Bildirim
MMO Canavarı - Bölüm 43
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Defiance 'nin ücretsiz olması iyi olmuş.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Beril Hanım, şu mmo'dan başka işlere de el atsanız artık BSC'de. MMO piyasası zaten durgun. Rezalet, kepaza oyunlarla dolu. Çoğu oyun soygun üzerine kurulmuş. Hikaye olarak demiyorum gerçek anlamda soygun. WoW'dan başka denenmeyi hak eden bir Wildstar var şu piyasada. Bu kadar kastırmayın. Gidin bari First Look videoları falan hazırlayın. Her hafta aynı temenniyle kapatıyorsunuz programı ama sizin de bildiğiniz gibi oynanmaya değer oyun bolluğuyla falan karşılaşmayacağız bu mmo piyasasında.
Heroes Of The Storm çıkmadan hiçbir oyun beni memnun edemez (yada en azından halka açılana kadar ) =D
Arkadaşım programın adı mmo canavarı. Ne yapsınlar oturup fifa mı oynatsınlar?
Senin gibilere kalsa mobil canavarında fifa mmo canavarında fifa -
Videolar açıldıktan 2 veya 3 saniye sonra kapanıyor bende varmı bunun çözümü ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Videolar açıldıktan 2 veya 3 saniye sonra kapanıyor bende varmı bunun çözümü ?
dostum o bittigi yerden 1sn sonrasına tıkla ordan devam ettir düzeliyor bendede aynı sorun var böyle yapıyorum (:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X