Şimdi Ara

Femalebone- Ninja

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    Femalebone-Twisting Nether.

    Bu eleman bugün bizim guild arkadaşımızdan wand ninjalamıştır. Trade chatte de yazdıgımda 3-4 oyuncunun daha önce agzının yandıgını da gördüm. Böylelerine ne demek lazım buradan yazamıyorum zaten suratına yazdım. Hepinizin bilgisi olsun. Armory de mevcut aldığı wand.



  • komiksiniz gerçekten ya :) gece yarısı bir item için ağlayacagınıza gidin lise bitirme sınavlarınıza falan çalışın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvo35

    komiksiniz gerçekten ya :) gece yarısı bir item için ağlayacagınıza gidin lise bitirme sınavlarınıza falan çalışın.

    Aynen mop bitmiş adamlar normal wand icin aglıyor.. ona yetki verirsen calar tabi.
  • hiç sevmediğim olay , Yorumlara bakıyorumda asıl onlara gülüyorum adam item çalıyor ve haklı çıkıyor hangi dünyadasınız siz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Haziran 2014; 6:38:29 >
  • Resmi olmayan Twisting Nether forumlarına hoşgeldiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Adamin hakli ciktigi falan yok buraya bunun icin konu acilmasi komik sadece. Pug gruba girip item ninjalatmamayi ogrenememislerse sorup ogrensinler bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M@hFeL

    Adamin hakli ciktigi falan yok buraya bunun icin konu acilmasi komik sadece. Pug gruba girip item ninjalatmamayi ogrenememislerse sorup ogrensinler bence.

    Öğretsen peki?
  • master loot ayarlayıp yanlışlıkla itemi adama verdiyseniz kabahat sizde zaten .

    ha yok RL oysa ve wandı alıp kaçtıysa, birdaha girmezsin düzenlediği raidlere, open raidden falan bak , eger orada aktifse adamın comment kısmına yazarsın ninja oldugunu .yada vaktin varsa forumlarda , trade chat te falan adamı afişte etmeye çalışabilirsin , macro yaz her oyuna girdiğinde başarsın birkaçkere , dahada başka birşey yapılamaz

    ticket la falan ugraşma olmaz bişey , content sonu gelmiş kimse sallamaz normal itemi
  • Büyük serverda ona hiçbir şey olmaz. Medium bir server olsa en azından name change atmak zorunda kalır,belki migrate atardı ismi duyulunca. Twisting'de unutulur gider söyleyeyim.
  • Ben bi kere dungeon girmiştim levelım daha 20 mi ne. Daha ilk dakika da mob dan yeşil bi item düştü banada lazım hani need attım bana geldi. Ninja omg dediler 2.dakikada kicklendim.

    Buda böyle bi anım
  • Onun için Twisting Nether'dan kaçmaya çalışıyoruz. Türkler gelince hep böyle oluyor, yabancılara da hak veriyorum.
  • Wand kullanan kaldı mı?
  • Evet Arkadaşlar Ben Ss Lerle cevap verdim.

    Olay Şöyle Oldu. 2Boss kestik eşit paylaştırdım itemları hatta roll de kaybettiğim itemi warlock'a gönderdim sorun yoktu. @Spoils te Wand Attı 553ilvl ve 4 kişi roll attık .
    Ben 62 roll attım ve ikinci en yüksek roll bendeydi. O kazandım diyen arkadaş evet haklı itemi kazandı. Ama O sırada elındeki silahı kontrol ettıgımde 552 ilvl staff vardı.
    BEn de 552 ilvl sılahın var nıye bu ıtemı ıstıyorsun yazdım Adamdan cevap gelmedı. Profstriker adam dıye bahsettıgım sahıs neyse ıtemı kendıme aldım. ve bir sonrakı bosa ılerlerken Romses nıckname lı yabancı bırı bana Sunları soyledı evet adamın ıtemı 552 fakat 3 upgradelı flex itemi senın iteminla aynı aslında adamın yanında ınspect attım dedıgı dogruydu. yanı basıt upgrade ıle wand daha saglıklıydı. Bende vermeyi dusundugum sırada Profstriker basladı ıngılızce kufur etmeye senı rapor edıcem banlatıcam falan fılan. Arkadaslar oyle bır dunya yok. Daha sora guildmasterları rampage guıldı ısmı malafatus Ssde belırdıgı uzere dırek kufur etmeye basladı bende ıtemı vendora sattım. Sırf kufur edıp tehdıtler savurdukları ıcın. Ve Blızzard guıldcene benı rapor edenlere kendı raıdınızı kendınız kurucaksınız dıyecek. Raid leader kımse onun rulesıne uymak zorundasınız. Kımse sızı zorla o partıde tutmadı tarzında cevap alacaklar. Fakat ssde belırlenen kısılerı ben kufurden report ettım o ıtemı kaybetmelerının sebebı de oydu.

    Ayrıca benim azımdan tek hakaret çıkmadı. Bu seviyesi düşük arkadasların guild kalıtesıde ortaya cıktı. Herkeze İyi Oyunlar.

    Sabreden derviş muradına erermiş atasözünü unutmasınlar yeter.
    Cunku sabretmeden ettıklerı kufur ve tehdıtler dandık bır ıtem yuzunden aglamalarına sebep oldu.
     Femalebone- Ninja Femalebone- Ninja




  • Kendimi Knight Online forumunda gibi hissettim.
  • Femalebone F kullanıcısına yanıt
    Adamda flex item varsa normal itemi almak için açıklama mı yapcak ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.