Şimdi Ara

Yeni MuOnline Kuruculari icin Bilgi/Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda forumda acilmis bir cok konu var her kes farkli bir seylerde zorlanmis ve yardim istemis bu cok normaldir.Insan bir seyi yapmakta zorlaniyorsa yardim istemeli ama boyle konularla forumda bir nevi konu kirliligi yapiyoruz.Bu yuzden her kesin yardim isteyip rencide edilmeden sorusuna cevap ala bilecegi bir konumuz olsun istedim.Yabancilarda var bizde neden olmasin? Neden her yeni kurucu ragezona yonelmeli? Ozellikle 97d serverler konusunda bilgim kapsaminda yeni server sahiplerine client, server files, website,webshop,webshop donate ayarlari konusunda yardimci olmaya calisacagim.Benim bilmedigim bir cok sey olabilir bunlarida tecrubeli uyerimizin paylasmaktan tereddut etmeyeceklerini dusunuyorum.ONEMLI UYARI!!! Lutfen skype, ozel mesaj, facebook araciligiyla yardim istemeyiniz.Sorunumuz neyse konuya yazalimki bizden sonra bu sorunu yasayanlar kolay cozumu bula bilsinler.Server kurulum anlatimi yoneticiler tarafindan yasaklanmistir.

• Güzel düşünmüştün fakat göreceksiniz sorulan soruların birkaç istisna hariç cevapları forum kurallarına aykırı olacak.
    Çunku hakları satın alınmış yada kişilere tastiklenmiş her program, kod parçası ve hatta özgün iletişim protokollerinin emule veya manipüle edilmesi kanunlarda cezaya tabi olan konular dolayısı ile DM gibi forumlarda bu konuların paylaşılması konuşulması forum kurallarına aykırı olacaktır.
    Nasil port acarım yada oyun açılmıyor gibi sorulardan başka sorulara cvp verirsen ta mesajların yada konu siliniyor.
    Yinede denemeye deger belki benim dusunemmedigim kanunun yasak olmayan yararlı cevaplarda olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yazilarim yanliş anlaşilmasin dh bu olursa herkez server acmayi basliyor 2006 2008 arasinda ne kadar server acilmis 1 ayda inceleyebilirsiniz, cok kotu sonuclar doguyor
    Konu kirliligi o kadar sacmalaşiliyorki sorular inanamazsiniz, sonrasinda ögretildikten sonra ogrenenler dahada farkli bir hal aliyor, ogrenmek isteyen hersekilde ogrenir eskiden bu kdr anlatim bile yoktu dosya yoktu vs vs vs.
  • Soylediklerinizde haklisiniz ama biz boyle davranirsak sonrada neden turkler bir birlerinin serverine saldiririyor neden muonline oldu diyemeyiz.Kendiniz soyluyorsunuz kurmak isteyen her turlu kurar baska sitelere yonelir.Biz burda server kurulum yasak oldukca analatamayiz ama bazi seylerde yardimci ola biliriz.Bu konuyu acmamdaki tek sebep Turkiyeden de artik guzel bir muonline ciksin istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 12 Haziran 2014; 1:10:34 >
    Sorun register.phpdan kaynaklaniyor galiba.Cozumunu Burdan indire bilirisiniz.
    Rar Sifresi: cimbom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 12 Haziran 2014; 8:45:16 >
    Daha Fazla Göster
  • kardes mu corede register yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 12 Haziran 2014; 13:19:33 >
  • En iyi itemler derken sanirim full itemler demek istediniz.Muserver/lang/kor/itemkor.txt dosyasi var.Itemkor.txt aciniz setlerin adina idlerine bakiniz.Ornegin full Flaming Phoenix Helm 7 21 11 1 1 7 63.
    Muserver/data klasorunde shop (yani satici) dosyalari var.Ornek:shop.txt shop1.txt shop2.txt.Burdan istediginiz itemi saticilara ekleye bilirsiniz.Site ile yasadiginiz sikintiyi daha acik yazarsaniz yardimci olmaya calisirim.
  • Aleykum Selam.Sanirim bizmu eskiden tutulan bir mu.Adi dolayisiyla avantajli baslayacaksiniz ama sunu unutmayalimki eski oyuncularin cogunlugu artik oyunu birakti.Simdi soyleki bazen diyorlarki mu'nun grafikleri iyi degil falan flan.Sunu goz ardi etmemek gerek ki sene 2014 ve devir artik mobil oyunculuk devri.Oyun sirketleride artik mobil sektore yonelmis durumda.Bu yuzdende artik eski basarinizi yakalaya bileceginizi dusunmuyorum acikcasi.Eger ki basarili olmak istiyorsaniz bir farklilik yaratmaniz gerekicek.Suan site olayida cok onemli.Ben hep yabanci server oynadim.Turk serverlerinin siteleri bana pek islevsel gelmiyor.Site olarakta Mucore veya EffectWeb tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom20 -- 17 Temmuz 2014; 15:49:06 >
  • cimbom20 Kardesim bole bi konu actigin icin sagol senin gibi insanlar artik zor bulunuyo bende eski bir mu cu olarak turk serverlarinin basarisizligina cok uzuluyorum ama bence bu bizim yuzumuzden kaynaklanio herkes birbirinin serverina saldiri yapio ve oyun kurucularida bunalio ve sunucu parasini odemio saldiridan dolayi ve oyun kapanio bence bizim biraz adam olmamiz gerekiyo cok sukur ben ole bi adiligi yapmadim kendi adima ama yapan arkadaslara soluyorum gercekten cok cocukca buluyorum bu yaptiginizi turk arkadaslar dort dortluk server acsalar bile kesin bi kabahat bulunuyo isallah yakin zamandada bi mu online kurmak istiyorum hic kurmadim server ama bilen arkadaslar sayesinde kurmayi dusunuyorum isallah adam gibi adamlar gelir oyunada iyi vakit gecirriz benim maksatim para kazanmak degil sadece muyu geri kazanmak online oyuncu olmasada ben muhabbet icin bi server acmak istiyorum ilgilenen arkadaslari yakin bi zamn da forum donanimda yazacagim SİMDİDEN Tesekkurler
  • http://www.bizmuonline.com buyrun turk hard server

Orijinalden alıntı: BaRBaR.

http://www.bizmuonline.com buyrun turk hard server

Arkadas yaptigin dogru birsey deyildir konu altına anlamsız reklam atman

Forum kullanmasini ogren tavsiyemdir, yoksa birileri sinirlenip bizmunuzu kefenmu yapar
    Park deyil burasi cocuk gibi davranmayiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bak kardes oradaki insanlar mu araysnda bende tavsiye ettm kımseden korkumuz yok cocukluk degldr sen bunu cocuk gıbı alglıyorsn he varsa kusur affola kaldrsnlar eyw
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.