Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti : E3 2014'den Beklentilerimiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BSC ekibi olarak oyun dünyasının en hareketli fuarlarından birisi olan E3 öncesinde bir araya gelerek genel olarak neler görmek istediğimizi konuştuk.

• Özlemiştik emeğinize sağlık

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • İnsert girdiğiniz videolarda hep ses sorunu oluyor. Acemi değilsiniz sonuçta böyle küçük hatalar yapmamalısız.

• Watch dogs nerde kaldı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi mobilde açılmıyor.

• İLK SAYFA
  • Mütevazilikten bahsedince aklıma "Rainbow Six" geldi, uzun zamandır haber almadığımızın oyunlardan birisi ve geçen seneki E3te de gösterilmedi fakat bu sene tekrar gündeme gelmesi olası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mobilde çalışmayan videolarınızla efsaneleştiniz artık tüm ekibi canı yürekten kutluyorum.

• az laf çok iş lütfen. daha watch dogs incelemesi gelmedi siz oturmuş muhabbet ediyorsunuz.

• Aaa Beril

• Watch Dogs oyununu incelemeyen bir burası kaldı. Bu kadar zamandır beklenen bir oyunun incelemesine verdiğiniz önem, sizin işinize verdiğiniz önemdir. O kadar.

• arkadaş şu koyduğunuz videoların sesini birazcık kısın sizi duyamıyoruz :), hem red dead redemption ı nasıl unuttuz??

• Sevgili, BSC; Sizin çabaladığınız her halinizden belli oluyor... Fakat; sitedeki yapılanma sorununun daha çok '' Teknik '' olduğunu düşünmeye başladım yani birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz, yapıyorsunuz da... ama hiç bir şey gününde gelmiyor. Bu arada, eleştiriyorum şahsen amacım; BSC'yi daha iyi yerlere getirmek... Zaten bunu sizde dile getiriyorsunuz. En basitinden; 'Watch Dog's' hala yok, 'Bağımsız' yok, 'Oyundayız' yok Vs... Ersin ve Levent gitti ama; Ersinin yerine ' Video' kısmına Alkan gelmiş oldu, Tunahan da Levent'in yerine geldi... Eeee, haber editörünüde fazlasıyla aldınız......Sitede değişik bi aksaklık var anlayamadım. Belirttiğim gibi amacım sizleri daha iyi yerlerde görmek.

Kolay gelsin.

• Ersin ile Levent abi de olsaydi :/ Erdinc tabiki..
    Özellikle 1 parti firmalardan beklentim büyük.
    FarCry 3 Downgrade Yedi Zamaninda -Farcry 4 ise FC'ün özentisi Ubisoft bunu iyice benimsedi tabi.
    Valve önce oyun motorunu bittirdi desinde ondan sonra HL3 kokusu gelir.
    yeni nesil PES 2015'i benim bildigim ingiltere kanati gelistiriyor degilmi ? cok farkli olacagi kesin o zaman en holiganlisinda.

The Last Guradian ciksin ya cok duygu yüklü bir oyun olaagi kesin :K(
  • Tunahan yeni gelmesine rağmen sanki uzun süredir varmış gibi çok iyi uyum göstermiş. Bu arada BSC Yönetimi lütfen Aaron Paul'un dediğini dikkate alın. Hepimizin düşüncesi onun dedikleri gibi. Herkesin düşüncelerini burada çok güzel özetlemiş. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firkateyn -- 7 Haziran 2014; 22:53:59 >
  • Video da bahsedilmemiş ama quantic dream de yeni oyununu tanıtabilir çünkü geçen sene oyun motorları ile ilgili bir sunum yapmışlardı

• God of War 4 duyurusu. Oyuniçi video gelmese de olur. Duyurulsun yeter.
    Yeni Uncharted'dan uzun bir oyuniçi videosu.
    The Order 1886'dan yeni oyuniçi bir video
  • Darksiders 3 istiyorum .

• assassin's creed her sene çıksın abi , ben hiç bıkmadım yani. black flag gayet eğlenceliydi bence , ayrıca beni hiç baymıyo :D hayatım boyunca oynarım yani inşallah hersene çıkarmaya devam ederler :D bıkanlar olmuştur, ama benim gibi düşünenlerde vardır herhalde :)) bu aralar herkesden çok duyuyorum assassin's creed baydı felan diyor herkes çok doldum yani , bırakın her sene çıkarsınlarya alla alla ... UNİTY yi bekliyorum inşallah en geç ekim ayında çıkar :)))

• Valla benim beklentim okadar büyük değil bence hiçbişey olmıycak çünkü Yeni nesil konsollar piyasaya çıkalı daha 1 sene olmadı. Geçen sefer de uumutla beklemiştik 2014 çok iyi olucak oyun bakımın dan dedik birçok oyunun ertelenme haberi geldi. Her sene aynı düşünceyle beklediğim için ve hayel kırıklığına uğradığım için bu sene E3 de çok fazla ilgimizi çeken yapımlar olmıycak diycem kendimi buna hazırladım ama Bir god of war 4 le havaya soksa beni Sony hiç fena olmaz tabi de zannetmiyorum. Yani god of War 3 bile Ps3 çıktıktan kaç yıl sonra çıktı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.