En iyi yabancı host ??? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting

toutatis -> En iyi yabancı host ??? (13 Eylül 2006; 18:51:03)

Şu ana kadar kullandığınız veya önerebileceğiniz yabancı hosting şirketi var mı ??

Yorumlarınızı bekliyorum ...

Seçimlerimde yorumlarınız önemli bir yer tutuyor ... :)

Joker -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (13 Eylül 2006; 22:36:14)

eğer siten türkiye hedefliyse yani kullanıcı türklerden oluşacaksa türk host al, ben şuan natro kullanıyorum inanılmaz memnunum 15 ping süper hızlı siteler...

istersen ping at siteme www.nerubian.com

toutatis -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (13 Eylül 2006; 22:40:12)

Tavsiye için sağol ...

En iyi yabancı host ???? sizce hangisi ???

buraktcm -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (13 Eylül 2006; 22:43:00)

bence kesinlikle dreamhost..

http://www.televizyonelestirmeni.com/?p=18 burada ayrıntısı var inceleyebilirsin..

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (14 Eylül 2006; 3:27:40)

kesinlikle Dreamhost değil bence :) en iyisini soruyosan birsuru ama adı üstünde yabancı bilmiyorum ben acıkcası[:)] ama en bilindiklerinden Servage gayet gusel.. DreamHost da gusel ben seviyorum saten sitem de orda barınıyor

toutatis -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (14 Eylül 2006; 6:18:27)

Kostebek mesajların çok tuttarsız .. Sırf muhalefet olmak için mi yazıyorsun anlamadım ...

Basta Dreamhost güzel değil demişsin ... Sonra güzel ii dir demişsin ...

yorum için sağolasın ...

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (14 Eylül 2006; 9:44:27)

arkadaş kesinlikle en iyi Dreamhost demiş bende kesinlikle o değil ama o da iyi firma bilinenler arasında dedim [:)]

Joker -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (14 Eylül 2006; 10:14:27)

quote:

Orjinalden alıntı: kostebek

kesinlikle Dreamhost değil bence :) en iyisini soruyosan birsuru ama adı üstünde yabancı bilmiyorum ben acıkcası[:)] ama en bilindiklerinden Servage gayet gusel.. DreamHost da gusel ben seviyorum saten sitem de orda barınıyor

hehe koptum ya [sm=zuha.gif]

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (14 Eylül 2006; 10:52:55)

keşke derdimi ingilizce anlatsaymışım yawww[X(]

nightworrier -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 0:19:10)

Dreamhost bence deil arkadaşlar biraz ciddiyetsiz bir şirket gibi geldi vede kaliteli deil bence www.hostgator.com

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 0:25:40)

hehe:d mail adresini pm at da Dreamla yaptıgım destek maillerinin geçmişini gondereyim sana :)

nightworrier -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 0:31:19)

Peki onun resellerini anlatırmısın bana nasıl reseller alınıyor ?

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 0:32:22)

Reseller satmıyor :)

nightworrier -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 0:35:10)

eskiden vardı reselleri kaldırmışlar şimdi normal bir paket seçiyorsun onun üzerinden açıyorsun kullanıcı [:-]

toutatis -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 4:44:09)

Yaw bunlara ödemeyi nasıl yapıyoruz... Dolar hesabımız olması gerekiyor sanırım bunu içinde bir yardım :)

Yoksa ayrı konu açacağım :)

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 17:02:42)

Kredi kartınla ödüyorsun sorun değil kredi kartına oderken dolar olarak öndersin

buraktcm -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 19:35:20)

sanal kredi kartı kullanabilirsin..

ya da normal kredi kartı güvenlidir siteleri büyük hostların .

buraktcm -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 19:37:21)

quote:

Orjinalden alıntı: nightworrier

Dreamhost bence deil arkadaşlar biraz ciddiyetsiz bir şirket gibi geldi vede kaliteli deil bence www.hostgator.com

bence amerikada kurulu bir şirketin ciddiyetsiz olma gibi bir ihtimali yok.. amerikan kanunları gereği her şeyden deli gibi korkuyorlar size karşı bir hata yaptıkları anda sizi hediyeye fln boğuyorlar.

cart curt işte.

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Eylül 2006; 19:53:00)

quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

sanal kredi kartı kullanabilirsin..

ya da normal kredi kartı güvenlidir siteleri büyük hostların .

evet sanal kredi kartıda normal ama saten ssı var ...ha yinede güvenmiyorsn sanal kartına 23 dolar aktar sora al tabi Promo Kodla [:)][sm=s18.gif]

toutatis -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (16 Eylül 2006; 1:44:39)

Sanal kredi kartım var ... Garanti den .. Ayrı bir dolar hesabı açmak gerekiyor mu .. haberi olan , daha önce bu durumla karşılaşan varsa anlatıversin lütfen ...

:)

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (16 Eylül 2006; 3:04:48)

quote:

Orjinalden alıntı: toutatis

Sanal kredi kartım var ... Garanti den .. Ayrı bir dolar hesabı açmak gerekiyor mu .. haberi olan , daha önce bu durumla karşılaşan varsa anlatıversin lütfen ...

:)

benımde Garantiden ....ve sorunun cevabı evet gerkiyor.... cunku once Euro veya dolar hesbı acacaksın sonra ordan dolar veya euro havale etceksin sanal kartına

buraktcm -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (16 Eylül 2006; 10:31:56)

hyr abi olur mu öle şey ya..

sen o paranın karşılığı parayı sanal kredi kartına yükleyeceksin.. biraz fazla yükle sanala.. sonra oradan çekiceksin parayı banka doları türk lirasına çevirip çekecek hesabından.. sonra işte sanal kredi kartında bir miktar para kalacak onu tekrar hesabına aktaracaksın geri.. fazla para aktardığın için para kalıo sanalda..

ayrıca para hemen çekilmez sanaldan panik yapma sabah ya da diğer iş günü fln çekilebilir..

dip not : eskiden yurtdışı firmalar sanal kabul etmiyordu şu an ediyordur die umuyorum..

bir sorun olursa yaz..

toutatis -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (17 Eylül 2006; 4:32:31)

Arkadaşım tşk.ler...

Banka otomatik bu işi yapıyor diyorsun ... Teşekkür ederim .. Deneyeceğim olmazsa hesap açacağız ...

Çok tşk.ler sağolasın :)

kostebek -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (17 Eylül 2006; 5:09:33)

hayırlısı olsun dimi[8D]

Webdragon -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (18 Eylül 2006; 18:12:39)

quote:

Orjinalden alıntı: buraktcm

hyr abi olur mu öle şey ya..

sen o paranın karşılığı parayı sanal kredi kartına yükleyeceksin.. biraz fazla yükle sanala.. sonra oradan çekiceksin parayı banka doları türk lirasına çevirip çekecek hesabından.. sonra işte sanal kredi kartında bir miktar para kalacak onu tekrar hesabına aktaracaksın geri.. fazla para aktardığın için para kalıo sanalda..

ayrıca para hemen çekilmez sanaldan panik yapma sabah ya da diğer iş günü fln çekilebilir..

dip not : eskiden yurtdışı firmalar sanal kabul etmiyordu şu an ediyordur die umuyorum..

bir sorun olursa yaz..

Evet aynen öyle [:'(] Gerek yok $ € hesabına falan.

Kredi kartını bırak ben YTL bankamatik kartıyla bile alışveriş yaptım yabancı sitelerden [&:]

toutatis -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (19 Eylül 2006; 6:31:40)

Tşk.ler arkadaşım .. Çok açıklayıcı oldu verdiğiniz cevaplar :) .. Tşk ederim :)

byLiLattah -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (19 Eylül 2006; 19:53:38)

kartındaki paranın ytl olması yada dolar olması fark etmez. çekim sırasında kur hesaplanır ve ytl karşılığı çekilir.

Bilginize..

buraktcm -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (2 Ekim 2006; 22:18:18)

aynen öle

TNDR -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (3 Ekim 2006; 13:41:24)

Sago Network

buraktcm -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (7 Ekim 2006; 11:26:32)

dreamhost 9 yılı nedeniyle 30 milyona alabileceğiniz paketin 20gb lık sınırını 10 katına çıkardı yani artık yukarıda sitede bahsedilen olayları 10 ile çarpıyorsunuz, Promo Code or email of who referred you: yazan kısıma discountfee yazarsanız 30 milyona alan adı + 1 yıllık host ;)

cellmantd -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (8 Ocak 2007; 14:10:10)

ben şu anda kararsız kalmış durumdayım, alsam mı almasam mı diye,
şimdi bunu alınca öncelikle başka domainler eklerken sorun yaşanmadığı garanti dii mi, çünkü o kadar alan tek domain için olamaz. bissürü barındırılabilir.
ödemelerde kredi kartının faxı isteniyormuş vs diye bi kaç yazı okumuştum bu durumda sanal kart kullanılamaz anlamına gelior bunlar hakkında bilgisi olan war mı acaba ...

ghostomer -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (28 Temmuz 2007; 11:04:01)

dreamhost ta su an 20-30 domanim war

benm sorunlarımı anlatim size :) php we mysql surumleri baya bi eski .. we webmail lerde sıkıntı oluyor.. mailler gec gidiyor.. kapanma cok az bu aralar.. uptime oranı %99 fln :) site hızı orta derecede... eger cok onemli siteler deilde maksat sadeece yayınlamak ise dream alınabilir.. bnm orda su an 2 forumum war.. kapanma fln da olmadı su ana kadar :)

certugral -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (10 Mart 2008; 15:09:33)

yabancı hosting almayı düşünenler için http://www.webhostingagent.org diye bi site önerebilirim. burada review sitelerinin hostinglere verdiği puanlar var ama en önemlisi paranın bi kısmını geri veriyolar, hizmetleri bu zaten.. mutlaka göz atın bence..

ZeKeR -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (11 Mart 2008; 17:58:44)

dreamhost kullanıyodum 2 yıldır hatta 2yıld peşin ödedim 2 yıl uzattım yani 1 yılı kaldı bitimine.
dreamhost sizi barındıramıycaz 1 hafta içerisinde backuplarnızı alın dedi bastı tekmeyi.. para iadeside söz konusu değil.

dreamhos yavaşladı.. ssh ile zip açmak kapatmak rezalet..

bluehost çok iyi file manageri kendine özgü .. harika..

dreamhost çok domain kullananlar için çok iyi ayrı ftp hesaplarına ayrı domainler atanabiliyor.
bluehostun eksisi her ftp hesabına bir domain ekleniyor ama ana hesabınıza sınırsız domain ekleyebilirsiniz..

mysql sunucusu harika bluehostun. dışıradın veri toplama özelliği istiyosanız bluehost almak zorundasınız zaten..
dreamhost öyle bi firmaki maillerinizi yönlendirirken bile dreamhost mailine yönlendirebiliyosunuz.. veri okuma özelliği yok (en basiti sitenize rss okuma programı, youtube videoaları toplama programcıkları kuramıyosunuz) ..

bluehost da status bölümü var istediğiniz an serverin durumuna cpu suna memory sine hdd durumuna bakabiliyosunuz.
97$ lık ücret karşılığında 50$ adwords kodu veriyolar size.

dreamhost da 3 ayrı üyeliğim var . hepsinden elimi tamamen çektim.
bluehost da 2 üyelikle idare ediyorum.. tek üyelikle shared host kullanılmaz.
ayrıca dreamhosta bikere bi domaini bi üyeliğe ekledinmi başka üyeliğe geçirmek sıkıntı promosyonsuz üyeler yararlanabiliyo bu olaydan..

kesinlikle bluehost.

bi arkadaş hostgatoru önermiş

beş para etmez o adamlar.. 30 day back garanti diyolar tam 50 tane mail attım paramı iad etmediler 2 kez kartımdan para çektiler kredi kartımı iptal ettirmek zorunda kaldım..

Brother-II -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (1 Nisan 2008; 13:10:09)

Yabancı hosting mi arıyorsunuz.
Ben de tesadüfen yabancı bir sitenin çok hızlı olduğunu fark ettim. whois.net ten inceledim.

http://www.galaxisweb.com

1 yıldır kendileriyle çalışıyorum. Sorun yaşamadım. Uptime yüzde 99...
Ticketlera gayet makul cevap veriyorlar. Domain değişikliği bile istememe rağmen nazlanmadan hemen ilgilenip değiştirdiler.

BTMWTMP -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (4 Nisan 2008; 17:47:20)

HTTPme.

www.httpme.com

Profosyonel, bu işi hakkıyla yapan bir firma. Fiyatları ucuz değil ama kurumsallaşmış, hızlı, güvenilir bir firma.

engyn -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (28 Mayıs 2008; 9:22:08)

bence fazla yoruma gerek yok, araştırabilirisniz...

http://www.mediatemple.net

ZeKeR -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (3 Haziran 2008; 10:02:54)

dreamhost beş para etmez bluehostum var 5 ayrı paket.
dreamhostta cpu oranlarını ram oranlarını göremiyosunuz..
bluhestda her makinada 8gb ram var. bandwith istatistiğini görüyosunuz farklı stats programları seçebiliyosunuz herşey çok daha rahat.. cpanel dreamhost kendi paneli var nenem gibi.
kafalarına buyruk adam kovuyo dreamhost, beş kuruşsuz..
bluehost sizi kovarsa süre tanıyo size en geç 15 gün sonra paranızın kalanını iade ediyo.

hyprosoft -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (3 Haziran 2008; 23:38:59)

quote:

Orjinalden alıntı: Joker

eğer siten türkiye hedefliyse yani kullanıcı türklerden oluşacaksa türk host al, ben şuan natro kullanıyorum inanılmaz memnunum 15 ping süper hızlı siteler...

istersen ping at siteme www.nerubian.com

ulaşamadım. Tam girmediği bir ana dek geldim bahtsızsın [:)]

Her neyse. Yabancı server önerisi yapmak çok zor. Bizim bildiğimiz sayı kısıtlı ve sırf Türkiye'de bile bu kadar kaliteli yer varken dışarısını hiç düşünemiyorum. Kesinlikle En iyi diye birşeyde yok kimse size imkânsızı sunamaz imkânı olan en iyisini vermeye çalışır zaten. O yüzden herhangi hızlı sunuculara sahip olan bir firma işinizi zaten görecektir. [:'(]

diye düşünüyorum..

fatihdu77 -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (12 Haziran 2008; 22:28:09)

ben de bu arkadasa katiliyorum dreamhost u bilmem ama her biseyi aradim google de en iyisi bluehost karar verdim yani...hem bi de sana omur boyu domain veriyorlar bi yillik al 94 $ yapiyor zaten bi alan adi 10 $ bi de bunu omur boyu al:) 100 $ host direk bedava:)
quote:

Orjinalden alıntı: ZeKeR

dreamhost kullanıyodum 2 yıldır hatta 2yıld peşin ödedim 2 yıl uzattım yani 1 yılı kaldı bitimine.
dreamhost sizi barındıramıycaz 1 hafta içerisinde backuplarnızı alın dedi bastı tekmeyi.. para iadeside söz konusu değil.

dreamhos yavaşladı.. ssh ile zip açmak kapatmak rezalet..

bluehost çok iyi file manageri kendine özgü .. harika..

dreamhost çok domain kullananlar için çok iyi ayrı ftp hesaplarına ayrı domainler atanabiliyor.
bluehostun eksisi her ftp hesabına bir domain ekleniyor ama ana hesabınıza sınırsız domain ekleyebilirsiniz..

mysql sunucusu harika bluehostun. dışıradın veri toplama özelliği istiyosanız bluehost almak zorundasınız zaten..
dreamhost öyle bi firmaki maillerinizi yönlendirirken bile dreamhost mailine yönlendirebiliyosunuz.. veri okuma özelliği yok (en basiti sitenize rss okuma programı, youtube videoaları toplama programcıkları kuramıyosunuz) ..

bluehost da status bölümü var istediğiniz an serverin durumuna cpu suna memory sine hdd durumuna bakabiliyosunuz.
97$ lık ücret karşılığında 50$ adwords kodu veriyolar size.

dreamhost da 3 ayrı üyeliğim var . hepsinden elimi tamamen çektim.
bluehost da 2 üyelikle idare ediyorum.. tek üyelikle shared host kullanılmaz.
ayrıca dreamhosta bikere bi domaini bi üyeliğe ekledinmi başka üyeliğe geçirmek sıkıntı promosyonsuz üyeler yararlanabiliyo bu olaydan..

kesinlikle bluehost.

bi arkadaş hostgatoru önermiş

beş para etmez o adamlar.. 30 day back garanti diyolar tam 50 tane mail attım paramı iad etmediler 2 kez kartımdan para çektiler kredi kartımı iptal ettirmek zorunda kaldım..

Lurtz -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (13 Haziran 2008; 13:23:27)

www.nerubian.com [:'(]

aktifnet -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (13 Haziran 2008; 15:00:49)

quote:

Orjinalden alıntı: _HitmaN_

www.nerubian.com [:'(]

açılmıyor? [sm=s15.gif]

tahamelih -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (20 Haziran 2008; 20:29:45)

Şu adreste yabancı hosting firmalarıyla ilgili hayli yararlı bilgiler var:
http://www.yabancihost.com

ilkrgz -> Cevap: En iyi yabancı host ??? (15 Kasım 2008; 15:10:37)

Hostgator hiç kullanmadım. ixwebhosting ve hostmonster ve powweb kullandım. Powweb biraz karışık geldi ama o zamanlar daha toydum. ve bıraktım. bunlardan ixwebhostingle önceleri uptime konusunda sıkıntı yaşadım ancak ticket açtım ve konuyla ilgilendiler o ticket tan sonra uptime hiç %99 dan aşağıya inmedi. Bununla birlikte ixwebhosting de kontrol paneli çok sıradan ve özelliksiz başlarda gelmesine rağmen alışınca da çok basit ve pratik gelmeye başladı. Ayrıca hostmonster da şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. iki firmanın da promosyonları yahoo google kodları bedava domaine host ve limitsiz siteyi barındırma gibi yanları da var ancak hostmonster 2. yılımda fiyatı arttırması da canımı açıkçası biraz sıktı. bu arada ixwebhosting tercih etmemin sebeplerinden biri de 8 tane dedicated ip yi ücretsiz yapması oldu. Bu hem linking le uğraşan hem de farklı e-ticaret sitelerini tek bir hostta barındırmayı seçenlerin işine yarıyabilecek bir konu bu iki firma ve diğerleri hakkında ayrıntılı türkçe kaynağı Yabancı Hosting sitesinde bulunuyor. Bu sitede ki arkadaşlar da yaşadığım sorunlarda hosting firmasıyla adıma görüşerek yardımcı oldular. O yüzden teşekkür ederim. Ayrıca yine yabancı hosting arayanlara tavsiyem "web hosting review" yazarak google da aramalarda yapın kullanıcı yorumları da çok önemli. Tavsiyem kullanıcıların puanları varsa onları da değerlendirerek almaları. Hosting indirim kuponu da araştırmayı unutmasınlar.

İki kere para çekildi mevzusu açık provizyondan ötürü öyle gözükür. Bankanla konuyu konuşsaydın konu kolaylıkla açıklığa kavuşurdu. Bir de sanal kart kullanımı tavsiyesi olmuş. Evet çok haklılar firmalar ne kadar sağlam ve güvenilir olursa olsun. Siz yine de ödüyeceğiniz paradan fazla limit açmadan sanal kart kullanın. Garanti sanal kart kullanıyorum. Memnunum.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.953125