Şimdi Ara

Enemy Front'un Çıkış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Bandai Namco'nun yayıncılığını yaptığı Enemy Front bildiğiniz gibi 10 Haziran'da çıkışını yapacak. Çıkışına bu kadar az bir süre kalmış bu FPS oyununun çıkış videosu yayınlandı. Bizleri uzun bir aradan sonra bir kez daha İkinci Dünya Savaşıyla buluşturacak Enemy Front'un çıkış videosunu aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• karar veremiyorum enemy front mu alayım se3 mü ?
  • karnenin takdir gelmesi=enemy front
  • Enemyfront 2. Dünya savaşını yansıtan bir oyun olarak yeni nesil FPS oyunları arasında parlayacak gibi gözüküyor PS3 ü satmasam şans verirdim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun çok güzel olacak öyle hissediyorum. uzun bir aradan sonra WW2 özlemişim
  • O dönemi bu kadar güzel yansıtan bir müzik duymamıştım...Sankim batariyi Adolph çalıyormuş gibün...

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

karar veremiyorum enemy front mu alayım se3 mü ?

se3 ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>karar veremiyorum enemy front mu alayım se3 mü ?</blockquote><br><br>se3 ne?

Sniper Elite 3 olsa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: cemecem21

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Beyond J.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>karar veremiyorum enemy front mu alayım se3 mü ?</blockquote><br><br>se3 ne?</blockquote><br><br>Sniper Elite 3 olsa gerek

abi şu fazla bilinmedik oyunları kısaltmayın yahu :D

• şarkı adını bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

karar veremiyorum enemy front mu alayım se3 mü ?

Sniper elite 3 almanı tavsiye ederim!
  • Bu oyunun multıplayer vıdeosunu izleyın bence tutar bu oyun.sabırsızlıkla beklıyorum 10 hazıran ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: cemecem21<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Beyond J.<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>karar veremiyorum enemy front mu alayım se3 mü ?</blockquote><br><br>se3 ne?</blockquote><br><br>Sniper Elite 3 olsa gerek</blockquote><br><br><br>abi şu fazla bilinmedik oyunları kısaltmayın yahu :D

fazla bilinmedik oyun mu ?
  • PC bandaj cuvallar port oyun olur beceremiyorlar çünkü..

• Bu oyun bugün çıkmıyor muydu...mağlum yerlerde hala pc sürümünü göremedimde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 10 Haziran 2014; 19:57:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.