Şimdi Ara

evet son noktaya geldik arkaşlar sistem bitmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nihayet alıyorum okul bitti sistem geldi :)
    şimdilik 4 gb ram daha sonra bir 4 daha alınacak 2 gb ekran kartına verince 6 gb kalıcakk artık :) nasıl sizce ??

evet son noktaya geldik arkaşlar sistem bitmiştir

• ahmetxx12xx kullanıcısına yanıt
    3 lira daha verde 16 gb flash al ya bimde yada a101de şuan unuttum sıcak fırsatlarda vardı :)

sistemden pek anlamadığım için yorum yapmayacağım işlemcideki gpu olayı için yorumları takip edeceğim

16 gb : 15 haziran bim 15TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 6 Haziran 2014; 20:11:00 >
  • kasa filan alıcakmısınız uzay da montaj yapılmıyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonaleee

3 lira daha verde 16 gb flash al ya bimde yada a101de şuan unuttum sıcak fırsatlarda vardı :)

sistemden pek anlamadığım için yorum yapmayacağım işlemcideki gpu olayı için yorumları takip edeceğim

ahahah olabilir haklısınız 3 lira daha vermek mantıklı :)
  • ekran kartı yok ?
    15 hazirandaymış 15liralık flash muhtemelen kingston marka 16gb
    anakartı bununla değiştir usb 3 ve hdmi çıkışları varhttp://www.vatanbilgisayar.com/a55bm-a_usb3-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğukanuA

kasa filan alıcakmısınız uzay da montaj yapılmıyor değil mi

kafanmı ıyı dostum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdas

anakartı bununla değiştir usb 3 ve hdmi çıkışları varhttp://www.vatanbilgisayar.com/a55bm-a_usb3-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html

hmm tamam :)
  • hocam şakasına geçiyorum da ekran kartınızı sölermisiniz ona göre destekli bir sistem olurmu yan idengeli sistem olur mu ?
  • DoğukanuA kullanıcısına yanıt
    apu alıyor arkadaş ekran kartı işlemci ile entegre harici ekran kartı almayacak şimdilik
  • quote:

hocam şakasına geçiyorum da ekran kartınızı sölermisiniz ona göre destekli bir sistem olurmu yan idengeli sistem olur mu ?

ekran kartı yok malesef dahili ekran kartını kullanıcam :)
  • hmm tmm :) o zaman ii bir sisteme benziyor :)
  • peki arkadaşlar bu işlemci kaç yıl götürür benii
  • yeni nesil oyunları hangi grafikten bahsediyorsunuz yüksek ayar ise umut vermek istemem düşü ayarda 2 sene götürür en önemlisi ekran kartıdır
  • quote:

yeni nesil oyunları hangi grafikten bahsediyorsunuz yüksek ayar ise umut vermek istemem düşü ayarda 2 sene götürür en önemlisi ekran kartıdır

yanı yuksek takıntım yok normal-yüksek karısık yada low normal olsada yeter daha sonrada crosfire için ekran katrı almamız lazım değilmi ekran karrtsız tahmını 2 yıl dedınız :)
  • Kasa güç kaynağı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Kasa güç kaynağı?

kasam var zaten güç kaynağıda hıng power 400 wolt var :) bitanede 350 wolt var ama hıng power kullanıcam ben yetmezmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx

quote:

Orijinalden alıntı: berkke

Kasa güç kaynağı?

kasam var zaten güç kaynağıda hıng power 400 wolt var :) bitanede 350 wolt var ama hıng power kullanıcam ben yetmezmı ??

Etiketin resmini çekip koyun psunun üstündeki
  • Sana tavsiyem alma bu sistemi. Ekran karti yok, adam akıllı bileşenler yok. Bütçen yeterli olmayabilir ama biraz bekle 300-400 daha geçsin eline, öyle al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.