Şimdi Ara

iOS cihazları araç kamerasına çeviren uygulama iSymDVR artık ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • iOS cihazları araç kamerasına çeviren uygulama iSymDVR artık ücretsiz



     

    AlexCrimean tarafından iOS 5.1 üstü iPhone, iPod Touch ve iPad için hazırlanan uygulamalardan iSymDVR, artık ücretsiz olarak elde edilebiliyor.

     

    Çok daha fazla özellik içeren ikinci sürümü de bulunan iSymDVR, temel olarak yüklü cihazları bir araç kamerası haline getirebiliyor. Bu yapısıyla sınırsız video kaydı sunan, video sırasında fotoğraf çekebilen, şifre temelli koruma sağlayan ve ayrıca hız, konum ve yükseklik gibi bilgileri de gösterebilen uygulama, hem dikey hem de yatay modda çalışarak hız limitlerine göre sürücüleri de uyarabiliyor.

     

    Daha önce 6,49 TL fiyat etiketiyle satına iSymDVR, oldukça uzun bir aradan sonra an itibariyle buradan elde edilebiliyor.

     







  • Cok kullanişsiz bence. Ona sarj mı dayanır batarya mı ? 100 liraya bile satılıyor araç ici kameralar. Onu alın kullanın derim. Iphone u kullanacaksanız sürekli şarjda kullanmanız gerekir (araç ici sarj) o da bataryayi mahveder. Batarya da 300 liradan assagi değişmez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmtayd

    Cok kullanişsiz bence. Ona sarj mı dayanır batarya mı ? 100 liraya bile satılıyor araç ici kameralar. Onu alın kullanın derim. Iphone u kullanacaksanız sürekli şarjda kullanmanız gerekir (araç ici sarj) o da bataryayi mahveder. Batarya da 300 liradan assagi değişmez zaten.

    Basligi okur okumaz aklima gelen ilk seyler bunlar oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi navigasyon sandım, gerçek resimmiş ya la yukardaki arakdaşlar da demiş zaten batarya dayanmaz diye, öyle gerçekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.