Şimdi Ara

Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ayrıntılı taramalarımdan sonra son yapamadığım soruları olarak bunları çıkarttım, dersaneye gidemediğim için hocalara sorma imkanım da olmuyor, sınava da kısa bir süre kaldı ilgilenebilirseniz müteşekkir kalırım. Selamlar sevgiler.

8 VE 15. SORU HARİÇ HEPSİ ÇÖZÜLDÜ.. TEŞEKKÜRLER AKRADAŞLAR.
    1- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    2- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    3ÇÖZÜLDÜ- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    4- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    5ÇÖZÜLDÜ- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    6- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    7- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    8ÇÖZÜLDÜ- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    ÇÖZÜLDÜ9- Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    1ÇÖZÜLDÜ0 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    11ÇÖZÜLDÜ Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    12 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    13 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    14 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    15 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    1ÇÖZÜLDÜ6 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    17 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    18 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    1ÇÖZÜDLÜ9 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    20 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım
    ÇÖZÜLDÜ21 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursun1071 -- 9 Haziran 2014; 17:47:18 >

• up
  • ilk resim 5 le 21 le benzer mantıkda cos sine cevirip yapılacak
    diğer resimde 3. soru var kartalyuvsi hocanın çözümü arşivde vardı
     Karekök SB Seçmece Türev Sorularım Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

• Merhaba hocam sorular gerçekten güzelmiş.

9-)bu soruda iki kez türev alınca x=2 çıkıyor daha sonra denklemde yerine yazın 2/9 çıkıyor cevap.
    10-) bu soruda şunu yapıcaz y-a(a denklemde x yazınca çıkan sayı yani y sayısı)=Normalin eğimi.(x-2) daha sonra bunu bize verilmiş normalin denklemine eşitliyoruz normalin denkleminde x'in katsayısı -4 burdan anlıyoruz ki normalin eğimi -4 daha sonra normalin eğimini nasıl buluyorduk - 1/denklemin eğimi burdan eğim 1/4 çıkıyor soruda bize sorulanda eğim olduğu için cevap 1/4.
    11-)https://groups.google.com/group/tmoz/attach/c62dcf2555773937/T%C3%9CREVV.bmp?part=0.1&view=1
    16-)Bu soruda y=kök(2x) eğrisinin a(7,0) noktasına uzaklıüğını bulucaz. Sorunun Çözümü=http://hizliresim.com/ZN6k3Z
  • 19-)türevi alıp sıfıra eşitliyoruz burdan x=2 geliyor daha sonra denklemde yerine yazınca 30/6 geliyor buda=5
  • çok sağolun beyler teşekkür ederm
  • up dostlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pearl Jam kullanıcısına yanıt
    dursun1071 kullanıcısına yanıt
    11. sorunun çözümünde dönüm noktası olmaması gerekir doğru bir ifade mi? Dönüm noktasının olmamasının reel kök olmaması anlamına gelmediğini düşünüyorum.

Karekök SB Seçmece Türev Sorularım Karekök SB Seçmece Türev Sorularım Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekta_simsek55 -- 8 Haziran 2014; 21:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yekta_simsek55

11. sorunun çözümünde dönüm noktası olmaması gerekir doğru bir ifade mi? Dönüm noktasının olmamasının reel kök olmaması anlamına gelmediğini düşünüyorum.

Karekök SB Seçmece Türev Sorularım Karekök SB Seçmece Türev Sorularım Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

O soru benim çözümüm değil fakat aynı soruya internette rastgelmiştim yani internetteki çözümünü koydum.

• Hocam 12.soruya dikkatli bakmadin heralde. Yoksa senin kacircagin bi soru degil bu f'(x)carpi icinin turevinden geliyor 35 basarilar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollywood_gs

Hocam 12.soruya dikkatli bakmadin heralde. Yoksa senin kacircagin bi soru degil bu f'(x)carpi icinin turevinden geliyor 35 basarilar :)

Aynen usta öyleymiş sağolasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

11ÇÖZÜLDÜ Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

15 Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

11.soruda dönüm noktalı çözüm yollanmış.ama o çözüme katılmıyorum olayda sabit sayı da etkili.ben +1 olduğuna göre kısa bir çözüm yaptım ama esas yol türevinin köklerini fonka yazmaktan geçiyor bence.çözümde a<kök(3/10) denmiş benim yaptığım çözümde a<kök(1/3) çıkıyor. yani daha geniş bir aralık çıkıyor.yapılması gereken yolu yazdım çözümde.iyi çalışmalar
    11 ve 15

http://hizliresim.com/b8XgEG
    http://hizliresim.com/gl04vZ
     Karekök SB Seçmece Türev Sorularım Karekök SB Seçmece Türev Sorularım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.