Şimdi Ara

Xperia cihazlarında Android 4.4 ile başlayan bataraya sorununu gideriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Xperia cihazlarında Android 4.4 ile başlayan bataraya sorununu gideriyor





    Sony'nin Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR ve Tablet Z için kısa süre önce dağıtmaya başladığı Android 4.4 KitKat güncellemesi kullanıcıları oldukça memnun etmişti. Ancak sonrasında ortaya çıkan bir problem ağızların tadını kaçırmaya yetmişti. 




    Güncelleme sonrasında destek forumlarına yapılan şikayetlere göre cihazlarda ciddi miktarda batarya tüketimi artmış durumda ve problemin Google Play Sevices ile ilgili olduğu tahmin ediliyor. 




    Sony yaptığı açıklamada problemin Play Services uygulamasının son sürümü nedeni ile ortaya çıktığını ve problemin kısa zamanda giderileceğini dile getirdi. Ancak kesin bir tarih vermedi. Bununla birlikte kullanıcıların Ayarlar-Google Hesapları-Reklamlar-İnternet tabanlı reklamlara katılma seçeneğini iptal ederek ve Ayarlar-Yedekle-Verilerimi Yedekle işaretini kaldırarak bu problemden kurtulabileceği belirtiliyor.  

     

     



    Kaynak:http://pocketnow.com/2014/06/05/sony-kitkat-issues







  • Sanırım başlığın doğru yazılışı "Sony, xperia cihazlarında android 4.4 ile başlayan batarya sorununu gideriyor"

  • Güzel olmus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmuhendisi -- 8 Haziran 2014; 23:26:23 >
  • Sony kullanıcıları ne çekti bu hatalı güncellemelerden arkadaşta xperia s vardı bir sürü hata vardı adam güncelleme bekledi bekledi gelmeyince dayanamadı sattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia cihazlarında Android 4.4 ile başlayan bataraya sorununu giderebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmedaltair

    Sony kullanıcıları ne çekti bu hatalı güncellemelerden arkadaşta xperia s vardı bir sürü hata vardı adam güncelleme bekledi bekledi gelmeyince dayanamadı sattı

    Bilmezmiyim, bende ilk android deneyimimde xperia u dan neler çektim, donmalar kasmalar şişmeler sonynin hızlı çekim modu sayesinde güya 1 saniyede kamera açılması gerekiyor ama 15 saniyede açılıyordu ondada bazen bellek hatası verip kapanıyordu say say bitmez. Sonra güncelleme geldi daha da beter oldu, 2 ay şebeke sorunu yaşadık arayanlar ulaşamıyordu bu lanet telefona tam 1 sene katlandım sonrada sattım kurtuldum. Sony adam akıllı yazılım verseydi şuanki telefonum tartışmasız sony olurdu. Sütten ağzı yanan misali, gerçektende hala sıkıntılar devam ediyor, sony iyi güzel telefon yapıyor ama yazılım konusunda kendini geliştirmesi gerekiyor. Yazılım donanımdan daha önemli.




  • sony gizli özne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Sony tüm Android cihazlarındaki pil sorununu giderecek gibi. Nefretlik Google Play Services dakika başı GPS bilgisi istiyor. Android 4.3 güncellemesinden sonra S3'de böyle. Google ayarlarından konum a gidin ve Google uygulamalarının konum kullanma iznini kaldırın.

  • Sony güncelleme işinde berbat arkadaş kim derse desin. Xperia var 4.1.2 de kaldı. Adam çıkardığı telefona güncelleme vermiyor. Bence çözülmeyecek batarya sorunu.
  • Bir başlık yazmaktan aciz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Halleder yapsaydınız başlığı.
  • bataraya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.