyorum :) ayaz gibi adam varken mete ye asık olmayı da anca öykü gibi saf kızlar yapar :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.