Giriş | |
|
|
|
20 Eylül 2006; 1:13:50
|
|
|
Arkadaşım solak olmayanlar bizim durumumuzu anlayamazlar.O nedenle kimse konuya rağbet etmedi.Yukarıda da dediğim gibi Yeryüzündeki insanların sadece yüzde onikisi solakmış ve ilginç bir bilgi daha:yazının ortaya çıkmasından bu yana bu oran hiç değişmemiş..Neyse asıl meseleye gelirsek; ben ciddi ciddi SLR makine alacağım zaman dediğim türden makine var mı yok mu daha detaylı araştıracağım...Yaşasın solaklar!!! quote:
Orjinalden alıntı: altimoddd müthiş bi konu açmışsın bende solağım ve zorlanıyorum...
|
|
20 Eylül 2006; 1:32:10
|
|
|
ben solakım ama bugune kadar hiç zorluk çekmedim resim çekerken
|
|
20 Eylül 2006; 14:08:39
|
|
|
Ben zorluk çekmesem de insan yadırgıyor hocam... quote:
Orjinalden alıntı: okko ben solakım ama bugune kadar hiç zorluk çekmedim resim çekerken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distomat -- 20 Eylül 2006; 14:09:33 >
|
|
20 Eylül 2006; 16:24:06
|
|
|
solak arkadaşlar sizlerde herşeyi sol ele alıştırmayın.Örnek yemek solak bile olsan yemek sağ elle yenir.Öle değilmi ? Ama sürekli bütün işleri sol ele alıştırırsanız size sağ ile iş yapmak zor gelecektir.Örnek cep telefonu elinizi cep telefonu ile alıştırabilirsiniz. Yadırgamak konusunda sonuçta yine elinizle tutuyosunuz.O elde sizin.Başkasının eli değil.Ve ya araba kullanırken vitesi solda olanımı alıcaksınız.Yada trafik yabancılar gibi soldan aksın.Burdada size herşey ters gelir.O yüzden elinizi alıştırınız.Sağlaklarda solu alıştırsın ödeşelim
Doory
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
20 Eylül 2006; 20:40:27
|
|
|
ya alttarafı bi düğmeye bascanız ya,, ohoo hhoh,, ben ayak parmağımla bile foto çekiyom..
|
|
|
|