Şimdi Ara

asus n751 ne zaman gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.notebookcheck.net/Asus-updates-Zenbook-series-with-QHD-UX303-and-the-multimedia-N751.118281.0.html

computex 2014 fuarında daha yeni tanıtılmış cihaz, tr pazarına gelir mi ? eğer gelirse tahmini olarak ne zaman ? asus tr destek mail attım bir dönüş olmadı tahmin ettiğim gibi..

asus notebook tr distributor bu bilgiyi verebilir diye düşündüm ama nasıl ulaşabiliriz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 9 Haziran 2014; 15:47:43 >

• Valla bende merak ettim bilgisi olan varsa beklıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emptybottle kullanıcısına yanıt
    Eger TR için üretim yapılırsa en geç temmuz gibi yani 20-25 gün sonra stoklarda olur. Ama TR için üretim olmazsa N750JK serisi ile devam edecez..

N750JK'nın tanıtımı Mart 2014' de yapılmış ve 15-20 gün sonra TR ye gelmiş, sitelerden magazaya eklenme tarihlerine bakabilrsiniz. Ben böyle yorumladım

Asus resmi sitesinde henüz tanıtmamış bu modeli ancak yabancı formlardaki bilgilere göre N750JK'nın upgrade edilmiş haliyle GXT860 DDR5 ekran kartı, IPS panel ve 3D camera özellikleri eklenmiş,

Ayrıyeten kasa tasarımında da bazı degişiklikler var mesela yekpare bir kasa degil ve fan çıkışları sol tarafta bulunuyor..

Bazı arkadaşlar bu model için 4k teknolojisini barındırdığını yazmış ama ben böyle bir bilgiye hiçbir yerde rastlamadım.

Fiyat olarak birşey diyemem ama 6 binden aşagı olacagını sanmıyorum.

Fuarda tanıtım videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 9 Haziran 2014; 21:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

Eger TR için üretim yapılırsa en geç temmuz gibi yani 20-25 gün sonra stoklarda olur. Ama TR için üretim olmazsa N750JK serisi ile devam edecez..

N750JK'nın tanıtımı Mart 2014' de yapılmış ve 15-20 gün sonra TR ye gelmiş, sitelerden magazaya eklenme tarihlerine bakabilrsiniz. Ben böyle yorumladım

Asus resmi sitesinde henüz tanıtmamış bu modeli ancak yabancı formlardaki bilgilere göre N750JK'nın upgrade edilmiş haliyle GXT860 DDR5 ekran kartı, IPS panel ve 3D camera özellikleri eklenmiş,

Ayrıyeten kasa tasarımında da bazı degişiklikler var mesela yekpare bir kasa degil ve fan çıkışları sol tarafta bulunuyor..

Bazı arkadaşlar bu model için 4k teknolojisini barındırdığını yazmış ama ben böyle bir bilgiye hiçbir yerde rastlamadım.

Fiyat olarak birşey diyemem ama 6 binden aşagı olacagını sanmıyorum.

Fuarda tanıtım videosu

cevap için teşekkürler, keşke sizin yorumladığınız gibi 25 gün sonra stoğa girse

asus tr konu hakkında bir mail attım, cevabını sizinle paylaşmak istiyorum :

quote:

Merhaba Barış Bey;

Talebiniz ASUS Türkiye ofisi tarafından ele alınmaktadır.

Yeni tanıtılan ürünlerimizin henüz TR pazarında satılıp satılmayacağı ve tarihleri netleşmemiş olmakla birlikte, N751 model ürünümüzün piyasaya sunulacak olursa 2014 4 .çeyreğinde olması planlanmaktadir.

ASUS ürünlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

fiyatı sormayı unutmuştum ama onun hakkında bir bilgi veremezlerdi zaten. buna göre eylül ayında ya da sonrasında tr'ye gelirse 5 bin gibi bir fiyattan girme olasılığı var mıdır ? sonuçta bir düşük modelinden tek farkı ips ekran ve gtx860 ddr5 karta sahip olması.

ben son zamanlarda dizüstü almayı düşünüyorum ve n550jk karar kılmıştım, sonra bu n751 modelini gördüm. eğer 5 bin küsürden girerse almaya pek yanaşmam, yerine retina macbook edinmeyi düşünürüm. bir de yılbaşına yaklaştıkça doların artacağını düşünüyorum. bu bakımdan sizce 2.500 verip n550jk almak daha mantıklı değil mi ? ilerde 400 liraya ssd taktırıp ekran yetersiz kalırsa da hdmi monitor almak iyi olur diye düşündüm. n750jk her ne kadar ssd ile gelse de ekranının ips olmaması eğer alırsam vereceğim paraya yazık olacak gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 9 Haziran 2014; 22:49:56 >

• emptybottle kullanıcısına yanıt
    O zaman bekleyip görecegiz kardeş, 3D camera özelligini unuttun bunlar eklenince üstüne iyi bir bakış açısıyla 5.500 gibi bir fiyat biçeceklerdir.

Tabi ürün piyasaya girdiktan bi kaç ay sonra 4.500-5000 civarı olabilir.

Fiyat farkı açısından düşünürsen senin için N550JK uygun olur. Ama her iki model için de verecegin paraya yazık olmaz.

N750JK'nın ekran paneli de bir ev kullanıcısı için gayet yeterli geliyor bana ama tabi IPS panel kullanmadıgım için aradaki farkları çok bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

O zaman bekleyip görecegiz kardeş, 3D camera özelligini unuttun bunlar eklenince üstüne iyi bir bakış açısıyla 5.500 gibi bir fiyat biçeceklerdir.

Tabi ürün piyasaya girdiktan bi kaç ay sonra 4.500-5000 civarı olabilir.

Fiyat farkı açısından düşünürsen senin için N550JK uygun olur. Ama her iki model için de verecegin paraya yazık olmaz.

N750JK'nın ekran paneli de bir ev kullanıcısı için gayet yeterli geliyor bana ama tabi IPS panel kullanmadıgım için aradaki farkları çok bilemem.

cihazda adobe programları kullanacağım için ips panel benim için önemli. ayrıca n750jk freedos versiyonu neden yok ? arada 300 lira oynardı eminim freedos versiyonu ile.
  • Yeni haber yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus z97-A Nasıl bir kart?
    11 yıl önce açıldı
    Hangi Asus daha mantıklı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.