Şimdi Ara

Bajaj Super sporta giriyor! Pulsar SS400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
9.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://ozgur.motohaber.net/gallery/bajaj-pulsar-ss400-bir-efsane-mi-doguyor/

pulsar 200 modeli benim aklımı çelmeyi başarmıştı artık yazın sonuna doğru kesin alırım diyordum fakat bir arkadaş paylaştı faceden kaslı duruşu falan beni cezbetti teknik özelliklerini bekliyorum yakıt konusundada cimri olur, muhtemelen gelecek olan uygun fiyatı ile daha çok albenili duruyor.

• Ortalık karışıcak gibi görünüyor. Bu memlekete gelirse 11.000 civarı bişey olur heralde. Kimse CBF nin YZF nin yüzüne bakmaz.
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 10 Aralık 2014; 22:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 10 Aralık 2014; 22:40:07 >
  • değişik bir tasarımı var
  • 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 10 Aralık 2014; 22:40:52 >
  • Motor 250 cc üstü olduğundan dolayı % 37 vergi alınacak yani 11 -12 olması imkan dışı. Çift silindir olur büyük ihtimal. bu da maliyeti arttıracak. grenaj vs derken 200 cc naked i 7 bin olan motor 14 15 den aşşağı gelmez. ayrıca motorun ön tasarım çok yakışıklı. arka farlar biraz bozmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bumblebee :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamninja

Motor 250 cc üstü olduğundan dolayı % 37 vergi alınacak yani 11 -12 olması imkan dışı. Çift silindir olur büyük ihtimal. bu da maliyeti arttıracak. grenaj vs derken 200 cc naked i 7 bin olan motor 14 15 den aşşağı gelmez. ayrıca motorun ön tasarım çok yakışıklı. arka farlar biraz bozmuş.
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujeria35 -- 10 Aralık 2014; 22:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

quote:

Motor 250 cc üstü olduğundan dolayı % 37 vergi alınacak yani 11 -12 olması imkan dışı. Çift silindir olur büyük ihtimal. bu da maliyeti arttıracak. grenaj vs derken 200 cc naked i 7 bin olan motor 14 15 den aşşağı gelmez. ayrıca motorun ön tasarım çok yakışıklı. arka farlar biraz bozmuş.

200ns gibi fiyatı uygun olur herhalde demiştim hiç 400cc vergi oranlarını düşünmemiştim biraz olsun heves etmiştim boşa gitti (: bu gidişle ya 200ns yada 2.el cbr 250r alırız herhalde

Hocam honda ya rabet fazla diye şişirdikçe şişiriyorlar fiyatları. Yamaha r25 cıkıyo yakında. mt deki fiyat politikası dünya üzerinde yakın fiyatlar uyguladılar. çift silindir 250 cc 33 bg ss motor 12- 15 arası olacak gibi gözüküyo. Tabi bajaj da Tr piyasasına girmeye çalışıyo ama % 37 vergi dilimiyle 13 den aşşağı beklememek gerek.

• Arkadaşlar hindistandaki fiyatını yaklaşık olarak belirten bi site buldum.http://www.bikewale.com/bajaj-bikes/pulsar-ss400/ 180 bin rupi yani güncel kurdan yaklaşık 6400 tl civarı %18 kdv % 37 mtv + % 25 kuralkan dis. karı ile 12.999 tl gibi bi fiyat cıkıyo. fiyat 400 cc bi ss için gayet makul gözüküyo. ama teknik verilerin ve hindistandaki resmi fiyatın acıklanmasını beklemek gerek yinede.
  • quote:

quote:

quote:

200ns gibi fiyatı uygun olur herhalde demiştim hiç 400cc vergi oranlarını düşünmemiştim biraz olsun heves etmiştim boşa gitti (: bu gidişle ya 200ns yada 2.el cbr 250r alırız herhalde

Hocam honda ya rabet fazla diye şişirdikçe şişiriyorlar fiyatları. Yamaha r25 cıkıyo yakında. mt deki fiyat politikası dünya üzerinde yakın fiyatlar uyguladılar. çift silindir 250 cc 33 bg ss motor 12- 15 arası olacak gibi gözüküyo. Tabi bajaj da Tr piyasasına girmeye çalışıyo ama % 37 vergi dilimiyle 13 den aşşağı beklememek gerek.

Aklimca 200ns lerdeki gibi fiyatı uygun olur herhalde dedim hem 3000bin peşin gerisi 170 lira taksit ile kredi veriliyormuş 1000tl falan faizi oluyormuş böyle şartlarda 13bin falan olursa fiyatı ki umuyorum böyle olurpeynir ekmek gibi satarlar yoksa bu şartlarda ss almak hayal olur bizim için (:

• Brujeria35 kullanıcısına yanıt
    evet türkiye finans ın şuan öyle bi uygulaması var. cok düşük komisyonlar alıyorlar. ama 170 tl düşmez düşmesi için 70 ay vade yapması gerekir. o vadede o komisyon kurtarmaz. 12 ay için %9.8 gibi bi orandı yanlış hatırlamıyosam kullandırıyorlar. 36 ayda & 32 gibi bi orana geliyo.
  • quote:

evet türkiye finans ın şuan öyle bi uygulaması var. cok düşük komisyonlar alıyorlar. ama 170 tl düşmez düşmesi için 70 ay vade yapması gerekir. o vadede o komisyon kurtarmaz. 12 ay için %9.8 gibi bi orandı yanlış hatırlamıyosam kullandırıyorlar. 36 ayda & 32 gibi bi orana geliyo.

Pulsar forumunda 170tl taksitle diye hatırlıyorum ama yanlista hatırlıyor olabilirim en güzeli beklemek herhalde

• quote:

quote:

Pulsar forumunda 170tl taksitle diye hatırlıyorum ama yanlista hatırlıyor olabilirim en güzeli beklemek herhalde

Pulsar için olabilir. 3 bin peşin verirsen zaten 4150 kalir gerye 170 taksitle düşebilir. onunla ilgili bilgim yok. motorun resmi olmayan teknik verilerini buldum.http://www.youtube.com/watch?v=3_a9XPSQQ3M 373 cc tek silindir. 44 bg 9500 rpm tork 35 nm 7250 rp 6 vites. tabi bunlar biraz abartılmış olabilir. tahminim 35 bg 30 nm tork civarı olur. top sped de max 230-240 olur. tek silindir o hızda baya bi titrer. ama fiyatın 12- 13 aarası olması mutemel. Üst devirlerde baya agrasifmiş gibi sanki verilere göre.

• Max 200'e kadar rahat ulassin yeter aslında 400cc lik motorsan sürat beklemek yanlış olur tarzı iyi olsun yeter performans isteyen birisi zaten 600cc alır

• quote:

quote:

quote:

Pulsar için olabilir. 3 bin peşin verirsen zaten 4150 kalir gerye 170 taksitle düşebilir. onunla ilgili bilgim yok. motorun resmi olmayan teknik verilerini buldum.http://www.youtube.com/watch?v=3_a9XPSQQ3M 373 cc tek silindir. 44 bg 9500 rpm tork 35 nm 7250 rp 6 vites. tabi bunlar biraz abartılmış olabilir. tahminim 35 bg 30 nm tork civarı olur. top sped de max 230-240 olur. tek silindir o hızda baya bi titrer. ama fiyatın 12- 13 aarası olması mutemel. Üst devirlerde baya agrasifmiş gibi sanki verilere göre.

240 35 hp diyorsunuz birde. 4 silindir 600 cc 120 hp makineler 260 max görüyor dostum naptın sen. Bu arada tek silindir olacağını sanmıyorum ben pek gerçekçi gelmedi veriler. Muhtemelen çift silindir ve 50 beygir civarı olacaktır. 200 cc Pulsardan 23 beygir güç alabiliyorsa bu hintliler çift silindir 400 cc'den de 50 hp çıkarırlar bence. Fiyat olarakta 13-14 civarı olacağını düşünüyorum ve umuyorum. Stoplar berbat konumlandırılmış bu arada.

• Sonuçta hız motoru değil bunlar 4 silindir 600cc olamaz benim 3tahminim yapacağı 210civarındadır ki bence yakıtı iyi olsun yeter diğer yönlerden güzel. Motora benziyor ınş fiyatı uygun kaliteside normal olur

• çok beğendim bu motoru süpersport alacak olsam bunu alırım gerçekten fiyatta uygun olacağa benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

quote:

quote:

quote:

240 35 hp diyorsunuz birde. 4 silindir 600 cc 120 hp makineler 260 max görüyor dostum naptın sen. Bu arada tek silindir olacağını sanmıyorum ben pek gerçekçi gelmedi veriler. Muhtemelen çift silindir ve 50 beygir civarı olacaktır. 200 cc Pulsardan 23 beygir güç alabiliyorsa bu hintliler çift silindir 400 cc'den de 50 hp çıkarırlar bence. Fiyat olarakta 13-14 civarı olacağını düşünüyorum ve umuyorum. Stoplar berbat konumlandırılmış bu arada.

Ben youtube da ki video ya gore yorumladim. Hyo 250 r 190 diyo hocam. 26 bg mi ne o da. 44 bg yaziyor youtube da. Ama resmi veri degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamninja -- 9 Haziran 2014; 17:00:30 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.