Benim Aopen gayet güzel bir kasa özellikle güç kaynağı çok iyi tabi ben soğutması çok daha iyi efsane bir kasa almak istiyorum Feel Hurranica 2 leri gözüme kesitirdim güzel kasaya benziyolar soğutması iyi gibi ancak Psu ları ve diğer sahip oldukları yapı nasıldır merak ediyorum para biriktirmekle meşgulum bütün sistemi neredeyse yenilycem yardımcı olursanız sevinirim.
Asus P5Q Intel P45 Chipset Motherboard - İntel Pentium E2180 @ O/C: 2.67 Ghz - 1333 Mhz FSB - A-Data 1024x2 2 GB 667 Mhz Ram @ 887 Mhz 5-5-5-15 - Palit Nvidia 8600 GT GPU - Thermaltake VG7400BWS Case - Thermaltake 400 watt PSU - LG Sata DVD-RW Siyah - Samsung HD321KJ 320 GB 7200 RPM 16 MB Cache SATA 2 HDD - Samsung PATA 120 GB 7200 RPM 8 MB HDD - SMC 9452TX Gigabit Ethernet Card Realtek Chipset - 2x Sunbeam 12 CM Mavi Led Case Fan - Thermaltake 12 cm Case Fan - Akasa 12 cm Case Fan
bende feel 2 hurricane var dostum kasada önde 14 cm fan arkada 12 cm egzoz yan kapakta sonradan ilave ettiğim 12 cm ve 8 cm fan var.Böyle bir kasada kasırgalar esmesine rağmen hala cpu ısım 48 c den aşağı düşmüyo kafayı yedim yapmadığım şey kalmadı kaç kere macun tazeledim değişik macunlar denedim olmadı olmadı ayriten cpu soğutucumda var thermaltake ama yine cpum 48 c de geziyo uyuz oldum...
Feel kasalar bana göre hiç de öyle efsane bir kasa değil. Önde ve arkadaki iki tane kocaman fanın dışında bir esprisini göremedim ben. Yurtdışındaki forumlara falan bakarsan esamesi okunmaz, PSU'su da son derece vasat sanıyorum. Bence siz ya elinizdeki ile devam edin ya da gerçekten iyi bir markanın ürettiği bir ürüne yönelin.
feel kasalar malzeme ve güc kaynagı bakımından cok kötü deniliyo dogru olabilir özellikle güc kaynagı yönünden... ben kullanıyom ve cokta memnunum ama güc kaynagını degiştirdim suan cpu idle 23-24 , hhd 15-16 , mobo 29-30 sistem imzamdaki gibi günlük olarak kullanımda ben sogutmasından gayet memnunum
intel6420@3.6ghz(1.424v)/Zalman 9700NT/2gb team extreem 800mhz@1128mhz(5-5-5-15)/gigabyte p35 ds4/sparkle8800gts 320mb(648/1674/2106)/be quiet! BQT Straight Power E5-700W/2x250 GB Seagate...410AS/feel hurricane 1
arkadaşım bende feel 2 kullanıyorum. extreme parçalar kullanmıyorsan psu gayet yeterli. soğutması çok iyi ben çok memnunum, kablolarla oynayarak 7 v ile çalıştırıyorum 14 ve 12 lik fanları gayet sessiz. sistemim imzada yazıyor sanırım yaklaşık 250- 260 wat güç çekiyor, herhangi bir sorun çıkmadı. istersen psu yu değiştirebilrsin. asus ve aopen dan daha iyi bir kasa bence. çoğu kişi dış kısımdaki saç ın kalitesini beğenmiyor, tabiiki bi cm staker yada tt armoe kadar olamaz ama benim gibi orta direkler için gayet iyi. bu benim görüşüm, karar senindir. şimdiden alacağın yeni sistem hayırlı olsun diyelim. :D
arkadaşlar ben cmstecker hayrını olmamaragmen parasızlıkatan bi iknci el feeel1aldım ve kurtuldum fanları gayet iyiyi sesolarak cok cok sesiz diyemme amma bence ses olayı iyyii rahatsız etmiyor beni sogutmasına gelince ben memnunum işlemci :29derece idle loadda 36cıkıyor bord :36-38 drece bece iyiybir sogutma gerek durasam üste bi 12lik yanadabi 12lik düşünüyorum amam gerek duymadım bu yaz osıcaklarda bile bence o fiata cok iyiy o kadra para veripte hayal kırıklıgı yaşama ihtimalde var psu sunda bilgim yok pusus suz aldın benim tagan 480 black zaten fan sız sayılır fan varmı yokmu belli degil
valla dostum benim arkadaşımın bilgisayarına yeni ram eklemiştik ve bilgisayar oyun oynamaya başlayınca reset atıyordu.güç kaynağından olduğunu buldum ve feel hurricane 2 kasa aldık. sonuç harika.hatta %30 oranında o/c yaptık athlon 2800 işlemciye. ısı stok fan olmasına ramen 42 dereceyi gecmiyor.o kadar prof değilim ama bence güzel bir kasa. tabiki fiyatına göre. daha cok param var dersen onu bilemem o zaman daha iisini al derim tabiki
Benim Aopen gayet güzel bir kasa özellikle güç kaynağı çok iyi tabi ben soğutması çok daha iyi efsane bir kasa almak istiyorum Feel Hurranica 2 leri gözüme kesitirdim güzel kasaya benziyolar soğutması iyi gibi ancak Psu ları ve diğer sahip oldukları yapı nasıldır merak ediyorum para biriktirmekle meşgulum bütün sistemi neredeyse yenilycem yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
İmza: Asus P5ND2 SLI - İntel Pentium 4 531 - Hi-Level 512 mb 533 Mhz - HİS ATİ X600 PRO - Aopen kasa - Gerçek 300watlık Aopen güç kaynağı - Coolermaster Hyper6+ Cpu soğucu.
Her Şey Vatan İçin!
İmzandaki sistemi OC ye fazla yüklenmezsen Feel2 550 watt kasa alabilirsin. Amacın OC yapmak ise PSU yu değiştirmen lazım. Normal kullanımda feel2 550watt sana yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 21 Eylül 2006; 18:52:15 >
açıkçası fanların ne olduğu önemli değil, kasa materyali çok önemli..sonuçta ucuz saç malzemeden yapılan bir kasa..daimi olarak ısıyı tutar..alüminyum ya da çelik kasaları asla soğutmada yakalayamaz..paran varsa alabileceğin chieftec,silverstone,thermaltake,aerocool gibi çok iyi kasalar var ama eğer paran bu kasaya yetiyorsa o zaman tabii o ayrı..
Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD
550 watt bi feel deki psu 350 watt vermezmii..buda sistem için yeterli bence..
olaya watt olarak bakmayın amper olayı Ben eşşek gibi çalışıp fıstık gibi Lian Li aldım uzun süre kullanırım param yoksa bile feel almam iğrenç ıyk..berbat bir işçiliği var..hoş lian li den sonra hepsi öle geliyor nıhahahaha