kivo35 çok saolasın ama önceden de yazdığım gibi herhangi bir sorun olsa yurtdışına mal göndermek onu tekrar beklemek en azından benim için tam bir ölüm haline gelir.Olasılıkla bu alet benim elim ayağım haline gelecek.Ayrıca cradle olmadan of çektirir bu makina bence.evet fazla para veriyorum ama içim rahatçılardanım ben biraz da.3 gün kaldı cihazın elie geçmesine.1 gblık sandisk sd kartımı sipariş ettim bile bakalım hangisi önce gelecek.Bir de fazla memory çözümleri için şöyle bir aparat buldum.Acaba bizim m600+'ta bu alet çalışır mı? Şirkete gerçi birazdan bir mail atıcam.çok ta pahalı olmayan bir alet, tabiki yaptığı iş gözönüne alınırsa eğer. görüşler ve öneriler takdir edilecektir...
Not: buraya nasıl resim ekleyebilirim.Ne yaptıysam olmuyor.aparatın resmini ekleyeyim dedim bi türlü olmadı. Not2: İngilizcesi olan arkadaşlara harika bir site vereyim.. www.eten-users.net bu sitede de sadece eten kullanıcıları buluşmuş oldukça güzel bilgiler var.Saygılar...
Arkadaşlar bende eten m600 plus almak istiyorum. Yorumları gayet güzel ancak genede sormak istedim cihaz takılma yapıyormu veya şu beyaz ekran olayı sık sık oluyormu kısacası cihaz başınızı ağrıtıyor mu ?
Cihaz takılma yapmıyor, beyaz ekran olayı sanırım bir tek bende göründü ve sanırım ilk dakika acemiliğiydi. Haftalardır kullanıyorum fakat bir kere bile çökmedi maşallah...
quote:
Orjinalden alıntı: husnuweb
Arkadaşlar bende eten m600 plus almak istiyorum. Yorumları gayet güzel ancak genede sormak istedim cihaz takılma yapıyormu veya şu beyaz ekran olayı sık sık oluyormu kısacası cihaz başınızı ağrıtıyor mu ?
Turkiye ye hala aksesuarlari gelip gelmedigini sayet gelmediyse ne zaman gelecegini bilen var mi? Cok acil sekilde kalem ve cradle almam lazim. Mobileplanet.com dan $99'a aksesuar paketi (deri kilif, bluetooth kulaklik, 1 kalem, 1 cradle ve araba sarji) buldum, sayet Turkiye'de bulabileceksem almayayim diyorum. Herkese iyi bayramlar.
daha öncede yaşadığım bi sorunum vardı. sms leri ikişer defa göndermesi. ben burda bahsedilen eten in iletim raporu istemesini kapattığım halde sorunum çözülmemiş. hala attığım tüm sms ler iletim raporu bana ulaştığı an ikinci defa karşı tarafa gitmiş oluyor. iletim raporunu komple kapatmayı denedim ama düzelmedi soft reset te düzeltmedi. nerde hata yapıyorum?
Intel Core2duo 6300, Asus P5B Deluxe WiFi-AP Edition, 2gb Corsair 667, 2x250gb segeate 16mb, Winfast 7600GT, nec dvd-rw, tagan 580w, CM stacker 810, Creative X-fi, Creative THX 550, 20.1 Nec 20WGX2 (n73)
walla hard reset at derim. benim böyle bi sorunum yok. Ama unicode açıkken ş İ ı yazınca 160 karakter yerine 70 karakter yazabiliyosun. Zaten aşağıda yazıyo 56/160 gibi. Flexmail yüklemeyi dene.
fleximail konusunda yasayabileceginiz bir sorundan hemen bahsedeyim. MMS uyumlu degil sanirim bu nedenle messasing programi yerine gecince MMS atmak mumkun olmuyor. Bu arada bende de boyle bir sorun yok. hard reset denemelisiniz bence de...