Feel Kasalar ve Soğutma (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma

Hacker683 -> Feel Kasalar ve Soğutma (13 Eylül 2006; 22:38:59)

Benim Aopen gayet güzel bir kasa özellikle güç kaynağı çok iyi tabi ben soğutması çok daha iyi efsane bir kasa almak istiyorum Feel Hurranica 2 leri gözüme kesitirdim güzel kasaya benziyolar soğutması iyi gibi ancak Psu ları ve diğer sahip oldukları yapı nasıldır merak ediyorum para biriktirmekle meşgulum bütün sistemi neredeyse yenilycem yardımcı olursanız sevinirim.

@armagedon@ -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (13 Eylül 2006; 23:33:06)

bende feel 2 hurricane var dostum kasada önde 14 cm fan arkada 12 cm egzoz yan kapakta sonradan ilave ettiğim 12 cm ve 8 cm fan var.Böyle bir kasada kasırgalar esmesine rağmen hala cpu ısım 48 c den aşağı düşmüyo kafayı yedim yapmadığım şey kalmadı kaç kere macun tazeledim değişik macunlar denedim olmadı olmadı ayriten cpu soğutucumda var thermaltake ama yine cpum 48 c de geziyo[&:]uyuz oldum...

kantele -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (13 Eylül 2006; 23:38:59)

Feel kasalar bana göre hiç de öyle efsane bir kasa değil. Önde ve arkadaki iki tane kocaman fanın dışında bir esprisini göremedim ben. Yurtdışındaki forumlara falan bakarsan esamesi okunmaz, PSU'su da son derece vasat sanıyorum. Bence siz ya elinizdeki ile devam edin ya da gerçekten iyi bir markanın ürettiği bir ürüne yönelin.

_H@Z@R_ -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (13 Eylül 2006; 23:52:08)

feel kasalar malzeme ve güc kaynagı bakımından cok kötü deniliyo dogru olabilir özellikle güc kaynagı yönünden... ben kullanıyom ve cokta memnunum ama güc kaynagını degiştirdim suan cpu idle 23-24 , hhd 15-16 , mobo 29-30 sistem imzamdaki gibi günlük olarak kullanımda ben sogutmasından gayet memnunum

1907 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (14 Eylül 2006; 0:01:26)

arkadaşım bende feel 2 kullanıyorum. extreme parçalar kullanmıyorsan psu gayet yeterli. soğutması çok iyi ben çok memnunum, kablolarla oynayarak 7 v ile çalıştırıyorum 14 ve 12 lik fanları gayet sessiz. sistemim imzada yazıyor sanırım yaklaşık 250- 260 wat güç çekiyor, herhangi bir sorun çıkmadı. istersen psu yu değiştirebilrsin. asus ve aopen dan daha iyi bir kasa bence. çoğu kişi dış kısımdaki saç ın kalitesini beğenmiyor, tabiiki bi cm staker yada tt armoe kadar olamaz ama benim gibi orta direkler için gayet iyi. bu benim görüşüm, karar senindir. şimdiden alacağın yeni sistem hayırlı olsun diyelim. :D

dargmen -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (14 Eylül 2006; 0:51:04)

arkadaşlar ben cmstecker hayrını olmamaragmen parasızlıkatan bi iknci el feeel1aldım ve kurtuldum fanları gayet iyiyi sesolarak cok cok sesiz diyemme amma bence ses olayı iyyii rahatsız etmiyor beni sogutmasına gelince ben memnunum işlemci :29derece idle loadda 36cıkıyor bord :36-38 drece bece iyiybir sogutma gerek durasam üste bi 12lik yanadabi 12lik düşünüyorum amam gerek duymadım bu yaz osıcaklarda bile bence o fiata cok iyiy o kadra para veripte hayal kırıklıgı yaşama ihtimalde var psu sunda bilgim yok pusus suz aldın benim tagan 480 black zaten fan sız sayılır fan varmı yokmu belli degil[:'(][;)]

Hacker683 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (14 Eylül 2006; 14:05:53)

Saolun arkadaşlar iyi bir kasa bulamazsam ya Feel alıcam yada benim Aopen ı kullancam.

FuRkN -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 16:40:41)

valla dostum benim arkadaşımın bilgisayarına yeni ram eklemiştik ve bilgisayar oyun oynamaya başlayınca reset atıyordu.güç kaynağından olduğunu buldum ve feel hurricane 2 kasa aldık. sonuç harika.hatta %30 oranında o/c yaptık athlon 2800 işlemciye. ısı stok fan olmasına ramen 42 dereceyi gecmiyor.o kadar prof değilim ama bence güzel bir kasa. tabiki fiyatına göre. daha cok param var dersen onu bilemem o zaman daha iisini al derim tabiki

ilker_inside -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 16:58:10)

herşeyi eleştirilebilir ama soğutmasına laf yok[:(]

SavageWarrior -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 18:51:17)

quote:

Orjinalden alıntı: Hacker683

Benim Aopen gayet güzel bir kasa özellikle güç kaynağı çok iyi tabi ben soğutması çok daha iyi efsane bir kasa almak istiyorum Feel Hurranica 2 leri gözüme kesitirdim güzel kasaya benziyolar soğutması iyi gibi ancak Psu ları ve diğer sahip oldukları yapı nasıldır merak ediyorum para biriktirmekle meşgulum bütün sistemi neredeyse yenilycem yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

İmza:
Asus P5ND2 SLI - İntel Pentium 4 531 - Hi-Level 512 mb 533 Mhz - HİS ATİ X600 PRO - Aopen kasa - Gerçek 300watlık Aopen güç kaynağı - Coolermaster Hyper6+ Cpu soğucu.

Her Şey Vatan İçin!

İmzandaki sistemi OC ye fazla yüklenmezsen Feel2 550 watt kasa alabilirsin. Amacın OC yapmak ise PSU yu değiştirmen lazım.
Normal kullanımda feel2 550watt sana yeter.

BLUE MAnN -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 21:38:41)

kasayı kullanmadım ama görüntü olarak ve soğutma olarak orta seviye kullanıcıya powerda yeter kasa da ...

NuriAlcho -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 21:44:29)

açıkçası fanların ne olduğu önemli değil, kasa materyali çok önemli..sonuçta ucuz saç malzemeden yapılan bir kasa..daimi olarak ısıyı tutar..alüminyum ya da çelik kasaları asla soğutmada yakalayamaz..paran varsa alabileceğin chieftec,silverstone,thermaltake,aerocool gibi çok iyi kasalar var ama eğer paran bu kasaya yetiyorsa o zaman tabii o ayrı..

alpbey -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 21:46:02)

550 watt bi feel deki psu 350 watt vermezmii..buda sistem için yeterli bence..

Künefeİsmet2 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 21:57:23)

quote:

Orjinalden alıntı: alpbey

550 watt bi feel deki psu 350 watt vermezmii..buda sistem için yeterli bence..

olaya watt olarak bakmayın amper olayı [&:] Ben eşşek gibi çalışıp fıstık gibi Lian Li aldım uzun süre kullanırım param yoksa bile feel almam iğrenç ıyk..berbat bir işçiliği var..hoş lian li den sonra hepsi öle geliyor nıhahahaha[8D]

Hacker683 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (21 Eylül 2006; 22:06:00)

ZOrunlu oalrak yeni bir power aldım Hiper in amma kaç watlık olduğunu bilmiyorum

dawnwater -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (26 Eylül 2006; 15:59:07)

bende feel kullanıyorum ve gayet memnunum... canavar gibi valla [:(]

Serhat İşkodra -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (26 Eylül 2006; 16:50:08)

Beyler tutturmusuz bir psu dandik diye hiç arza cıkartmayan parca varmı ? Yok ben forumda bir kişi haricinde sorun yasayan gormedim.
Bir yetkili bana feel kasalarının turkiye ye psu suz geldigini ve buraya getiren ditiributoru tarafından psuları burda takılıyormus FSP marka ancak sorun yaşayan arkadaslarım var diye usteleyince bana elleinde fsp kalmadıgında baska marka takılmıs olacagını soyledi...
Yabancı forumlarda feel hurricane diye kasayı bulamamanız dogal cunju sagdece feel markasıyla turkiye ye geliyor bu kasalar...
Yukarıda belirttigim gibi Feel 550 w cok extreme bir sistem kurmazsan sizi idare eder.

alisagir -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (26 Eylül 2006; 18:08:04)

bencede kötü yönleri abartılıyor biraz

SEAL4EVER -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (27 Eylül 2006; 0:08:16)

Beyler Feel kasalar iyidir..Soğutmasınada laf yok ama gürültülü biraz ya..Benim tanıdığım arkadaşlar hep sesten şikayetci..7 volta devam yani[8D]

hucjo -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (27 Eylül 2006; 0:42:54)

quote:

Orjinalden alıntı: dawnwater

bende feel kullanıyorum ve gayet memnunum... canavar gibi valla [:(]

+1 malzeme biraz dandik ama olsun [8D]

ottoman_solider -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (27 Eylül 2006; 0:53:54)

Fiyat/performans açısından tartışılmaz.Gerçekten eski kasam feel1 di içerde sıcak hava resmen kalmıyor.Bu arada psu ları fazla güçlü sistemi kaldıracak kadar aham şaham bişi değil.Piyasa da ucuz fiyata bulunabilicek en aerodinamik kasa[:)].Kaliteli işçilik ve kaliteli mazlemesi olanlarında soğutma açısından hiçbir ekstrası yok feel kasalardan.Cm stacker kullanıyorum feel hem daha estetik hemde daha hafifti.Boyut ve multi öz göz önünde bulundurulmazsa soğutmada stacker la aynı[:'(]

ANTİDOTE35 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (7 Ocak 2008; 19:50:48)

Arkadaşlar bende feel kasa var ancak system sıcaklığı 58c nin altına düşmüyor birde AUX sıcaklığı 125c nin altına düşmüyor bunlar kasadan dolayımı cpu sıcaklığı da 30c yi geçmiyor anlamadım cvp yazarsanız sevinirim...

Cehennemmarşı -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (8 Ocak 2008; 3:44:06)

Feel kasaların ne soğutması ne işçiliği ne de psusu para etmez. Sadece alıp yontup mod yapanlar için biçilmiş kaftan. Kime feel kasa topladıysak illa bir yerinde sorun çıktı. Üç kuruş daha koyup üst modellerden almak en mantıklısı. [:'(]

twincept -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (8 Ocak 2008; 9:56:48)

Evt bende fell kullanıyorum ve şikayetçi deilim orta direk tabaka için alınacak en ii kasalardan biri [:'(]

wolfturk -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (15 Mayıs 2008; 21:15:45)

Kasa fiyatına göre gayet iyi bende Feel huricane 2 var ama eğer güçlü bir ekran kartı kullanıyorsan yeni bir PSU alman şart söyliyim.Arkadaşın dediği gibi Önde 14 cm fanın önünde bi plastik pervane var o parça uçak motoru etkisi yapıyo arkada 12cm egzoz fan var.Yanlız alacak olanları uyarıyım kasanın içini resmen toz yuvasına çeviriyo odada ne kadar uçan nesne varsa hepsini kasanın içine atıyo ben öndeki fanı ters çevirdim yani ikiside kasanın kapağındaki boşluklardan havayı çekip dışarı atıyo içinde toz olmuyo tabii ve soğutmasıda gayet güzel şuanda [sm=destere.gif]

CominqUndone -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (16 Mayıs 2008; 10:00:29)

sogutmasından gayet memnunum çok çizilio ama işimi fazlasıyla görüo[:'(]

lkoseomur -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (17 Mayıs 2008; 21:02:06)

Valla kimse feel kasaya kötü demesin... Bu fiyata alınabilecek en iyi kasa feel... Ucuz ve kaliteli.. Tabiki daha üstün kasalar var ama fiyat olarak çok yüksekler. Ben yaklaşık 2 yıldır Feel Cyclone 460 Waat kasa kullanıyorum. Siyah olmasından dolayı çizikleri belli ediyor başkada bir sorunum yok... Kullandığım sistemde imzada yazılı hatta fazladan 2 neon ışık ve 3 tane 12 cm lik fan takılı...

mehmet328 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (17 Mayıs 2008; 22:14:34)

feel aldığı parann hakkını veriyo psu hariç 100 ytl lik malın en iyisi yani bendede feel 2 hurricane var yanda pencere önde arkada yanda pervane şekil güzel daha ne[:'(]

AnseLmo82 -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (17 Mayıs 2008; 22:50:38)

ben kasanın yan kapağını açınca üşüyorum resmen

lonely_man -> Cevap: Feel Kasalar ve Soğutma (18 Mayıs 2008; 21:26:46)

Bendede Feel Hurricane 2 var.PSU sunu bilmiyorum Psu suz aldım.Sogutması bence gayet iyi ama öndeki uçak motoru pervanesi yamuk dönüyor.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.59375