Şimdi Ara

Fm 2014 Taktik lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kesin maç kazandıracak bir taktik yokmu son sürümle uyumlu. Oyun cok berbat hiç bir taktik işe yaramıyor



  • http://www.fmgraphics.net/forum/topic/51433-modern-futbola-ge%C3%A7i%C5%9F-seri-futbol/

    buyur hocam ben BJK ile oynuyorum ilk sezon şampiyon oldum
  • gpu saol hocam deniyecem
  • arkadaşım yanlış anlamada hazır taktiklerle olmaz bu iş her maçı kazandırıcak taktiği kendin yapki oyunun zevkini alasın...ben şahsen içime sindiremiyorum başkasının yaptığı hazır taktiği kullanmayı
  • gözünü sevdiğim grid'i
  • 4-2-3-1 e göre kendi taktiğim var istersen atayım
  • banada hızlı araba lazım önerileriniz taktik var taktik var takımını belirt oyuncularına göre millet taktik önersin nasıl oynamak istiyorsun gibisinden
  • kendiniz bulmalısınız.
  • Valla İlk cıktıgından beri fm oynayan birisiyim. Ama bu fm 2014 te bir türlü taktik oturtamadım. Kendim yapıp denemediğim taktik kalmadı. Ama sonuç hep hüsran. O yüzden oynayız tarzı önemli değil kazandırsın maçı yeterli böyle bir taktik arıyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbiwa

    Valla İlk cıktıgından beri fm oynayan birisiyim. Ama bu fm 2014 te bir türlü taktik oturtamadım. Kendim yapıp denemediğim taktik kalmadı. Ama sonuç hep hüsran. O yüzden oynayız tarzı önemli değil kazandırsın maçı yeterli böyle bir taktik arıyordum.

    http://community.sigames.com/forumdisplay.php/215-Tactics-Sharing-Centre-(Upload-Download)?s=b63aca775ffeafa04127e22bd8313f61

    http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/

    al en çok post almışlara bak hatta buralarda oyun içi ekran görüntüleri de oluyor nasıl bir taktik olduklarını buradan da gözlemlersin




  • Bu oyun ruh hastası yaptı, ne denersem deneyeyim her seferinde kovuluyorum. Takım Beşiktaş.
  • Kafanızda bir taktik belirleyip taktiğinize göre ayar yapacaksınız tek çözüm bu. Öyle yaldır yaldır atak yapayım sürekli 5-0 yeneyim olmaz. Örneğin Galatasarayla 4-1-3-2 oynuyorum fazla gol yemedim 13 lig maçında lig maçında 11 G-1B-1M var, 4 şampiyonlar ligi maçı oynadım. 2G-1-B-1M var. Milanı deplasmanda yendim. Taktiğe gelecek olursak:

    Sol bekim telles olduğu için standart bek defans şeklinde oynatıyorum

    Chedjou - semih çakılı defans

    Sabri veysel gibi çok iyi olmayan sağ bek oyuncularım olduğu için çakılı bek defans seçtim

    Orta sahanın önüne "Kazma" tabir ettiğimiz oyuncu olan ön liberoyu ekledim. Melo yada ceyhunu rotasyonlu oynatıyorum

    Orta saham yan yana 3 göbek oyuncusundan ibaret. Göbekte oynayan oyuncuyu defansif oyun kurucu şeklinde oynatıyorum. Buradaki amaç defansı organize ederek hücuma top taşımak. Neyse Defansif oyun kurucuyu deplasmanlarda defans kendi evimde destek rolüyle oynatıyorum. Deneyin aradaki büyük farkı göreceksiniz. İki yandaki oyuncularımda standart ortasaha oyuncuları. birisi hamit yada yekta diğeride sneijder yada emre çolak. Deplasmanda bu iki rolü destek rolüne çekiyorum kendi evimdede hücum olarak görevlendiriyorum.

    Forvet hattımda Sol forvetim Yaratıcı forvet, Sağ forvetimde Fırsatçı golcü. İkiside Hücum rolüyle oynuyor.

    Takım ayarlarına gelecek olursak Standar-Akıcı tercih ediyorum 35-45 ve 75-90 arası duruma göre hücum ağarlıklı yada kontra atak seçiyorum.

    orta sahadaki oyuncularımın kondisyonu 74 olduğu anda oyuncu değişikliğine gidiyorum diri bir orta saha lazım çünkü bu taktikte.

    Tüm bu ayarların sonucunda Şampiyonlar liginde Barcelona-Milan - Anderlecth grubundan 4 maçta 2 galibiyet -1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak çıkma potasındayım. Ligtede sadece 1 maçta berabere kaldım 1 maçta yenildim 11 Galibiyet aldım.


    Deplasman ve ev sahibi olarak çıktığınız maçlara göre taktiğiniz sabit oyuncuların rollerini değiştirerek oynarsanız fazla gol yemezsiniz, büyük takımlara karşıda süpriz galibiyetler alırsınız.




  • Eğer Galatasaray'ı alacaksanız 4-2-4 taktiğini yapın.Defans farketmez.Orta sahada Sol kanada brumayı koy geriye kalan ortasahada farketmez hücümada drogba ve umut bulutu koyun çok işe yarayan bir taktik bununla 4 sene üst üste şampiyon oldum tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.