Giriş | |
|
|
|
3 Mart 2008; 12:35:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: darksword necrovirus sen dragon networkte hangi serverda oynuyorsun? ben dragon15x ve raven 10x te oynuyordum kpss de kadrolu öğretmenligi 0.054 puanla keybettim tekrar sınava calısmaya başlayacam o yüzden simdilik bırakttım oynamayı
|
|
6 Mart 2008; 16:31:39
|
|
|
Ömer nasıl bırakırsın olm char hala duruyo 70 level gir de şunu kas :P... Siegelere gel bari yine herkes kayboldu sayılı adam girmeye başladı... :)
|
|
|
6 Mart 2008; 18:42:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: OzzYKL Ömer nasıl bırakırsın olm char hala duruyo 70 level gir de şunu kas :P... Siegelere gel bari yine herkes kayboldu sayılı adam girmeye başladı... :) ayıpsın siegelerde girerim char 70 degil 71 :) ya moralim gercekten9-10 gündür berbat durumda kaç puanla kacırdıgımı görünce zombi gibi oldumm 3 kişi daha almış olsalardı bende atanacaktım
|
|
7 Mart 2008; 16:52:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus quote:
Orjinalden alıntı: darksword necrovirus sen dragon networkte hangi serverda oynuyorsun? ben dragon15x ve raven 10x te oynuyordum kpss de kadrolu öğretmenligi 0.054 puanla keybettim tekrar sınava calısmaya başlayacam o yüzden simdilik bırakttım oynamayı Raven yalan oldu dragon donater doldu
|
|
|
|
|
7 Mart 2008; 17:51:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Dark4lon3 quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus quote:
Orjinalden alıntı: darksword necrovirus sen dragon networkte hangi serverda oynuyorsun? ben dragon15x ve raven 10x te oynuyordum kpss de kadrolu öğretmenligi 0.054 puanla keybettim tekrar sınava calısmaya başlayacam o yüzden simdilik bırakttım oynamayı Raven yalan oldu dragon donater doldu salla gitsin umrumda bile degil artık
|
|
8 Mart 2008; 23:03:53
|
|
|
ya beyler birizi c4 indirme linki verebirirmi ?
|
|
13 Mart 2008; 13:57:16
|
|
|
selam ben ,c6 interlude ama ındırmenın belı bır sure sonra kesılıyor hangı programla ındırsemde yaramadım bır lınk buldummm ındırdım sabah kalktım setup yokk cıldırdımm yanı bana bır yardımm lutfen
|
|
|
16 Mart 2008; 10:02:32
|
|
|
dragon network kamael e ne zaman geçecek?
|
|
16 Mart 2008; 10:34:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: TELL0 dragon network kamael e ne zaman geçecek?
|
|
16 Mart 2008; 10:50:54
|
|
|
güzel topic eline saglık
Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.
|
|
|
|
|
25 Mart 2008; 23:55:06
|
|
|
L2 Son versiyonu orjinal sitesinden indirirsek, eski versiyonlar olan C4 , C5 falan kullanan free serverlara bağlanabilirmiyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
|
26 Mart 2008; 7:48:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: rav3n. L2 Son versiyonu orjinal sitesinden indirirsek, eski versiyonlar olan C4 , C5 falan kullanan free serverlara bağlanabilirmiyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler... hayır baglanamazsın hangi versiyonu indirirsen sadece o versiyona baglanabilirsin c4 indirirsen sadece c4 c5 indirirsen sadece c5 c6(interlude) indirirsen sadece c6 kamael(son versiyon) indirirsen sadece kamael oynayabilirsin
|
|
|
26 Mart 2008; 10:44:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yorumyok quote:
Orjinalden alıntı: rav3n. L2 Son versiyonu orjinal sitesinden indirirsek, eski versiyonlar olan C4 , C5 falan kullanan free serverlara bağlanabilirmiyiz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler... hayır baglanamazsın hangi versiyonu indirirsen sadece o versiyona baglanabilirsin c4 indirirsen sadece c4 c5 indirirsen sadece c5 c6(interlude) indirirsen sadece c6 kamael(son versiyon) indirirsen sadece kamael oynayabilirsin Bu durumda servera göre karar vermek en mantıklısı. Teşekkür ettim.
|
|
|
27 Nisan 2008; 22:09:28
|
|
|
bu konu ALLAH nasip ederse 65 gün sonra güzel bir şekilde güncellenecektir
|
c0nfine
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
27 Nisan 2008; 22:12:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: .:necrovirus:. bu konu ALLAH nasip ederse 65 gün sonra güzel bir şekilde güncellenecektir şafak 65 demek az kalmış
|
|
|
|
|
7 Mayıs 2008; 23:04:13
|
|
|
KAMAEL için bedava server yok mu arkadaşlar?
| | | |