Şimdi Ara

Mario Kart 8, Wii U'nun Amerika'daki Satışlarını 4 Kat Arttırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Nintendo'nun bekleneni veremeyen ev konsolu Wii U için geçtiğimiz günlerde oldukça önemli bir oyun piyasaya sürüldü. Bununla birlikte tüm dünyada Wii U satışlarında hareketlilik yaşanmış görünüyor. 
     
        Daha önce İngiltere'de %666 gibi ilginç bir orana varan yükseliş yaşayan Wii U satışları, Mario Kart 8'in çıkışının ardından Amerika'da da tam dört kat artmış. Mario Kart 7 Amerika'daki ilk üç gününde 250 bin satabilirken, Mario Kart 8'de bu sonuç 450 bine çıkmış.
     








  • ubisoft elimizde 6 ay önce geliştirmesi bitmiş oyun var ama wii u satışlarının artmasını bekliyoruz diyor bir de.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Mario kart sonra bikaç oyun daha bu sekilde devam ederse sonu gelmez bu işin tamam mario iyi güzel baska ne var ki

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç şaşırmadım,elimde Wii U olmadığı için tecrübe edemedim oyunu ama sevdiğim YouTube kanalları oyunu gerçekten beğenmiş oynanış videoları da gayet güzel görünüyor.Mario Kart 8'in yanına güzel bir Legend Of Zelda yapılırsa Wii U satışları patlayabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nintendo xbone'u tokatladı. Kolay kolay ikinciliği kaptırmayacak gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    ubisoft elimizde 6 ay önce geliştirmesi bitmiş oyun var ama wii u satışlarının artmasını bekliyoruz diyor bir de.

    Kardeş mario zelda vs bunlar boru değil elbette arttırır ama ubisoft oyunu etki eder mi onu kestirmek zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Legend of Zelda yla da satislar tekrardan patlar diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nintendo xbone'u tokatladı. Kolay kolay ikinciliği kaptırmayacak gibi


    İkinciliği kaptırmayacak gibi mi? Japonya da mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Nintendo xbone'u tokatladı. Kolay kolay ikinciliği kaptırmayacak gibi</blockquote><br><br>İkinciliği kaptırmayacak gibi mi? Japonya da mı?


    O yorumu ben yazmadım ama pek meraklı olduğunu gördüğümden cevap vermek istiyorum.
    Nintendo Dünya genelinde gerek oyun çeşitliliği, gerekse hayran kitlesi bakımından ilk ikide yer alacaktır. DS, Wii, 3DS ile rekorlar kırarak liderliğini tescil etmişti. Şu Wii U'da da duyurulan ve çıkması beklenen en az 9-10 oyunu piyasaya bile çıkmadan bile satışları gayet iyi durumda. Mario Kart 8 ilk haftasında 1.3 milyon sattı ve Xbox One'ın PS4 gibi birinci parti kaliteli oyunları bile yokken Nintendo'ya nasıl rakip olacak bir anlatır mısın?
    Wii'nin rakibi Xbox 360 tam 6 kere fiyat indirimine gidip 100 dolara 2 yıl garanti ile abd'de satışa sunuldu da satış rakamları arttı. Xbox One'ı hangi özel oyunları hemde 200 dolar daha pahalıyken Wii U'dan daha fazla sattıracak. Halo, Gears of War, Titanfall vs vs konsol FPS'ye yığılmış durumda. Ryse adlı oyun dikkat çekiciydi o da 6/10 ile vasat olduğunu tescilledi. Yarış oyunu desen 100 milyon satan Wii'de 34 milyon Mario Kart satmış, Xbox 360'daki Forza serisini toplayıp çarpsan Mario Kart'a ulaşamaz.
    En iyi oyunlarını PC'ye de çıkaran bir konsol firmasından ne umut ediyorsunuz? Sen oyun adı ve kalitesini tescillediği puanını yaz bende Nintendo'nun oyunlarını yazayım. Bana 3. parti oyunla gelme çünkü konsollar 1. parti oyunlar için tercih edilirler. Şahsen PS4'ü de birbirinden güzel özel oyunları için satın alacağım ama 3. parti olarakta her oyunda FPS ve çözünürlük olarakta Xbox One'dan çok üstün. Ben bu nesili Wii U ve PS4 ile tamamlayacağım ama hani zevk meselesidir ya tek başına Xbox One yeter diyenlere hayretle bakıyorum.




  • itede ''Wii U neden satamıyor'' diye yazarlardan biri makale yazmıştı, Wii U oyunları çıktıkça satışları artar diye fikrimi belirtmiştim tekrar yineliyorum. Nintendo'nun tüm konsolları 1. parti oyunlar için tercih edilir, Nintendo konsollarında 3. parti satışlarına bakarsanız genelde pek satmadığını görürsünüz. PS4 ve Xbox One'ın en çok satan oyunları genelde 3. partilere aittir ve bu bağlamda Nintendo ile ayrılık gösterirler. 1. parti oyunlar için tercih edildiğini bildiğinden Nintendo donanım gücünü pek umursamaz çünkü PC'ye karşı rekabet şansı olmadığını bilir. Sabit donanım ile sürekli gelişen donanıma rakip olunamaz o yüzden kendi tarzında oyunlarla en çok kar eden oyun firmasıdır.
  • 60 saati geçti oynama sürem :D şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.