Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SOLAKLAR İÇİN SLR MAKİNE VAR MI?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> SOLAKLAR İÇİN SLR MAKİNE VAR MI? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
distomat

14 Eylül 2006; 1:44:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Firmalar, solakları düşünerek fotoğraf makinesinin başta deklanşörü ve de tutmak için gerekli kısmının, cihazın sol tarafında olduğu SLR makineler üretiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distomat -- 21 Eylül 2006; 22:26:17 >

distomat

14 Eylül 2006; 13:14:34 

Yok mu bu konuda hiç bilgisi olan yaa..

teknikkonular

14 Eylül 2006; 13:50:25 

çok ilginç sag elinle denklaşöre basamıyor musun?
:::ABSOLUT®:::

14 Eylül 2006; 14:14:27 

çok zor bişey olmasa gerek..

[image]http://img84.imageshack.us/my.php?image=opuwb6.jpg[/image]
distomat

14 Eylül 2006; 14:15:28 

Burda mesele deklanşöre hangi elle bastığın değil.deklanşöre sağ elin herhangi bir parmağıyla basmak için doğal olarak cihazı da sağ elinle tutmak zorundasın ki bu da yükün sağ ele binmesi anlamına geliyor.Benim anlatmak istediğim, cihazın ağırlığının sol ele verilmesi...
quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

çok ilginç sag elinle denklaşöre basamıyor musun?

distomat

14 Eylül 2006; 14:17:56 

''Çok zor bişey'' değil fakat tamamen solak bir insan için bir hayli yadırgatıcı bir durum...
quote:

Orjinalden alıntı: aakın

çok zor bişey olmasa gerek..

BAy Ciddi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Eylül 2006; 15:29:56 

Bende solağım ama yok valla genel eğilim o yönde ama ben iki türlü de kullabilirim am yok fark etmiyor zaten

Ama olması lazom ya genel eğilim de SAĞLAK lar üstün ama valla yapılması lazım ya enteresan bir konu
distomat

14 Eylül 2006; 17:47:08 

Bir makalede yeryüzündeki toplumun yüzde 12 sinin solak olduğu yazıyordu.Yani başka bir ifadeyle yüzde 88 i sağlak .Dediğin gibi bu yüzden de genel eğilim olan sağlak olanlara göre hareket ediliyor..
quote:

Orjinalden alıntı: oguziu

Bende solağım ama yok valla genel eğilim o yönde ama ben iki türlü de kullabilirim am yok fark etmiyor zaten

Ama olması lazom ya genel eğilim de SAĞLAK lar üstün ama valla yapılması lazım ya enteresan bir konu

demirkanat

14 Eylül 2006; 18:18:43 

sağımı kullandığımdanmıdır bilmem bu hiç aklıma gelmemişti. ama böyle bir sorun bu zamana kadar dile gelmediyse firmalarda böyle bir makinaya yatırım yapmamıştır diye tahmin ediyorum. ama bence bu çok büyük bir problem değil... çift elle çekim yapılabilir...

bigSty
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Eylül 2006; 18:23:14 

bence dusunulmustur nadir olarak vardir piyasada ben sahsen oyle dusunuyorum.Solaklarda sag elle kullanabilir aslinda ama tam olarak hersey sola gore soruyorsaniz nadir de olsa belki vardir.
altimoddd

19 Eylül 2006; 16:22:26 

müthiş bi konu açmışsın bende solağım ve zorlanıyorum...

yardım için her zaman...
distomat

20 Eylül 2006; 1:13:50 

Arkadaşım solak olmayanlar bizim durumumuzu anlayamazlar.O nedenle kimse konuya rağbet etmedi.Yukarıda da dediğim gibi Yeryüzündeki insanların sadece yüzde onikisi solakmış ve ilginç bir bilgi daha:yazının ortaya çıkmasından bu yana bu oran hiç değişmemiş..Neyse asıl meseleye gelirsek; ben ciddi ciddi SLR makine alacağım zaman dediğim türden makine var mı yok mu daha detaylı araştıracağım...Yaşasın solaklar!!!
quote:

Orjinalden alıntı: altimoddd

müthiş bi konu açmışsın bende solağım ve zorlanıyorum...

okko

20 Eylül 2006; 1:32:10 

ben solakım ama bugune kadar hiç zorluk çekmedim resim çekerken

distomat

20 Eylül 2006; 14:08:39 

Ben zorluk çekmesem de insan yadırgıyor hocam...
quote:

Orjinalden alıntı: okko

ben solakım ama bugune kadar hiç zorluk çekmedim resim çekerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distomat -- 20 Eylül 2006; 14:09:33 >

ivica

20 Eylül 2006; 16:24:06 

solak arkadaşlar sizlerde herşeyi sol ele alıştırmayın.Örnek yemek solak bile olsan yemek sağ elle yenir.Öle değilmi ? Ama sürekli bütün işleri sol ele alıştırırsanız size sağ ile iş yapmak zor gelecektir.Örnek cep telefonu elinizi cep telefonu ile alıştırabilirsiniz.

Yadırgamak konusunda sonuçta yine elinizle tutuyosunuz.O elde sizin.Başkasının eli değil.Ve ya araba kullanırken vitesi solda olanımı alıcaksınız.Yada trafik yabancılar gibi soldan aksın.Burdada size herşey ters gelir.O yüzden elinizi alıştırınız.Sağlaklarda solu alıştırsın ödeşelim

Emrah_Tr

20 Eylül 2006; 19:53:51 

quote:

Orjinalden alıntı: ivica

solak arkadaşlar sizlerde herşeyi sol ele alıştırmayın.Örnek yemek solak bile olsan yemek sağ elle yenir.Öle değilmi ? Ama sürekli bütün işleri sol ele alıştırırsanız size sağ ile iş yapmak zor gelecektir.Örnek cep telefonu elinizi cep telefonu ile alıştırabilirsiniz.

Yadırgamak konusunda sonuçta yine elinizle tutuyosunuz.O elde sizin.Başkasının eli değil.Ve ya araba kullanırken vitesi solda olanımı alıcaksınız.Yada trafik yabancılar gibi soldan aksın.Burdada size herşey ters gelir.O yüzden elinizi alıştırınız.Sağlaklarda solu alıştırsın ödeşelim

2 sene önce ingiltereye gitmiştim, kız arkadasımımın vauxhall (ismini yanlıs yazmıs olabilirim,opelin ingilterede uretilen modeli) arabası vardı ve de çok acayip gelmişti.. herşey soldan akıyor.. arabanın içinde kendini acayip hissediyorsun

|| INTEL CORE2DUO E4300@3.2 GHZ (Stock Fan) || ASUS P5B || 2X1 GB MUSHKIN DDR2 1066@1225MHZ (5-5-5-14) || SPARKLE 8800GTS Ultra 320MB/320 BIT || SEAGATE 1000 GB SATA-II 32MB Cache HDD || SAMSUNG S203B 20X SATA DVDRW || BenQ 19 " FP94VW HDMI/DVI || THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR ATX KASA (550W) ||
Doory
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Eylül 2006; 20:40:27 

ya alttarafı bi düğmeye bascanız ya,, ohoo hhoh,, ben ayak parmağımla bile foto çekiyom..
Umit