Giriş | |
|
piranha
İkinci el mesajı:1031
Katılım zamanı: 28 Ekim 2004; Şehir: İstanbul,Çatalca Durum: Forumda değil
|
 |
|
13 Eylül 2006; 16:45:09
|
|
|
Forumu düzenli takip eden arkadaşlar bilir Nifepe nickli arkadaş hakkında daha öncede beni uyutuyor diye başlıkla bi şikayet yazmıştım bugun artık anladım ki amaç uyutmak oyalamak değil düpedüz dolandırmak hemde göz göre göre.O gün göndermediklerini aradan bir aydan fazla geçmesine rağmen gene göndermedi. Olayı Kısaca anlatıyorum Nifepe nickli arkadaşla bazı parçalar konusunda anlaştık 1- Bir adet P4 bord 2-Bir adet 754 pin anakart 3-P4 fan 4-939 pin anakart 5-Bir adet yazıcı 6-Kasa Olayın başlangıcı anlaştık. Arkadaşa parasını gönderdim kargonu gönderiyorum dedi ertesi gün baktım kargo felan yok ne oldu dedim para hesaba geçmemiş dedi kontrol et dedim dekontu gönderdim aa tamam dedi gelmiş gönderiyorum keşki göndermeseydi. Gelenler 1-Bir adet çalışmayan 754 pin anakart 2-Kasa çok şık dedi o eski tiplerden hani içine anakart monte için kıskaç gibi şeyler monte edersiniz ama kıskaçları yok o yüzden bir işe yaramıyor ole kenarda duruyor 3-P 4 fan yerine başka bir fan 4-Bir adet yazıcı ama yazıcının kartuşları yazıcıya uymuyor 5-P4 anakart hiç gelmedi Bunun üstüne arkadaşa ulaştım Gelen ürünlerin üstüne arkadaşa dedim böyle böyle böyle dedi 754 pin anakart başkasından aldım onunla halledeyim vs vs bu arada aradan bir aydan fazla zaman geçti yok dedi istanbula geldim yok dedi sana ulaşamadım en kötüsüde ne biliyormusunuz en az 5 defa kargoya verdim dedi yani siz gidip kargo şubesine soruyorsunuz kargo yok bir daha soruyorsunuz gene yok ve bu defalarca oluyor sonra bir topic açtım olayla ilgili arkadaş o güne kadar msn de açmazdı ben engelliydim bir anda ortaya çıktı ben şehir dışındaydım vs vs söz dedi affettirecem fazladan bord gönderecem vs vs dedim "istemem hakkım olandan bir kuruş fazlasını bana hakkım olanı gönder" tamam dedi vs vs bu arada ben 2 hafta bir eğitime katıldım arada çalışmayan bordunu ve yazıcısını geri gönderdim ve beklemeye başladım. Eğitim bitti geldim bu ikinci hafta her gün kargoya veriyor her gün kargoda gene en az 5 defa kargoya gittim ama nasıl bir rezillik anlatamam bu arada gelecek 2 anakartıda müşteriye söz verdim adamla her gün papaz oluyoruz velasıl kelam hala parçalar gelmedi bir çok kez telefonda görüştüm hep bir bahane var bu yazıcı yazmadan biraz önce gene aradım bir bayan çıktı dedim mehmet bey le görüşecem bayan sesledi mehmet abi biraz geçti dediki mehmet abi yok bana not bıraktı sizede bir paket hazırladı bugun kargoya veriyoruz ben artık inanmıyorum bu adam resmen beni salak sanıyor salak yerine koyuyor ve dolandırmaya kalkıyor bu kargonun geleceğine bundan sonrada haram zıkkım olsun dünyada küçük ahirette kimsenin hakkı kimsede kalmıyor elbet bi şekilde çıkıyor ama bu yazı ibret olsun diye üst konu yapılmasını talep ediyorum. Bu arkadaş hakkında forumda arama yapanlar varsa zaten bu arkadaşın ilk olayı olmadığını görür ben geç fark ettim.Bu arada bugun msnde bir çok kere yazdım hiç birinede cevap vermedi. Ona foruma yazacağımıda söyledim dedim ibret olsun başkasının canı yanmasın.
Alış-Verişlerim. Cafesnet-Öztin-Fatalist-Tosunpasa-mkoyuncu -Turnam-AlpElektronik-kemalakın-nasuhbey-wild-Boratis - 2.elpc pazarı-İncinaz-pc satış-dejavu098-erkandere-brtana-huso-driver-cem77-konsey- zeus5769-alfonzo-hoylolo-xardias-player-MENEME2002-KEHRIBAR-number_oen-İlyus-bynedim-Cemsh-recep38-fastfurious-Alish-inferno-kartal2339-barış-alişeker-drberk2-thunder26-frequen z-arathorn-moncici35-younglions-kadiryildiz84-Darth Vader RSi-afowos-gprs78-MskHoT-senai-korgeneralim-Syn7ax-sakgoz79-MephistophaleS-zamirpolen-zirzop-hanamichi-terminator-black22-ardadsl-Arda05-mmxcakir-Des@latoR-serdarkayhan
|
|
|
guven35
Uzaklaştırılmış 15 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
13 Eylül 2006; 16:50:18
|
|
|
Geçmiş olsun arkadaşım. Bu nifepe nickli şahıs burada ve gittigidiyor'da çatır çatır satış yapıyor nasıl oluyorsa !...
|
|
|
|
|
13 Eylül 2006; 16:50:35
|
|
|
Vay bee Kardeş Annattığın gibi ise olay gercekten ayıp Gecmiş olsun daha dikkatli olalım arkadaşlar ve referans mutlaka isteyin
|
F@ruk
İkinci el mesajı:69
Katılım zamanı: 27 Mayıs 2004; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
|
 |
|
13 Eylül 2006; 16:51:11
|
|
|
Büyük geçmiş olsun kardeş.
|
|
13 Eylül 2006; 16:59:17
|
|
|
geçmiş olsun yalnız 2. el de bir bölüm açılsa bu tür mesajlar için bence çok güzel olacak.
Msn : m.a.g@msn.com l-l=l-l Alış-Veriş Yaptıklarım l-l=l-l kyorhanİstanbul - Meneme2002Ankara -RabesantrataBursa - Residentİzmit - Unformatİstanbul - AdministratorÜrgüp - XSamsun - Yarasa125Ankara - Sktemİstanbul - KültiginAnkara - FotifotiElazığ - Seres76Ankara - MCSA_Haspectrumİstanbul - Cod ve Cigabyteİstanbul - HainevlatokkesAnkara - H2OAnkara - MekinciogluAnkara - Amdfanaticİstanbul - OmsekuEskişehir - Bahadir_badoİstanbul - Arbiterİstanbul - Gøød chãrlotteBilecik - OrayAnkara - Muho06Ankara - Eskobar35İzmir - Tem29Antalya - BresyuBursa - Scarabİstanbul - Darth Vader RSi ve Cliorsiİstanbul - LogerAnkara - WoxedAnkara - AsyapageAnkara - RamadaneBursa - HederahelixEskişehir - Elektronik_BeyinAnkara - CraNiuM__Ankara -
|
|
|
|
|
13 Eylül 2006; 17:00:00
|
|
|
her zaman kendime bir kural koymusumdur aynı şehirden alış veriş yapmaya özen gösteririm cok geçmiş olsun
Aldıklarım: serhatti(ram)sbasol1981(mousepad)öztin(ram,vga)mesutkececi(webcam)alitopal(vga)SrTeXa(ram)stormelf(monitor)hasskabal(nova winner mousepad)aretias28(ram)Kaanaba(amd x2 5200)cobi(ram)quaresma85(HD Rip FİLM X2)TRQX(rapidsifre)cagribey(HD Rip Takas)fener87(SamsungT220) Sattıklarım: reyyan(vga)Megavolt(vga)SaLVaToRe(vga)tarpaltünel(ram)visor(webcam)black22(monitor)DiabloXT(psu)umutkarabudak(ram)alitopal(cpu,mboard,ram)alpalp84(7600GT AGP)resul70(80gbsata)erturkmen(500gbsata) Bir Zamanlar:TEKİNS,SemihTekin
|
|
|
|
|
13 Eylül 2006; 17:13:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü Sayın piranha Karşı tarafı son kez bu konuda bilgilendirin lütfen, alış verişinizin sonucu olumlu olarak sonuçlanmaz ise üst konuya ekleyeceğiz bilginize. dediğim gibi bişey yapılamaz mı? bir bölüm oluştursanız bu tür şikayet konularını rahatça açabileceğimiz, böylece ilanlarımız aşağı kaymaz ve hepsi bi yerde bulunduğu için daha rahat ulaşma imkanı buluruz, bi önceki şikayetleri aramak zorunda kalmayız.
Msn : m.a.g@msn.com l-l=l-l Alış-Veriş Yaptıklarım l-l=l-l kyorhanİstanbul - Meneme2002Ankara -RabesantrataBursa - Residentİzmit - Unformatİstanbul - AdministratorÜrgüp - XSamsun - Yarasa125Ankara - Sktemİstanbul - KültiginAnkara - FotifotiElazığ - Seres76Ankara - MCSA_Haspectrumİstanbul - Cod ve Cigabyteİstanbul - HainevlatokkesAnkara - H2OAnkara - MekinciogluAnkara - Amdfanaticİstanbul - OmsekuEskişehir - Bahadir_badoİstanbul - Arbiterİstanbul - Gøød chãrlotteBilecik - OrayAnkara - Muho06Ankara - Eskobar35İzmir - Tem29Antalya - BresyuBursa - Scarabİstanbul - Darth Vader RSi ve Cliorsiİstanbul - LogerAnkara - WoxedAnkara - AsyapageAnkara - RamadaneBursa - HederahelixEskişehir - Elektronik_BeyinAnkara - CraNiuM__Ankara -
|
|
|
piranha
İkinci el mesajı:1031
Katılım zamanı: 28 Ekim 2004; Şehir: İstanbul,Çatalca Durum: Forumda değil
|
 |
|
13 Eylül 2006; 17:15:24
|
|
|
Herkesin ilgisine çok teşekkür ediyorum konu hakkında her gün bilgi vereceğim ve her gün üşenmeden yazacağım inanın aylar geçti yazık çok yazık ben böyle adamlar yüzünden ikinci el olayından soğudum bir arkadaş var alış veriş yapacam önde mal diyorum ben düne kadar hep önce para gönderirdim. Ama ben bu olayın ne olursa olsun şu dakikadan sonra tatlıya bağlacanağını sanmıyorum. Bir düşünün aylarca beklediniz kandırıldınız oyalandınız salak yerine kondunuz bu noktadan sonra düzelebilir mi bence üst konu şimdiden yapalım ki başka arkadaşlara bişi olmasın
Alış-Verişlerim. Cafesnet-Öztin-Fatalist-Tosunpasa-mkoyuncu -Turnam-AlpElektronik-kemalakın-nasuhbey-wild-Boratis - 2.elpc pazarı-İncinaz-pc satış-dejavu098-erkandere-brtana-huso-driver-cem77-konsey- zeus5769-alfonzo-hoylolo-xardias-player-MENEME2002-KEHRIBAR-number_oen-İlyus-bynedim-Cemsh-recep38-fastfurious-Alish-inferno-kartal2339-barış-alişeker-drberk2-thunder26-frequen z-arathorn-moncici35-younglions-kadiryildiz84-Darth Vader RSi-afowos-gprs78-MskHoT-senai-korgeneralim-Syn7ax-sakgoz79-MephistophaleS-zamirpolen-zirzop-hanamichi-terminator-black22-ardadsl-Arda05-mmxcakir-Des@latoR-serdarkayhan
|
|
|
Guvenoglu
İkinci el mesajı:297
Katılım zamanı: 27 Nisan 2005; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
|
 |
|
13 Eylül 2006; 17:53:05
|
|
|
Aynı kişiden ben de 3 adet anakart aldım.Adam gönderdim diyor 1 hafta geçiyor zor geldi.gelen ürün eksikti.kasa panel demiri ve driver cd si yoktu.en az 10 kere tamam gönderdim dedi ve hala yok yok.Artık ben söylemekten usandım.Adam arsız. msn konuşma dökümanları da var.istenirse burada yayınlarım. sonuç hala gelen anakartları kasaya mone edemiyorum çünkü kasa panel demiri yok.AsRock P4VM8 anakart .
Alış veriş yaptıklarım STaRBoY ,Sys ,konsey06,number_oen,mkoyuncu, MENEME2002,KENZ,strat,dejavu098,mehmethukuk, turnam,fu@t,cazirti,taksoyy,jatay,tati931,BarbarosTUGRUL,ndursun,comeon,muzeg,ks2001tr ,Pcdunyasi,hydro1212,racer007,artemisbd(3.0 işlemci aldım)
|
|
|
|