Şimdi Ara

SATILMIŞTIR SATILIK GİGABYTE GA 970A DS3P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkaptan -- 11 Haziran 2014; 15:40:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Geçmiş olsun referansı düşük insanlarla alışverişte denemeden kesinlikle ödeme yapmamak lazım. Sanki devrelere kadar çatlak gibi duruyor ama inşallah sıkıntısız şekilde çalışıyordur.
  • ilgili kişi ne diyor bu işe ....yazık günah bir dolu para vermişsinizdir...bence iade için bastırın...yazık olmuş karta....sabırlar dilerim
  • djkaptan kullanıcısına yanıt
    Kartı bir deneseydiniz, belki çalışmasında bir sorun olmaz ve kullanırsınız. Bu şekilde satmanız zor olur ve satsanız bile çok zarar edersiniz. Ayrıca hakkınızı da arayın, mümkün olduğunca zararınızı gidermeye çalışın. Elinizden geleni yaptıktan sonra "Allah-u Teala'ya havale ettim." demeniz sizin açınızdan daha iyi olur.
    Ürünü satan kişinin tüm kusurlarını söylemesi gerekir. O çatlak da satıcının farkedemeyeceği türden değil yani. Bu işle uğraşan herkes kolaylıkla görür o kusuru. Keşke alırken kontrol edip alsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DownClock01 -- 9 Haziran 2014; 11:48:21 >
  • Geçmiş olsun. Ya o konuya ben de mesaj atmışım güzel fiyat falan diye üzüldüm bunu okuyunca şimdi. İnşallah sonuç alırsınız, hiç mi çalışmıyor anakart?
  • djkaptan kullanıcısına yanıt
    Sizin olduğunuz semtte yada yakınlarında olan bir arkadaş vardır forumdan. Rica edin işlemci temin edebilecek birine ve deneyin. Hiç olmadı 2. el malzeme satan, tamir işlerine bakan bir bilgisayarcıya gidin anakartı test edin orda. Para almaz büyük ihtimal ama alsa bile maximum 5-10 lira alır diye tahmin ediyorum.
  • Yakınlarda bir bilgisayarcıya rica etseniz belki deneyebilirler. Çok geçmiş olsun, inşallah aranızda anlaşıp çözersiniz durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GIGABYTE A320M-S2H 300TL
    4 yıl önce açıldı
    Gigabyte Z77x-ud3h-Satıldı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi dilekleriniz yardımlarınınz için teşekkürler arkadaşlar en mantıklısı oyle yapmak sanırım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• veri yolunun tam dibinde az bir sert hamle ile sıkılır yada yerleştirirken sıkıştırılırsa alttaki pcı yuvalarının çalışmaması durumu söz konusu olabilir. bazen sıfır kutulardanda çıkabiliyor maalesef denk gelmediğim durum değil sıfır ürün kuzey köprüsündeki soğutcunun bacağı kırık köprününde ortası yarılmıştı. alırken açmasam kutusunu ayvayı yemiştim sen yaptın diye yapıştırmışlardı. alırken ne olursa olsun bakmak lazım maalesef.
  • Geçmiş Olsun.
    Ciddi Alıcıyım PM
  • Selamlar, djkaptan anakartı satmana sevindim... bu konuyu şimdi görüyorum, açıkçası ne yazılmıştı bilmiyorum ama gelen yorumlara bakarak bir açıklama yapmam gerektiği hissine kapıldım. Anakartı djkaptana santan kişi benim, imzamda görünenden çok daha fazla son yıllarda eklemediğim referanslarım var, tanıyanlar beni bilir....

Anakartı ben djkaptan kardeşime sattım. Söz konusu anakartı yaklaşık 6 ay önce aldığım ve ses çıkışının sorunlu olması sebebiyle distrubitörden sıfır bir anakat ile değişim kararının çıkması sonucu ile edindim. Anakart ile ilgili teknik servis sürecinin uzun sürebileceğini düşünerek ben de yeni bir anakart aldım. Bu yüzden de ayıplı ürün kapsamında değiştirilen ve bana verilen yeni anakartı poşetinden dahi çıkartmadan (anakart ve bütün akeseuarları açılmamış şekilde poşetlerinde) forumda ilan verdim. beni forum üzerinden bulan djkaptan ile anlaşarak satışı elden gerçekleştirdim, sağolsun arkadaşımız anakart işyerimde olduğu için ofisimize kadar geldi ve anakartın ambalajlarının hiç açılmadığını da görerek bedelini ödemek sureti ile satın aldı, satın aldığı saat tam olarak sabah 11:50 idi Buraya kadar herşey güzel, bunun sonrasında saat 19:40 da bu arkadaştan önce bir telefon sonra da whatsapp mesajları aldım.

Sorunumuz şuydu: Anakarın daha önce montajının yapılmış ve vida montaj yerinden çatlatıldığını, hatta ir yapıştırıcı ile yapıştırıldığını ve yağıştırıcının da kurumadığını söylüyordu. Önce çok şaşırdım, telefonu ilk açtığım anın şaşkınlığı ile " getir bakalım, haletmeye çalışırız "dedim. Ama daha sonrasında hem yolladığı mesajlar hem de düşününce konu ile ilgili kafamda bir sürü soru ve sorun oluştu. Öncelikle elden bir ürün sattım, ürünü sabah sattım, akşama kadar ben olsam 50 defa anakarta açar bakarım, o saati beklemem, aynasını poşetinden çıkartıp kasaya takana kadar önce anakartı incelemedi mi bu arkadaş gibi düşünceler. Sonuç olarak benim haricimde anakartın poşetinin hiç açılmamış olduğuna ofis arkadaşlarım şahit, kaldı ki satın alan arkadaş da buna itiraz etmiyor, zaten kendisi de, ben bu nedenle açıp inceleme gereği duymadım diyor. Şimdi aklıma takılan soru şu, ya bu arkadaş mont6aj esnasında bu anakartı çatlattı ise? Para çok büyük bir para değil, 170TL, ki aynı anakartı vatan 224 tl ye satmakta... Ama az bir para da değil, kimsenin ahını da almak istemem, günahına da girmek istemem, haram da yemek istemem, kul hakkına büyük önem veririm ama hakkımı da yedirmek istemem... Ekte arkadaşın bana telefon görüşmesi haricinde yolladığı mesajların screenshotları bulunmakta...

Siz böylesi bir durumda olsanız ne yapardınız? Sizce bende kötü bir niyet mi var? Ben iman eden bir insanım ve Allahtan korkarım, kul hakkı yemekten çok korkarım, djkaptan ile son konuşmamız, "kardeşim sen bu anakartı al, garantisinde olduğu EXA firmasına götür, bir sorun olursa konuşalım" şeklinde oldu... bundan sonra beni djkaptan hiç aramadı... ben de kusura bakmasın ama işimi gücümü bırakıp anakartı exa götürene kadar aynısını kendisinin bir denemesini rica ettim... yazılanları okuyunca böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetim. Keşke konuyu açarken beni de ekleseydi de taraf olarak açıklamayı tasadüfen görüp yapmasaydım. Yaşım 38, 3.5 yaşında bir oğlum var, 170 lira için evladımın boğazından haram lokma geçirmem!

Teşekkürler

@ramazandeveli
    @DownClock01
    @black_flood
    @srtsrt07
    @djkaptan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frequen z -- 25 Haziran 2014; 23:51:32 >

• Başlığın da keleğe geldik olmasıgerçekten hiç etik olmamış....
  • frequen z kullanıcısına yanıt
    Hocam seni direk olarak suçlamadım, ilan sahibi arkadaşın dediklerini baz alarak yapılabilecek şeyleri yazdım, yardımcı olabilmek amacıyla. Başka bir niyetim yoktu. Sorunun çözülmesine de sevindim.
  • Dostum ben konuyu malesef bugün tesadüfen gördüm... keşke satılmıştır şeklinde değiştirilmeden önce görebilseydim, ne yazıldığı hakkında en ufak bir bilgim yok ama yorumlardan yola çıkarak bunu yazma gereği hissetim, sen normal bir şekilde taraflardan birini dinlediğin için uygun oldugunu dusundugun fikrini paylaşmışsın... keske arkadaş baştan beni de dahil etseymiş, savuunma yapma imkanımız olsaymış.

Selamlar

@DownClock01
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.