Şimdi Ara

Yeni Mass Effect Oyunu E3'te Duyurulacak Gibi Duruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Yeni Mass Effect oyununun bir süredir geliştirildiğini biliyoruz. Ancak şimdiye kadar bu oyundan resmi bir haber alamamıştık. BioWare'in Montreal stüdyoları tarafından geliştirildiğini bildiğimiz oyun hakkında resmi açıklamaları E3'te göreceğiz gibi duruyor.

BioWare Montreal'in başındaki isim Yanick Roy, Twitter hesabı üzerinden yeni bir duyuruya işaret etti. Roy, 8 yıllık aranın ardından E3'e gittiğini, bunun için heyecan duyduğunu belirtti.

• Mass Effect 4 çıkacak hala 3. oyunun tr yaması çıkmadı. Oyun çeviri ne olur bitirin şu yamayı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım 2.oyun gibi güzel bir oyun olur

• ME3 çok kötüydü ya oyun salt adam vurduğumuz bir oyuna dönüşmüştü ciddi yenilik lazım bu seriye

• Umarım seriye yakışır bir oyun olur. Merakla bekliyoruz.

• 2016 ilkbahardan önce gelmez açıklansa bile, bence.

• Ben Mass Effect 3'ü beğendim. Sadece sonunda Shepard'a ne olduğunu öğrenememiz sinirimi bozdu. Umarım yeni oyun zaman dilimi olarak daha önceyi almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogu16

Ben Mass Effect 3'ü beğendim. Sadece sonunda Shepard'a ne olduğunu öğrenememiz sinirimi bozdu. Umarım yeni oyun zaman dilimi olarak daha önceyi almaz.

Maalesef büyük ihtimalle öyle olacak. Gelecek olan oyunda ana karakterimiz Shepard değil. Shepard'ı üçlemede bitirdiler. Umarım EA yeni çıkacak oyunun doğuracağı tepkilerden dolayı tükürdüğünü yalar da sonraki serilerde has karakterimizi görürüz.

• 3. oyunla hikaye bitmişti bakalım nasıl bir saçmalık çıkacak para uğruna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedBearded kullanıcısına yanıt
    bende turkce cevrılmeden oynamak ıstemıyorum beklıyorum ama daha cok beklıcem gıbı
  • yeni bir ana karakter mi yöneteceğiz bu oyunda?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.