Giriş | |
|
|
|
23 Haziran 2007; 10:11:47
|
|
|
Ya arkadaşlar lineage2 dragon net-work c5 ne zaman geçicek bir haber bulursanız söylermisiniz?
|
|
23 Haziran 2007; 10:31:37
|
|
|
bende dragonda oynuyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda
|
|
23 Haziran 2007; 23:17:51
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: XXRaDYaSYoNXX Ya arkadaşlar lineage2 dragon net-work c5 ne zaman geçicek bir haber bulursanız söylermisiniz? evet yav bilgi edineniz olur ve buraya yazarsaniz cok sevinirim
|
|
|
|
|
29 Haziran 2007; 14:19:48
|
|
|
en az 4 ayi var :D
|
|
2 Temmuz 2007; 22:19:33
|
|
|
arkadaşım çok sağ ol ben de C4'ü indiriyordum nasıl yapıcam diye çok düşünüyordum ben l2king den accounth aldım o accounthla gireceğim değilmi cevap yazarsanız sevinirim oyun 1-2 günde biticek oyun süper umarım pc'de bi hata vermez daha yeni format attım Her şey için sağ ol
|
|
|
3 Temmuz 2007; 10:21:06
|
|
|
çok sağ ol ben dragon serverından alıcam herşeyimi hazırlıcam şifremi aldım patchini indirdim şimdi sadece oyun kaldı onua indiriyom 400 megabayt oldu :D
|
|
|
4 Temmuz 2007; 0:38:31
|
|
|
L2_C4'ü dünden beri inidiryom daha 1.10 cgabyt oldu ama sabır sabır en geç 1-2 gün içinde biticek dragon servernda oynucam ayriyetten çok heyecanlıyım umarım çalışır
|
|
|
4 Temmuz 2007; 8:40:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: YU-Gİ-OH-MO-TO L2_C4'ü dünden beri inidiryom daha 1.10 cgabyt oldu ama sabır sabır en geç 1-2 gün içinde biticek dragon servernda oynucam ayriyetten çok heyecanlıyım umarım çalışır çalışır çalışır neden çalışmasın ki
HeRo_MeRT
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 4 günü kaldı.
|
 |
|
1 Ağustos 2007; 1:01:37
|
|
|
|
bu oyun paralı mı
|
|
|
|
|
27 Ağustos 2007; 15:20:08
|
|
|
A.Q niye bu kadar yavaş iniyo
|
|
|
|
|
4 Eylül 2007; 23:15:36
|
|
|
sağol
|
|
|
|
|
15 Eylül 2007; 15:31:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xsampiyonx bu oyun paralımı Hayır, Paralı Deil.
|
|
|
25 Eylül 2007; 23:15:02
|
|
|
merhaba.. uzun bir süredir L2 oynuyorum..benim oynadıgım bir kac server var sizlere burada paylaşmak istiyorum.. l2loyal serveri http://www.l2loyal.com http://www.l2elite.us http://www.l2gold.com zaten tüm update ler v.b sitelerden indirilebilir.. sadece l2loyal en son c5 e gecicekti..diğer 2 server su an hala C4..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rampage4u -- 25 Eylül 2007; 23:16:42 >
|
|
|
2 Ekim 2007; 13:30:37
|
|
|
Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
|| Meğer Ne Kadar SisLi YoLLardan Geçmiş , Ne Kadar KaranLıkLara DaLmışım. Şimdi Farkettim de Ben Onca İnsan'ın İçinde Meğer Ne Kadar YaLnızmışım || || Bir şafak vakti dudaklarımda tebessüm kalbimde derinden acı veren bir sızı ile uyanırım rüyalarımdan.Dudaklarımdaki tebessüm seni rüyamda görmemin, kalbimdeki sızı ise sensizliğin işaretidir.Melek yüzün canlanır hayalimde, bebek kadar masum bakışların.O an sanki hançer saplanır garip yüreğime ölmek isterim o an.Güneş süzülür penceremden, odam aydınlanır fakat gönlüm hep karanlıktır ||
|
|
|
|
|
2 Ekim 2007; 16:17:09
|
|
|
yaw dün azimle 3gb lik oyunu indirdim hersey tamamda plaync den account aldım lakin account yanlış diyo orjinalinimi indirdim bilmiyorum oyun accountuna cevirmek için 35euro istiyo offffffffffff bana kullanılan ve türk oyuncuların oldugu tek link verebilirseniz sewinirim...3gb boşa indirdim sanırım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
LONG LIVE HEAVY METAL orta dünyaya geri dönüyorum hepinizi terk ediyorum iğrenç insancıkların iğrenç hayatları ve sewgileri... eğerki ölmezsem yemin ediyorum hepinizi yaşayan ölüler haline getiriceğim.. köpeğim olacaksınız..l..l o_O ..l..
|
|
|
|
|
6 Ekim 2007; 12:36:02
|
| | | |