Bildirim
evet son noktaya geldik arkaşlar sistem bitmiştir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3 lira daha verde 16 gb flash al ya bimde yada a101de şuan unuttum sıcak fırsatlarda vardı :)
sistemden pek anlamadığım için yorum yapmayacağım işlemcideki gpu olayı için yorumları takip edeceğim
16 gb : 15 haziran bim 15TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 6 Haziran 2014; 20:11:00 > -
kasa filan alıcakmısınız uzay da montaj yapılmıyor değil mi -
quote:
Orijinalden alıntı: vonaleee
3 lira daha verde 16 gb flash al ya bimde yada a101de şuan unuttum sıcak fırsatlarda vardı :)
sistemden pek anlamadığım için yorum yapmayacağım işlemcideki gpu olayı için yorumları takip edeceğim
ahahah olabilir haklısınız 3 lira daha vermek mantıklı :) -
ekran kartı yok ? -
15 hazirandaymış 15liralık flash muhtemelen kingston marka 16gb -
anakartı bununla değiştir usb 3 ve hdmi çıkışları varhttp://www.vatanbilgisayar.com/a55bm-a_usb3-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html -
quote:
Orijinalden alıntı: DoğukanuA
kasa filan alıcakmısınız uzay da montaj yapılmıyor değil mi
kafanmı ıyı dostum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: merdas
anakartı bununla değiştir usb 3 ve hdmi çıkışları varhttp://www.vatanbilgisayar.com/a55bm-a_usb3-soket-fm2--ddr3-2400mhzoc-sata-30-usb-30-vgadvi-anakart.html
hmm tamam :) -
hocam şakasına geçiyorum da ekran kartınızı sölermisiniz ona göre destekli bir sistem olurmu yan idengeli sistem olur mu ? -
apu alıyor arkadaş ekran kartı işlemci ile entegre harici ekran kartı almayacak şimdilik -
quote:
hocam şakasına geçiyorum da ekran kartınızı sölermisiniz ona göre destekli bir sistem olurmu yan idengeli sistem olur mu ?
ekran kartı yok malesef dahili ekran kartını kullanıcam :) -
hmm tmm :) o zaman ii bir sisteme benziyor :) -
peki arkadaşlar bu işlemci kaç yıl götürür benii -
yeni nesil oyunları hangi grafikten bahsediyorsunuz yüksek ayar ise umut vermek istemem düşü ayarda 2 sene götürür en önemlisi ekran kartıdır -
quote:
yeni nesil oyunları hangi grafikten bahsediyorsunuz yüksek ayar ise umut vermek istemem düşü ayarda 2 sene götürür en önemlisi ekran kartıdır
yanı yuksek takıntım yok normal-yüksek karısık yada low normal olsada yeter daha sonrada crosfire için ekran katrı almamız lazım değilmi ekran karrtsız tahmını 2 yıl dedınız :) -
Kasa güç kaynağı? -
quote:
Orijinalden alıntı: berkke
Kasa güç kaynağı?
kasam var zaten güç kaynağıda hıng power 400 wolt var :) bitanede 350 wolt var ama hıng power kullanıcam ben yetmezmı ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetxx12xx
quote:
Orijinalden alıntı: berkke
Kasa güç kaynağı?
kasam var zaten güç kaynağıda hıng power 400 wolt var :) bitanede 350 wolt var ama hıng power kullanıcam ben yetmezmı ??
Etiketin resmini çekip koyun psunun üstündeki -
Sana tavsiyem alma bu sistemi. Ekran karti yok, adam akıllı bileşenler yok. Bütçen yeterli olmayabilir ama biraz bekle 300-400 daha geçsin eline, öyle al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 14400f vs 7500f
- sıvı soğutma önerisi
- rx 7600 alınır mı
- gürcistan media markt
- oyun için amd mi intel mi
- dlss nedir
- 9080 xt
- darboğaz testi
- tpm 2.0
- camm2 ram
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X