Şimdi Ara

Playstation 4 Sony Tr Garantili Almaya Gerek Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playstation 4 alacağımda,sony tr garanti olanlarda baya fiyat farkı da var,ps4 sorun çıkarıyor mu sizce değer mi fiyat farkına ?

• Teknolojik aletlerin sorun cikarmasi biraz sans isi.alirsin ps4 u hic ariza yapmadan 4-5 sene goturur ama bazende 1 haftalikken ariza verir.fiyat farki beni pek sarsmaz derseniz sony tr garantili alin 2 sene icinde ariza verirse en azindan degistirirsiniz diger turlu ithalatci firmalar ariza olayinda ugrastirabilir.secim sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa.Monica -- 12 Haziran 2014; 4:17:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

Teknolojik aletlerin sorun cikarmasi biraz sans isi.alirsin ps4 u hic ariza yapmadan 4-5 sene goturur ama bazende 1 haftalikken ariza verir.fiyat farki beni pek sarsmaz derseniz sony tr garantili alin 2 sene icinde ariza verirse en azindan degistirirsiniz diger turlu ithalatci firmalar ariza olayinda ugrastirabilir.secim sizin

Ya onu biliyorum tabi ama şimdi Xbox 360 ilk çıktığında mesela çok arıza yapan bir konsoldu,ben forumdaki hata oranını merak ediyorum yani öyle tek tük ise arıza durumu bence gerek yok Sony Tr garantili almaya diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: bumel52

Teknolojik aletlerin sorun cikarmasi biraz sans isi.alirsin ps4 u hic ariza yapmadan 4-5 sene goturur ama bazende 1 haftalikken ariza verir.fiyat farki beni pek sarsmaz derseniz sony tr garantili alin 2 sene icinde ariza verirse en azindan degistirirsiniz diger turlu ithalatci firmalar ariza olayinda ugrastirabilir.secim sizin

Ya onu biliyorum tabi ama şimdi Xbox 360 ilk çıktığında mesela çok arıza yapan bir konsoldu,ben forumdaki hata oranını merak ediyorum yani öyle tek tük ise arıza durumu bence gerek yok Sony Tr garantili almaya diye düşünüyorum.

Forumda tekt uk sikayetler var.bir kac kisiye daha sorup ona gore karar verin.

• bence öle alman mantıklı
  • 100-200 fazla olsun Türkiye garantili olsun. Bu iş her ne kadar şans işi olsada fazladan verdiğin para senin sigortan aslında 2 yıl boyunca. Bu yüzden garantili almanı öneririm.
  • Aslinda arkadaslarim evet elektronikte biraz sans olayidir buna katiliyorum ancak Sony gibi bir firmanin tum oyun konsollarinda hata veya ariza olayi cok cok dusuktur ama tabiki resmi sony garantili almak herzaman psikolojik olarak cok rahatlatir bencede resmi garantili almak gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer güvenebileceğin bir yer varsa ithalat garantili alabilirsin hatta aradaki farka oyun, kamera veya ds4 alabilirsin.

• Bencede aradaki fiyat farkına pek aldırış etme TR garantili al , paralel ithalatta kiminle muhatap olacağın alacağın sonuç uzun sürebilir ama TR garantide Sony her daim iyidir.
  • gerek var
  • Paralel ithalat olarak spotçu yerine güvenilir internet sitelerinden almak daha mantıklı sonuç da bu cihazlar tüketici yasasına dahil, yanılmıyorsam 15 günlik iade süreci var diye biliyorum. Dolayısıyla cihazın herhangi bir arızası 15 günde rahatça ortaya çıkar bu durumda muhatap olarak bu siteye iade edersiniz diğer türlü spotçularla muhatap olmanız gerekirki ben bir keresinde karakolluk olmuştum. Aradaki farka oyun, kol veya psn üyeliği felan rahatça alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Paralel ithalat olarak spotçu yerine güvenilir internet sitelerinden almak daha mantıklı sonuç da bu cihazlar tüketici yasasına dahil, yanılmıyorsam 15 günlik iade süreci var diye biliyorum. Dolayısıyla cihazın herhangi bir arızası 15 günde rahatça ortaya çıkar bu durumda muhatap olarak bu siteye iade edersiniz diğer türlü spotçularla muhatap olmanız gerekirki ben bir keresinde karakolluk olmuştum. Aradaki farka oyun, kol veya psn üyeliği felan rahatça alırsınız.

Nasıl karakolluk oldunuz hocam ?
  • eurasia alın kafanız rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Paralel ithalat olarak spotçu yerine güvenilir internet sitelerinden almak daha mantıklı sonuç da bu cihazlar tüketici yasasına dahil, yanılmıyorsam 15 günlik iade süreci var diye biliyorum. Dolayısıyla cihazın herhangi bir arızası 15 günde rahatça ortaya çıkar bu durumda muhatap olarak bu siteye iade edersiniz diğer türlü spotçularla muhatap olmanız gerekirki ben bir keresinde karakolluk olmuştum. Aradaki farka oyun, kol veya psn üyeliği felan rahatça alırsınız.

2500 TL.ye Panasonic video kamera aldım. Çözünürlüğünü bana yüksek söylemişti güvendim, yalanmış satın aldıktan sonra farkettim, iade etmek için gittiğimde geri almadılar tekme tokat birbirimize girdik ve sonunda karakolda bitti. Sonun da kamera elimde patladı. O gün bu gündür spotçulardan alış veriş yapmam. Satana kadar can ciğer sarması ama sattıktan sonra seni tanımazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 12 Haziran 2014; 12:55:22 >

• Gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

2500 TL.ye Panasonic video kamera aldım. Çözünürlüğünü bana yüksek söylemişti güvendim, yalanmış satın aldıktan sonra farkettim, iade etmek için gittiğimde geri almadılar tekme tokat birbirimize girdik ve sonunda karakolda bitti. Sonun da kamera elimde patladı. O gün bu gündür spotçulardan alış veriş yapmam. Satana kadar can ciğer sarması ama sattıktan sonra seni tanımazlar.

Geçmiş olsun hocam böyle şerefsizlerle dolu ortalık. Benzerini telefoncuda yaşadım polis çağıralım tutanak tutsun diyince 9300 verdi 8520 yerine .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun hocam böyle şerefsizlerle dolu ortalık. Benzerini telefoncuda yaşadım polis çağıralım tutanak tutsun diyince 9300 verdi 8520 yerine .

Bu tür yerlere dikkat etmek gerekiyor. Kişi yerine firma ile muhatap olmak daha iyidir düşüncesindeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tür yerlere dikkat etmek gerekiyor. Kişi yerine firma ile muhatap olmak daha iyidir düşüncesindeyim.

Kesinlikle hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

100-200 fazla olsun Türkiye garantili olsun. Bu iş her ne kadar şans işi olsada fazladan verdiğin para senin sigortan aslında 2 yıl boyunca. Bu yüzden garantili almanı öneririm.

Hocam 100-200 için riske girmeye değmez, haklısınız. Ben Amerika'dan getirteceğim nasip olursa, 700 lira fark var. Böyle bir durumda risk alınması gerektiğini düşünüyorum. Haksız mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHeaven

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

100-200 fazla olsun Türkiye garantili olsun. Bu iş her ne kadar şans işi olsada fazladan verdiğin para senin sigortan aslında 2 yıl boyunca. Bu yüzden garantili almanı öneririm.

Hocam 100-200 için riske girmeye değmez, haklısınız. Ben Amerika'dan getirteceğim nasip olursa, 700 lira fark var. Böyle bir durumda risk alınması gerektiğini düşünüyorum. Haksız mıyım?

Senin kararın ona bir şey diyemem. Fakat Türkiye'de bile yurt dışı cihazları yüksek ücretlerden satan kişiler var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.